Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    global sürümmü yoksa avrupa sürümüm kullanmak lazım bende global sanırım 11.04 qjzmixm xiaotoolla bakıyorum 11.03 qjzeuxm görünüyor
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var aldığınız satıcıyla alakalı ben de yurt dışı tercih ettim ve 30w şarj cihazıyla satıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt
    Sizinki global muhtemelen. Türkiye garantili satilanlar global sürümle geliyor diye biliyorum. Ayarlar-Telefon Hakkında-MIUI sürümünde açık şekilde yazıyor hocam. Xiaomitoolda EU gözükmesi hakkında ise fikrim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

Yurt dışı cihaz alan arkadaşlar kutunuzdan orijinal sarj aleti çıkmaz. En iyi ihtimalle 22.5 v çıkıyordu sanırım. Bunu bilerek alın
    (Bolca Yurt dışı kullanmış biri olarak tavsiye etmiyorum. Imeiden sonra türlü türlü sorun çıkıyor. Garantili alın kafanız rahat etsin)
    Hocam demek ki alındığı kişiye göre değişiyor ya da ilk partide geliyordu şuan gelmiyor.

Bu benim şarj cihazı. Telefon yurtdışı. 8 Haziran'da aldım.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Bu arada bugün güncelleme gelmiş:

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran koruyucu, kamera koruyucu felan önerisi olan yok mu arkadaşlar? Bir de acaba tam kaplayan coverler felan yokmudur, kılıfsız kullanalım ve ya cok ince bir kılıf?

• Harbiden ilk defa bu sarj aletinin verildiğini gördüm. Satıcıyı tebrik etmek lazım. Kimden aldınız acaba?
    Zahter iletişim. Facebook'da grubu vardı oradan gördüm. Reklam olmasın

Bende bugün aldım 6/128 şarj cihazı aynısı çıktı kutudan 33watt hızlı şarj adaptörü

• azad_van A kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan kılıf+ ekran koruyucu + lens koruyucu toplam 54 TL ye aldım. Beğenirsem linkini paylaşırım. Yani puan için 54 lira gerekiyordu. Aklıma kılıf geldi😀 Çokta İhtiyaç duymadım aslında.

• Tamda yaylaya çıkınca wifimiz olmayınca gelmiş diyecektim ama hala gelmemiş güncelleme bana. Garanti bitene kadar yazılım atmayacagim diyordum ama sanki ufukta EU rom gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Gittigidiyordan kılıf+ ekran koruyucu + lens koruyucu toplam 54 TL ye aldım. Beğenirsem linkini paylaşırım. Yani puan için 54 lira gerekiyordu. Aklıma kılıf geldi😀 Çokta İhtiyaç duymadım aslında.
    Haber bekliyorum hocam

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Sizdeki rom da QJZTRXM mi? Bu sürüme gelmiyor güncelleme sanırım. Ama hiçbir sorun yokken de gelmesine gerek yok gibi
    QJZTRXM doğrudur. Seyrekte olsa kameraya bağlanma hatası alıyorum. Yalniz kamera hatasını deneme yanılma yoluyla çözebilirim. Ama çok dert etmiyorum. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 18 Temmuz 2020; 7:3:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

Bu gün cihaz 2.kez elime ulaştı. İlk aldığımda şanssızlık ses açma tuşu çalışmıyordu. Amazon sağolsun 1 günde para iademi yaptı. Tekrar amazon üzerinden 64 gb beyaz modelini satın aldım.Yakın zamanda mi note 10, oneplus7, iphone 7, k20 pro, note 9s vs vs bir dünya telefon kullandım. Fiyatına bakıp yurt dışı alıyordum. İmei atana kadar genelde sorun olmuyordu ama imei atıldıktan sonra türlü sorunlar ya da normalde çok kolay yapılacak işler zorlaşmaya başlıyordu (isim vermiyorum işini gayet bilen birine yaptırdım)O yüzden garantili cihaz almayı tercih ettim. Size de bunu tavsiye ederim. Orijinal sarj aletini vs temin etmek çok zor zaten hatta imkanasız
    -128 gb ile yaklaşık 200 lira bi fark vardı. Benim için 64 yeter ileride gerek olursa 128 gb hafıza kartı alırım diye düşündüm. Hem daha ekonomik hem daha kullanışlı
    -İphone 11 alacaktım normalde sonra telefonu ne kadar ve nasıl kullandığımı düşününce o kadar para vermekten vazgeçtim
    -1 haftalık kullanımdan sonra kullanıcı deneyimlerini detaylı olarak paylaşırım

