Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O da var, diğer Xoami telefonlarında böyle bi problem yok heralde.
    Böyle bi problem olursa çok büyük pişmanlık duyacam çünkü iş olsun diye telefon değiştirecem

Kamera sensörü, Sony mi Samsung mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 21 Temmuz 2020; 21:15:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gündür kullanıyorum hat ile ilgili bir sorun yaşamadım. Ne görüşmede ne internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

O da var, diğer Xoami telefonlarında böyle bi problem yok heralde.
    Böyle bi problem olursa çok büyük pişmanlık duyacam çünkü iş olsun diye telefon değiştirecem

Kamera sensörü, Sony mi Samsung mu?
    yok hocam bildigim kadariyla, en meshuru samsung note 4 iste alipta sebeke problemi yasamayan cok nadir. bende magdurlardan biriyim ve cozumu yok bu sorunun.

• An itibariyle 128gb-gri olarak siparisimi verdim.

Gittigidiyorda suan kargo dahil 2900 tl ve maximum karta 75 tl puanla 128gb olan 2825 tlye alinabiliyor. daha once amazon world ile 2860 gormustu en dusuk bu dip fiyat olmali.

• Merhabalar. Note 9 Pro ile aranıza ben de katıldım. iPhone 7'den geçtim ilk izlenimim olumlu yönde. Ekran paneli huaxing panel çıktı buna ayrıca sevindim.

Bir kaç sorum var, konuları okudum ancak idrak edemedim.

1. Şuan rom atmayı ve BL kilidini açmayı düşünmüyorum, cihaz yurtdışı. Bir kaç ay sonra imei için mecbur BL kilidini açmam gerekecek. Bu işlemden sonra bankacılık uygulamaları ve Netflix uygulamasını sorunsuzca kullanmaya devam edebiliyor muyuz? BL Unlock = Root anlamına mı geliyor?

2. BL kilidi açılınca mı sıfırlanıyor telefon yoksa sayaç bittikten sonra mı? Bu süreçte telefonu kullanacağım için yedek alsam, sıfırlandıktan sonra yedeklerimi geri yükleyebiliyor muyum buna engel var mı?

3. BL kilidini açtıktan sonra olur da telefonu satarsam telefonla birlikte kayıtlı olduğum Mi hesabını da sattığım kişiye vermem gerekiyor mu?

4. Global romda bulunmayan fakat diğer "orjinal romlarda bulunan" mesajlaşma ve rehber dışında bir official uygulama/özellik var mı diğer romlara geçmemi gerektirecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

Merhabalar. Note 9 Pro ile aranıza ben de katıldım. iPhone 7'den geçtim ilk izlenimim olumlu yönde. Ekran paneli huaxing panel çıktı buna ayrıca sevindim.

Bir kaç sorum var, konuları okudum ancak idrak edemedim.

1. Şuan rom atmayı ve BL kilidini açmayı düşünmüyorum, cihaz yurtdışı. Bir kaç ay sonra imei için mecbur BL kilidini açmam gerekecek. Bu işlemden sonra bankacılık uygulamaları ve Netflix uygulamasını sorunsuzca kullanmaya devam edebiliyor muyuz? BL Unlock = Root anlamına mı geliyor?

2. BL kilidi açılınca mı sıfırlanıyor telefon yoksa sayaç bittikten sonra mı? Bu süreçte telefonu kullanacağım için yedek alsam, sıfırlandıktan sonra yedeklerimi geri yükleyebiliyor muyum buna engel var mı?

3. BL kilidini açtıktan sonra olur da telefonu satarsam telefonla birlikte kayıtlı olduğum Mi hesabını da sattığım kişiye vermem gerekiyor mu?

4. Global romda bulunmayan fakat diğer "orjinal romlarda bulunan" mesajlaşma ve rehber dışında bir official uygulama/özellik var mı diğer romlara geçmemi gerektirecek?
    Merhaba hayırlı olsun.

1) BL kilidi sonrası Netfilix ve banka uygulamalarını hatta NFC kredi kartı çekimlerini yapabilirsiniz. Benim bildiğim Bl unlock root anlamına gelmiyor. Arkadaşlar katkı verecektir. Ama root sonunda magisk manager programı ile bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz.

2) Bl kilidini açınca cihaz sıfırlanır. Verilerinizi resimlerinizi yedekleyin. Özellikle mi cloud bu işi çok güzel yapıyor.

3) Sattıktan sonra mı hesabınızı sakın vermeyin. Çünkü bir sonraki Xiaomi cihazı alırsanız bütün yedeklerinizi alabilirsiniz. Yeni kullanıcı kendisine ait mi hesabiyla devam edebilir. Ama sizde bilgisayardan mi hesabınıza girerek ilgili cihazı hesabınızdan kaldırmanız gerekir.

4) Diğer romlar hakkında bilgim yok. Garantili olunca 2 yıl gibi beklemeyi düşünüyorum. Cihaz yeni olduğu için çok fazla rom çeşitliliği olduğunu sanmiyorum. Birkaç ay sonra takip edilebilir.

Sipariş vermek istedim, önce TC no hatası verdi uygulamadan denedim bu kez de bilmem ne hatası oluştu.
    Veremedim sipariş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

An itibariyle 128gb-gri olarak siparisimi verdim.

