Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Tam kapatan camlarda ön kamera deliği yok sanırım. Arka kamera koruyucu almadım hiç. @sub12 rumuzlu üyemiz yurtdışından alışları oldu. Teslim aldığında merakla bilgilendirme bekliyoruz. (•‿•)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Bildirim çubuğundaki bildirim simgelerin renkli olmasını nasıl sağlayabiliriz. Çok karıştırdım. Bulamadım. Resimdeki gibi bende siyah beyaz. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• Android Auto yu deneyen oldu mu? Olduysa araç marka model belirtebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    2 adet sipariş vermistim telefonu almadan önce..kamera deliği yok,,sonradan sipariş verdiklerimde(henüz gelmedi) delik var görünüyor AliExpress fotolarinda ama karisik geliyor sanirim,geri bildirimlerde kiminde delik var kim kiminde yok..ama ön kamera çekimlerinde hicbir fark goremedim delik olmadığı halde..hatta delik olmamasi daha iyi sanırım,o kisma toz birikmiyor bu sayede..

renkli bildirim simgeleri yok ne yazik ki,ben de bulamadım..redmi note 5 kullanırken renkli yapabiliyordum,gerci eu rom kullanirken oluyordu sanırım..yani şimdilik renkli olmuyor mevcut romlarda..

• kılıfın diğeri de geldi, gayet sağlam ve kullanışlı;l,kamera 1mm kadar icerde kaliyor ,ses tuslari kullanımı cok iyi..sertle yumusak arasi bir kılıf..tek dezavantajı güç tuşunun biraz icerde kalmasi,parmak izi için parmağı iyice yuvaya yerleştirmek gerekiyor ama alışınca sorun kalmıyor..

TRY 13.52 27%OFF | Için xiaomi mi note 10 Pro kılıf yumuşak silikon zırh darbeye dayanıklı arka kapak kılıf xiaomi mi cc9 pro cc9pro telefon kabuk

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 26 Temmuz 2020; 11:45:59 >

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ederim. Bir onceki telefonumda Miui 12 yi 3 ay kullanmıştım. 2 yıl Note 9 pro yazılımına dokunmayacaktım ama Ağustos ayında Miui 12 güncellemesi almazsa Eylül de BL açıp ROM dünyasına girişi yapacagim. (•‿•)

Temperli Cam koruyucu alt tarafı tam kapatmıyor haliyle. Bu ekranı tam ekran kullanmaya engel sanırım. Gerçi sen de yön tuşlarını tercih etmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 26 Temmuz 2020; 9:14:42 >
    12 yi ben de kullandim r.note 5 te ama beğenmedim.. bildirimler rezalet..cok yakinda gelir 9 proya..

tuşlar her zaman daha kullanışlı bence..

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Mi 9se de alıştım. Bırakamıyorum tam ekranı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sub182

kılıfın diğeri de geldi, gayet sağlam ve kullanışlı;l,kamera 1mm kadar icerde kaliyor ,ses tuslari kullanımı cok iyi..sertle yumusak arasi bir kılıf..tek dezavantajı güç tuşunun biraz icerde kalmasi,parmak izi için parmağı iyice yuvaya yerleştirmek gerekiyor ama alışınca sorun kalmıyor..

TRY 13.52 27%OFF | Için xiaomi mi note 10 Pro kılıf yumuşak silikon zırh darbeye dayanıklı arka kapak kılıf xiaomi mi cc9 pro cc9pro telefon kabuk
    https://tr.aliexpress.com/item/4000908052572.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&tt=MG&aff_request_id=8c704c509e81422a84c556893b1187ba-1595743650094-06445-_B0tQKR&aff_platform=default&sk=_B0tQKR&mergeHashcode=55997468020&description=TRY+13.52++27%25OFF+%7C+I%C3%A7in+xiaomi+mi+note+10+Pro+k%C4%B1l%C4%B1f+yumu%C5%9Fak+silikon+z%C4%B1rh+darbeye+dayan%C4%B1kl%C4%B1+arka+kapak+k%C4%B1l%C4%B1f+xiaomi+mi+cc9+pro+cc9pro+telefon+kabuk&aff_trace_key=8c704c509e81422a84c556893b1187ba-1595743650094-06445-_B0tQKR&businessType=ProductDetail&title=TRY+13.52++27%25OFF+%7C+I%C3%A7in+xiaomi+mi+note+10+Pro+k%C4%B1l%C4%B1f+yumu%C5%9Fak+silikon+z%C4%B1rh+darbeye+dayan%C4%B1kl%C4%B1+arka+kapak+k%C4%B1l%C4%B1f+xiaomi+mi+cc9+pro+cc9pro+telefon+kabuk&platform=AE&terminal_id=a79c58ddd6b146dfb13f018b65e6d999&templateKey=white_backgroup_101

Acaba ne kadar vergi çıktı size? Bende alayım diyorum güzel kılıf reelde baya iyi duruyor

• 15.5 lira vergiyle 36 odedim..

• daha önce bi arkadaş bahsetmişti, bende bu kılıfı aldım kamera korumasından dolayı.
    yumuşak ve ipeksi. kendi kılıfından da biraz ince gibi,ben beğendim.
    tek eksi yanı arka tarafında ufak tefek el, parmak izleri oluşması.
    (siyahını aldım)

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 3D Maximum Kamera Korumalı Silikon Kılıf 44,90 TL yerine 29,90 TL
    urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro 3D Maximum Kamera Korumalı Silikon Kılıf Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-redmi-note-9-pro-3d-maximum-kamera-korumali-silikon-kilif-P355245827

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer kamera korumalı 360 kılıf istiyorsanız buna da bakın derim
    gittigidiyor
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Kılıf Kamera Lens Korumalı 360 Derece Tam Koruma 3 Parça Soft Mat Kapak Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-note-9-pro-kilif-kamera-lens-korumali-360-derece-tam-koruma-3-parca-soft-mat-kapak_pdp_579385073?urvid=184823505

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 26 Temmuz 2020; 12:39:52 >

• Arkadaşlar power tuşuna basınca gelen aramayı ekranda kapatmayı nasıl yapcaz basıyorum gene arayan kişi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ardcn000

Arkadaşlar power tuşuna basınca gelen aramayı ekranda kapatmayı nasıl yapcaz basıyorum gene arayan kişi gözüküyor
    ana menü tuşına. basıncada. olmuyormu..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Power tuşunu diyorum :)

• Ardcn000 kullanıcısına yanıt
    Power tuşuna basınca sadece ses kapaniyor. Dediğiniz gibi ekran kapanıp uyaniyor. Arayan kişi gizlenmiyor. Biraz daha bastırıp kapanış ekranını açmaktan başka çare bulamadım ben.

• Sethlans kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayırlı olsun. Ben yıllardır görseldeki programı kullanıyorum. Ayrıca yedek dosyalarını Google drive de yüklüyorum. Öyleki 4 yıllık smslerim (15 bine yakın) yine son 4 yıllık tüm çağrı kayitlarıma ulasabiliyorum. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Yükleyebildin mi? Veya tekrar geldi mi? Yani çektilerse yakında yeni güncelleme gelecektir.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.