Edit: Günlük olarak deneyimlerimi paylaşsam daha faydalı olur diye düşündüm. Cihazı açtım gerekli kontrolleri yaptım. Sarjı 33'dü sonrasında sarja taktım. Hızlı sarjı gerçekten muhteşem.Günlük hayatımda kullanmıyorum. Tamamen kişisel düşüncem batarya ömrünü kısalttığını düşünüyorum. Fazlaca ısınıyor zaten. Acele çıkmam gereken durumlarda kullanıyorum. Onun dışında eski bir samsung adaptörüm var. Gece takar sabah alırım her telefonumu da böyle kullandım. Böyle sarj edince cihaz asla ısınmıyor
    -Cihaza bir sürü uygulama yüklü geliyor bu durumu hiç sevmiyorum. Bu yöntemle istediğiniz uygulamaları kaldırabilirsiniz. Ben gereksiz google uygulamalarını kaldırdım(youtube dahil vanced kullanıyorum)https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8-pro/themes/adb-fastboot-tools-debloat-safe-list-t4012255/amp/ (hangi uygulamaları güvenlice kaldırabileceğiniz yazıyor,siz kafanıza göre ayarlayın)https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools/releases (kaldırmak için gerekli uygulama) usb hata ayıklama açık olmalı
    -Şimdi uygulamaları kuracağım. Gece de wifi sorunu vs oldu mu,sarj nasıldı ondan bahsederim

1.Günün sonunda
    Wifi,şebeke vs gibi sorunlarla karşılaşmadım. Volte, vowifi açtım ikisi de sıkıntısız kullanıyor
    Telefonu 8 saat 43 dk önce sarjdan çekmişim, 2 saat 52 dakika ekran, 44 dk telefon ile görüşme var. Günün çoğunda mobil veri açıktı ve mi band 4 bağlıydı. Uygulama vs kurdum ilk gün biraz fazla kurcalanıyor cihaz şu an sarjım %73
    Kulaklık ses çıkışı hem kablolu hem bluetooth için gayet yeterli geldi bana. Note 9s'de çok düşüktü mesela
    Kamerayı deneme şansım pek olmadı. Çekimleri yapınca detaylı olarak eklerim
    -Beklemede ne kadar sarj yiyor:04.37'de %64 sarj ile bıraktım 11.32'de %62 sarj ile aldım. Wifi-mobil veri kapalıydı
    İnceleme ve katkı için teşekkür ederim.

• Aldiginiz yer sarj aleti satiyormu? adamlara helal olsun valla xiaomi turkiye bile temin edemezken orjinal sarj aleti bulmuslar

• Prognastrion P kullanıcısına yanıt
    Ayrı satıyor mu bilmiyorum ama 18w şarj cihazıyla satanlar fırsatçılık yapıyor satın almadan önce sorup 33w olan şarj cihazını istemek lazım vermiyorsa başka satıcıya yönelmek en mantıklısı

• Yurt dışından hızlı şarj aleti bakıyorum. Hasbelkader elimizdekine birşey olursa normal şarj aletleri işkenceye dönüyor. 3 4 saat sürüyor.

• telefon şarj olurken aniden kesip devam ediyor bugün ilk defa karşılaştım bunu yaşayan oldu mu ?
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sürüm var güncelleme işine çok takılmıcam mecbur. Bl açınca garantiye nasıl etki ediyor bilmiyorum hem de sürekli rom vs uğraşıyorum. Bir süre böyle devam edeyim. Kamera sorunu nasıl bir şey?
  • İstanbul Bilişim güvenilir yer mi ?
    128 GB olanı, 2640 ₺ya düşmüş. Ve rom Global rom mudur

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.