Gittigidiyorda suan kargo dahil 2900 tl ve maximum karta 75 tl puanla 128gb olan 2825 tlye alinabiliyor. daha once amazon world ile 2860 gormustu en dusuk bu dip fiyat olmali.
    Amazondan 64 GB olan versiyonu sipariş etmiştim dün. Arada 100 TL fark var iptal edip buradan sipariş etsem mi diye düşünüyorum şuan. 64 lük ve 128lik arasında hafızadan başka fark var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaegerJack -- 22 Temmuz 2020; 21:56:52 >
  • quote:

Sipariş vermek istedim, önce TC no hatası verdi uygulamadan denedim bu kez de bilmem ne hatası oluştu.
    Veremedim sipariş.
    alamadiysaniz uzuldum hocam bende o tarz hatalar vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaegerJack

Amazondan 64 GB olan versiyonu sipariş etmiştim dün. Arada 100 TL fark var iptal edip buradan sipariş etsem mi diye düşünüyorum şuan. 64 lük ve 128lik arasında hafızadan başka fark var mı ?

Alıntıları Göster
    iptal ettirebilirdiniz amazonda sorun olmuyo fakst iade ne zaman olurdu bilmiyorum. para iadesi beklemenize gerek olmadan alabiliyorsaniz ggden alin derim. gerci suan indirimler bitti galiba bir bakmak lazim.

• quote:

iptal ettirebilirdiniz amazonda sorun olmuyo fakst iade ne zaman olurdu bilmiyorum. para iadesi beklemenize gerek olmadan alabiliyorsaniz ggden alin derim. gerci suan indirimler bitti galiba bir bakmak lazim.

Alıntıları Göster
    iadeyi düşündüm de kim bilir ne zamana gelir para. Hafızası dışında bir farkı yokmuş zaten. 64 lükte yeter bana. Zaten indirimlerde bitmiş.
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    evet magisk ile root ettiğinizde root durumunu istediğiniz uygulamadan gizleyebiliyorsunuz,yani root yokmuş gibi kullanabiliyorsunuz telefonu.. satacak olanlar format sonrasi mi hesabindan telefonu kaldırabilir,ama pc ye gerek yok,telefondaki ayarlardan da yapabilirsiniz bu işlemi. ancak yedeklemek için mi cloud yeterli olmayabilir,sadece 5gb yer veriyor,uygulama datalarini hafiza kartina yedekleyebilirsiniz..9s icin rom var biraz ama global 9 pro icin eu dışında secenek yok henüz..ama olacaktır.. çünkü bu cihazlar henüz çin de cikmadi,haliyle custom romlarin cikmasi biraz zaman alacaktır..ben root edip twrp kurmuştum ama stabil çalışmadığı icin tekrar resmi yazilima dönüp root işini şimdilik erteledim..

Hata bendeymiş, kredi kartı limiti dolmuştu boşalttım verdim şiparişi. Beyaz olanı
    Satan site güvenilir dimi, teşhir ürünü vb.ürün göndermesinler.

• quote:

iadeyi düşündüm de kim bilir ne zamana gelir para. Hafızası dışında bir farkı yokmuş zaten. 64 lükte yeter bana. Zaten indirimlerde bitmiş.

Alıntıları Göster
    hafiza disinda farklari yok hayirli olsun

• quote:

Hata bendeymiş, kredi kartı limiti dolmuştu boşalttım verdim şiparişi. Beyaz olanı
    Satan site güvenilir dimi, teşhir ürünü vb.ürün göndermesinler.
    yok ya olmaz oyle sey ben asil sebeke probleminden korkuyorum

• quote:

hafiza disinda farklari yok hayirli olsun

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam. Alttaki yorumda söylemişsiniz ama şebeke sorunu derken tam olarak nedir. Sormamın nedeni benim oturduğum bölgede normalde de tüm şebekeler az çekiyor. Hangi operatör olursa olsun çekmediği bile olabiliyor.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam. Alttaki yorumda söylemişsiniz ama şebeke sorunu derken tam olarak nedir. Sormamın nedeni benim oturduğum bölgede normalde de tüm şebekeler az çekiyor. Hangi operatör olursa olsun çekmediği bile olabiliyor.

Alıntıları Göster
    hocam tam bilgi sahibi degilim, olayin kesinligi de yok. sadece forumda ve diger platformlarda sebeke sikintisi yasadigini soyleyenler var. galiba 4.5g de problem yasiyorlar git gel yapiyor bir sure internete baglanmiyor yada dusuk dis cekiyor.

yine de ben alternatif telefon bulamadim icin aldim. sorunun kronik olmanasini veya yazilimsal olmasini ümit ediyorum.

Hocam merhaba

Ana konuya yazdım ama cevap alamadım. Belki siz bilirsiniz diye size yazıyorum.

Sorun şu;
    “bu telefonla konuşmalarda ses kesiliyor, ses azalması oluyor, ses boğuk çıkıyor gibi sorunlar oldu. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.“

Bu durum şebeke problemini mi gösteriyor yoksa başka bir sorun mu bu?

Ve bunun çözümü var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: strongergo

Hocam merhaba

Ana konuya yazdım ama cevap alamadım. Belki siz bilirsiniz diye size yazıyorum.

Sorun şu;
    “bu telefonla konuşmalarda ses kesiliyor, ses azalması oluyor, ses boğuk çıkıyor gibi sorunlar oldu. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.“

Bu durum şebeke problemini mi gösteriyor yoksa başka bir sorun mu bu?

Ve bunun çözümü var mıdır?
    hocam sebeke problemine benzemiyor. miui turkey diye xiaomi forumu var orada veya xiaomi turkiye tarzi facebook gruplarinda sorarsaniz daha cok kullanici var belki yasamis cozmus olan vardir.

umarim yazilimsaldir bir hard reset deneyebilirsiniz. ahizede filan problem varmis gibi durmuyor.

Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.