Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer paydaydı galiba, biri Xoami nin kendi rehber apksini paylaşmıştı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlginç bir şekilde TR romuna gelen güncellemeye şu an baktığımda göremiyorum. O gün müsait değildim yapamadım, geri mi çekildi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada wifi sorunu cozulmus sanirim gelen guncellemede

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Diğer paydaydı galiba, biri Xoami nin kendi rehber apksini paylaşmıştı
    Xiaomi rehber ile ilgili bazı forumlarda düzgün çalışmıyor falan denilmiş. Diğer konuda rehber diye arama yaptım ama bulamadım o paylaşımı.
  • Jakuboo kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum wifi problemi, kamera bağlanamama hatası falan yaşamadım.

Şebekede dalganma harici şuan sorunum yok arada şarj kesiyordu onu da sıfırlama yaparak çözdüm şuan öyle sorunum da yok.

Şebekenin dalgalanması da yazılımsal bir sorun dün şehir dışında mezraya gittim 4G full çekiyordu şehir merkezinde ise dalgalanmalar yaşıyorum bunun donanımsal sorun olmadığını düşünüyorum haliyle çözülecektir.

Onun dışında genel olarak beğendiğim bir cihaz olmuş kamerası hızı tasarımını beğendim büyüklüğüne de hemen alışılıyor.

• Sethlans kullanıcısına yanıt
    Burda paylaşılmış, az yukarda (22 saat önce)

Google play'de alternatif rehber uygulamaları da var

True Phone isimli rehberi çok beğendim.
    Telefon gelsin bunu kullanacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 24 Temmuz 2020; 21:34:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Arkadaşlar Xiaomi nin kendi kişiler uygulaması varmış, bunu kullanan var mı. Linkini aşağıya yazıyorum.
    https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2/contacts-and-dialer-xiaomi/
    Hem en son versiyonu hem de bir önceki versiyonu ayrı ayrı indirip denedim maalesef bende çalışmadı hata verip kapandı
  • quote:

Burda paylaşılmış, az yukarda (22 saat önce)

Google play'de alternatif rehber uygulamaları da var

True Phone isimli rehberi çok beğendim.
    Telefon gelsin bunu kullanacam
    Sıfır telefon alıp ilk iş kişiler ve rehber uygulaması aramak bana çok garip geliyor. Sırf bu sebep beni Xiaomi den uzaklaştırmaya başladı..
  • talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    O arkadaşın paylaştığı uygulama benimde forumlardan baktığım uygulama. ama hem benim araştırmalarıma hem de buradaki arkadaşların deneyimlerine göre düzgün çalışmıyor anladığım kadarıyla. Teşekkürler yine de, artık play store dan deneye deneye bulacağım bir rehber.
  • Sethlans kullanıcısına yanıt
    True Phone isimliyi tavsiye ederim. Çok beğendim özelleştirme imkanı çok.
    Şimdiki Samsunguma bile kurdum

• quote:

True Phone isimliyi tavsiye ederim. Çok beğendim özelleştirme imkanı çok.
    Şimdiki Samsunguma bile kurdum
    SMS uygulaması var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    pulse sms kullanıyorum,tavsiye ederim.. ücretsiz olanı bile cok pratik ve stabil çalışıyor..mesaj şifreleme de var, istediğin kişiden gelen mesajları parmak izi ya da sifreyle kilitleyebilirsin..

• Şebeke dalgalanması şu an bütün operatörler de mevcut konuma göre kimisi daha az kimisi daha çok hissediyor ulak projesi kapsamında baz istasyonları yerli olanlarla değiştiriliyor e hâliyle yerli malı yurdun malı şimdilik bu kadar oluyor yani sorun telefonlardan değil baz istasyonlarından kaynaklanıyor

• Aldık bakalım 128 gb lik prosundan. Pazartesi gelecek. Bir sıkıntısı çıkmaz inşallah
  • Geldi telefonum. Henüz Simkartı takmasam da, diğer problemlerin hiçbirini yaşamadım.
    WiFi kamera serillik olarak, Samsung a8 den çok üstün cihaz.
    Amoled, IPS farkının çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Zaten okuma modunda kullanacam telefonu.
    Bu arada 64 mp yazılımsalmış. 16 mp olan önceki telefonuma göre resim büyütmede fazla fark yok.

• Beyler yurtdisi alicam

128 / 9S mi?
    64 / 9 Pro mu?

Gerci 9 pro 64 alsan sanirim daha iyi olucak hafiza yetmezse kart girisini kullanirim

• Selamlar. Ben de aldım. model m2003j6b2g
    128 gb.
    1 hafta içinde xiaomi mi sitesine kaydım bitecek dedi.

4 ay içinde de imei problemim olacakmış.

Daha kılıf almadım, orijinal kılıfı var. Ekran koruyucusu olarak bunu aldım:

kamera için ayrı koruyucuya ihtiyaç var mı sizce?

• Seyid Battal Gazi S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Özellikle tam kapatan camlar ekrandan yiyor. O yüzden satıcı ile ön görüşme yapmak gerek. Cam ve kılıf hususunda maalesef en güvenilir kaliteli site aliexpress.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Hayırlı olsun. Özellikle tam kapatan camlar ekrandan yiyor. O yüzden satıcı ile ön görüşme yapmak gerek. Cam ve kılıf hususunda maalesef en güvenilir kaliteli site aliexpress.
    Teşekkürler.

Ordan gelmesi uzun sürecek. Yine de var mı ordan güvenilir ürün?

Ben arka kamerayı kapatmasından bahsettim aslında. Önkamerayı korumaya gerek var mı.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.