Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • max 3 cok iyi cihazdır,fakat aşırı büyük ve ağır geldi bana.. biraz daha ufak bir cihaz arıyordum,talip çıkınca aldığım fiyatın biraz ustune sattim 11 ay kullandıktan sonra..redmi note 5 e gecip uygun modeli beklemeye basladim,9 pro tam da dişime göre çıktı.. ideal ekran boyutu, öndeki delik kamera,parmak izi konumu, büyük pil ve nfc ile tam da aradığım modeldi..tek eksiği stabil twrp ve custom rom su anda..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Doğru büyüktü ama ince tasarımı çok hoşuma gidiyordu. Tekrar alabilirdim ama 3 özellikten birisi eksikti. NFC desteği yoktu. Kızılötesi ve SD kart vardı.

Konuyu baya dağıttım bu arada. 😀

• mgundem kullanıcısına yanıt
    yok yav konu gayet derli toplu gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sub182

arkadaşlarıma bir danışayım,denk gelirse burada tavsiye ederim ise yarar bir uygulama..arsivim iyidir aslinda ama telefon ve rehber ile ilgili uygulamalar pek ilgimi çekmediği için üstüne düşmedim şimdiye kadar..
    Teşekkür ediyorum hocam, beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zakiri_1905 Z kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle geçmiş olsun, çok sinir bozucu bir durum. Bir keresinde ithalatçı garantili aldığım Xperia Z2 model telefonum da saçmasapan hatalar vermişti, göndermiştim, yazılım güncelleme ile düzelmişti, çok memnun bir şekilde uzun süre kullanmıştım.

Ben de note 9 proyu alalı 4 gün oldu. Sıraladığınız problemlerden hiçbirini henüz yaşamadım. Çok memnunum cihazdan. Xperia kullanıcısı olduğumdan yandan parmak izi okuma telefona alışmamı kolaylaştırdı. Cihazı çok sevdim.

Belli üretim serilerinde bi sıkıntı var muhtemelen. Çünkü bir cihaz aynı anda hem bu kadar memnuniyet verici hem de bu kadar sinir bozucu olamaz diye düşünüyorum.
  • f1bekir F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Hakikaten çok tuhaf bir durum çünkü çok tutulan bir modelin üstüne çıkan bir model ve herkes daha iyi olmasını beklerken,türlü türlü sorunlar çıkması can sıkıyor.Dediğim gibi donanımsal değilde yazılımsal bir sorun ise çözülebilir problemler olabilir.Yoksa bu fahiş fiyatlarla alınan cihazlar insanları mağdur etmekten başka birşey yaramaz.
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.Umarım kimse yaşamaz diyeceğim.Ancak şikayet siteleri böyle sorunlarla dolmaya başlamış bile!!!
  • Merhabalar, telefonumda 1 adet gmail ve 1 adet outlook hesabı kurulu. Yeni mail geldiğinde bildirim almıyorum. Bildirim ayarlarını da açtım ancak düzelmedi. Sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Burayı acarak kontrol edin. Yalnız en güzeli Miui mail. 15 dakikada bir varsa yeni mail bildirim yapıyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Burayı acarak kontrol edin. Yalnız en güzeli Miui mail. 15 dakikada bir varsa yeni mail bildirim yapıyor.

outlook bildirim veriyor. gmail vermiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme gelmiş yükleyelim 😁

• Arkadaşlar merhaba hbden sipariş verdim bugün yarın bekliyorum telefonu. Konunun tamamını okudum ama tam bir çıkarım yapamadım, hangi sürüm olması daha iyi bu cihaz için? Xiaomi Türkiye Garantili sipariş verdim.
    Telefonu aldığımda denemem gerektiğini düşündüğünüz fonksiyonlar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 29 Temmuz 2020; 16:14:26 >
  • Herkese merhaba

türktelekom kullanıp volte ve wowifi yi aktif edebilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ercan Eren -- 29 Temmuz 2020; 16:18:25 >
  • Ercan Eren kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam. Ben Vodafone faturalı kullanıyorum ikisi de çok iyi çalışıyor. Kızımda TT mobil faturalı var Samsung telefonda WiFi araması özelliğini aktif ettim.

Ayarlarda volte wowifi araması bölümleri görünüyor mu?

• Merhaba. Note 8 pro mu note 9 pro mu hangisini önerirsiniz?
  • Bizde bir şey yok. Yalnız bir önceki güncelleme ile kamera bağlanamiyor hatası bitti. Gelince affetmeyiz. :) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• Büyük C B kullanıcısına yanıt
    2 cihazı kullanmış birisi olarak bu cihazi alırken tekrar mukayese ettim. Aşağıdaki kistaslarima göre kararım Note 9 pro oldu ve aldım. Şuan için problem yok.

Yine bana göre Note 9 Pro' nun 8 pro'ya üstünlükleri:

* Batarya 5020'ye 4500
    * Ekran büyüklüğü 6.67'ye 6.53
    * Ön kamera konumu
    * Arka kamera konumu
    * Parmak izi konumu ve hızı.
    * Daha az ısınması.
    * 33 w'lik hızlı şarj adaptörü ve hızlı şarj desteği,
    * 2 sim + 1 SD kart 3 slota karşılık 2 slot.
    * 2020 tarihinde üretilmesi.

• merhaba
    ayarlarda herhangi birşey görünmüyor
  • Güncelleme gelmiş

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.