Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba note 9 versiyonu hediye olarak geldi, başlıkta açılmamış bu telefon ile ilgili, mecburen pro başlığında soruyorum, sizin telefonunuzda bildirim ışığı varmı, ben bulamadım note 8 de çok kolay yerde açılıp kapana biliyor muş, ama note 9 da ben görmedim,bu yüzden iade edebilirim tek sıkıntı hediye olması,lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Note 9 da durum nedir bilmem ama Note 9 pro da üst hoparlöre bitişik ortadan sağa doğru bildirim ışığı mevcut.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Note 9 da durum nedir bilmem ama Note 9 pro da üst hoparlöre bitişik ortadan sağa doğru bildirim ışığı mevcut.
    Bu bildirim ışığını acıp kapamayı nereden yapıyorsunuz,belki bizde de aynıdır.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Buralardan mı bahsediyorsunuz?

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Bizim modelde bu ayar yok, hepsiburada dan almışlar bana hediye ,konuşup geri iade etdireyim ve pro modele geçeyim ,siz tavsiye edermisiniz pro modeli..

• Saul.Goodman kullanıcısına yanıt
    evet bende 2 farklı zamanda yaşadım.
    uyarı sesleri açık değilse farketmeyebilirsiniz.

şarz kesiliyor ve saniyeden kısa sürede başlıyor tekrardan, üstüste bikaç sefer yaptı.

priz değiştirdim yapmadı bu sefer.

birde bildirim paneli kısayollarına çözüm bulamadım, normalde 20 kadar simge ve düzenle seçeneği varken 14 simge var ve düzenle seçeneği yok.

ilk başlarda 12 simge vardı, kendi kendine 14 oldu 😂

konum vs. için ayarlara giriyorum, kısayolda çıkmıyor 🤦‍♂️

aynı problemi yaşayan varmı?

9 pro 64gb

1 aydır kullanıyorum. 15 gün kıt bilgiler dahilinde araştırmalar yaptım. Aldığıma pişman değilim. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Tavsiye noktasında sizin beklentileriniz önemli. Bana göre beklentilerime göre taşıdığı özelliklere göre 2800-3000₺ bandında en hesaplı telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul.Goodman

hayır hocam dediğiniz gibi bir sorun değil yaşadığım ses alış verişi gayet iyi.
    benim eski Huawei p smart stabil bir şekilde 4 5 çizgide şebeke çekerken note 9 pro da 1 çizgiye düşüp 5 çizgiye çıkıp duruyor bunu her zaman yapmıyor ve açıkçası internet kullanımı veya ulaşamama problemi yaşatmadı henüz ama yeni alınan bir telefonda böyle bir problem yaşamak biraz can sıkabiliyor. umarım tüm bunlar yazılımsal bazı hatalardır ve çözülür..
    Bu sorun bendede var 4.5g full çekerken bir anda şebeke gidiyor 3h oluyor tabi bu esnada internete baglanamiyorsun telefonu yeni aldım kronik sorun sanırım iade etmeyi düşünüyorum

• Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt
    Hocam bildirim paneli için elle günceleme yapınca düzelince söyleyen arkadaşlar olmuştu. Hangi sürüm yüklü çekip atar mısınız?
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Böyle güzel bir telefonda bu sorunlar çok üzücü. Demek ki telefondaki sorunlara hat çekim gücü de eklendi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sense21

Böyle güzel bir telefonda bu sorunlar çok üzücü. Demek ki telefondaki sorunlara hat çekim gücü de eklendi...
    İade ediyim diyorum ama aynı ayar bir telefon bulamıyorum kararsız kaldım

• moonshield1981 M kullanıcısına yanıt
    Evet oradan

• sorix kullanıcısına yanıt
    ben iade etmeyeceğim, gittiği yere kadar artık üstelik bunun yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum güncellemeler ile giderilecektir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saul.Goodman

ben iade etmeyeceğim, gittiği yere kadar artık üstelik bunun yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum güncellemeler ile giderilecektir bence.
    Orası öylede ben şimdiye kadar kronik sorunlu çıkan bir telefonun sonradan duzeltildigini görmedim

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Daha hiç güncelleme gelmedi, ayarlar>özel özellikler>ikinci alan kısmına geçince herşey normal ama burada böyle bi sıkıntı var.

çok kurcaladım, bisürü ayar değiştirdm. onla alakalıda olabilir de, düzeltmek için ayar bulamadım 😅

• Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt
    TR uzantılı rom şu an güncelleme yok zaten. İlginç bir hata, aynı surumdeyim bende sorun yok. Sıfırlama vs yaptınız mı? Kesin olan çözüm bl açıp başka rom yüklemek o da garantiyi bozar

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    sıfırlama yapınca düzelir muhtemelen de, yapma şansım yok şuan. güncelleme bekleyeceğiz mecburen.

• Samsung teması seven arkadaşlar için bir paylaşımda bulayım. Gerçekten çok güzel özellikle kilit ekranı bir çok özelleştirmeye sahip. Denemenizi tavsiye ederim

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• xpol X kullanıcısına yanıt
    telefon yurdışı zaten eu mu globalmi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.