Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talsuv61

İstanbul Bilişim güvenilir yer mi ?
    128 GB olanı, 2640 ₺ya düşmüş. Ve rom Global rom mudur
    degil hocam batik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Garantiyi bozmazda ben rahat durmam. Sık sık rom denerim. Sonra elimde kalır cihaz. 😀

İlk aldığımda sıklıkla bu arada ara ara kameraya bağlanamiyor diye hata veriyor. Sonra tekrar açınca açılıyor. SD Kart tan olabilir. Onsuz deniyorum. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 18 Temmuz 2020; 15:52:38 >
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    ilginç bir o kadar da can sıkıcı bir durum. Umarım düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Garantiyi bozmazda ben rahat durmam. Sık sık rom denerim. Sonra elimde kalır cihaz. 😀

İlk aldığımda sıklıkla bu arada ara ara kameraya bağlanamiyor diye hata veriyor. Sonra tekrar açınca açılıyor. SD Kart tan olabilir. Onsuz deniyorum.
    Telefonda kronik sorunlar var dediğimde bazı arkadaşlar beni suçladılar. Nerede onlar?
    Yine söylüyorum bu telefonda kronik kamera problemi ve Wifi sorunu var ne yazık ki.
    Xiaomi böyle güzel özellikleri olan bir telefona yazılım yapamamış ve yazık etmiş.
    Note 10 Lite da aynı. Bu durumda A71 alınır geçilir ne yazık ki...

• sense21 S kullanıcısına yanıt
    Wifi sorunu yaşamadım. Kamera problemi SD kart ile alakalı olabilir. Karti çıkardım. Deniyorum. Ha problem devam etse bile ben halimden şikayetçi değilim. Yine de bence kulaktan dolma bilgilerle değilde bizzat kullanıcıların yorumları daha doğru bilgidir.

Bu arada a71'i bence de alın geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 18 Temmuz 2020; 17:2:32 >
  • Merhaba ben de 1 haftadır kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ekran koruyucu ve kılıfı önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aferinamca -- 18 Temmuz 2020; 16:42:16 >
  • kaliteli kilif onerisi olan var mi?

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    İkinci slotta çalışıyormuş, şu an için bir sıkıntı yok gibi. Teşekkürler

• xpol X kullanıcısına yanıt
    telefon yurt disi globalmi kalsin eu yami geciyim

• Arkadaşlar iyi forumlar herkeze. Redmi note 9s in ekranı hdr desteklediği söyleniyor ama redmi note 9 pro nun bazı karşılaştırma sitelerinde hdr destedi olmadığını görüyorum. 9s ve 9 pro nun ekranları aynı değilmi redmi note 9 pro nun ekran teknolojisinde hdr varmı teşekkürler.

• Haklisiniz basta hic aklima gelmedi boyle bi sorun olacagini sanmiyordum gerci adam hala sarj aletinin orjinal oldugunu iddia ediyor 33 w degildiyorum 3 amper 30 watt demek diyor bos bos konusuyor laftanda anlamiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aferinamca

Merhaba ben de 1 haftadır kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ekran koruyucu ve kılıfı önerisi olan var mı?
    Ben de çok sordum ama sanırım yok şimdilik

• impalaa kullanıcısına yanıt
    Bu telefonda ne yazık ki HDR desteği yok
  • notther kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen şu an herkes üzerinden çıkan koruyucu ve kutudan çıkan kılıf ile kullanıyor. İkisi de gayet güzel. Türkiyede kılıf olarak pek alternatif de yok aliexpress'den sipariş etmek lazım
  • Haklisiniz basta hic aklima gelmedi boyle bi sorun olacagini sanmiyordum gerci adam hala sarj aletinin orjinal oldugunu iddia ediyor 33 w degildiyorum 3 amper 30 watt demek diyor bos bos konusuyor laftanda anlamiyor

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Sorun yoksa mevcut sürümde kalın. Garantisi yoksa BL kilidi acmanizda fayda var.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.