Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.. Telefona note 5'ten yeni geçtik ancak şöyle bir sıkıntı var.. Telefonu acmak için güç tuşuna bastığımda aynı zamanda parmak izini okuyor ve kilit ekranını göremeden telefonu hızlıca açıyor, kilit ekranından bildirimlere bakılmıyor dolayısıyla.. Bir çözüm bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Şimdi ekran karanlık kapalı iken güç tuşuna bir kere basınca ekran uyanır kilit ekranı açılır. Sanırım telefonda yüz tanıma hemen devreye girip cihaz açılıyor. Veya akıllı bir cihaz var kilidi otomatik açıyor. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 15 Temmuz 2020; 22:29:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Arkadaşlar merhaba.. Telefona note 5'ten yeni geçtik ancak şöyle bir sıkıntı var.. Telefonu acmak için güç tuşuna bastığımda aynı zamanda parmak izini okuyor ve kilit ekranını göremeden telefonu hızlıca açıyor, kilit ekranından bildirimlere bakılmıyor dolayısıyla.. Bir çözüm bilen var mı?
    ekrana cift dokunarak uyandirmayi acabilirsin, yuz tanimayida kapat acmak istediginde parmak iziyle acarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

ekrana cift dokunarak uyandirmayi acabilirsin, yuz tanimayida kapat acmak istediginde parmak iziyle acarsin.

Alıntıları Göster
    Hocam zaten sorun burada.. parmak izi ile açınca direk kilit ekranı atlayarak ana sayfaya geliyor. yani telefonu açıyor. Ben parmak izi kilit ekranı açsın.. .. gerekirse de ben desen vb ile kilit ekranı açıp ana ekrana giderim diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Şimdi ekran karanlık kapalı iken güç tuşuna bir kere basınca ekran uyanır kilit ekranı açılır. Sanırım telefonda yüz tanıma hemen devreye girip cihaz açılıyor. Veya akıllı bir cihaz var kilidi otomatik açıyor.
    Hocam yüz tanıma kapalı.. dediğin gibi parmak izi ile açınca kilit ekrana gelsin istiyoruz.. gerçekten sorun oluyor..

Anladim hocam problemi çok iyi anlıyorum. Tema olabilir mi? Başka tema yuklediniz mi? Şu an orijinal temaya döndüm. Güce her tek basışımda kilit ekranına gidiyorum. Küçük bir ayar gerekiyor. Ama hangisi.

• yani power tuşuna basınca direkt parmak izi ile açıyor.. ama kilit ekrana gelemiyoruz..

Hocam dokun bas. Tek tek deneyebilir misin? Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• quote:

Hocam dokun bas. Tek tek deneyebilir misin?

ilgin için tesekkürler. deneyeceğim. yani ekran karanlık iken.. parmak izi ile açınca kilit ekran açılsa sorun kalmayacak.. direk ana ekran açıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

ilgin için tesekkürler. deneyeceğim. yani ekran karanlık iken.. parmak izi ile açınca kilit ekran açılsa sorun kalmayacak.. direk ana ekran açıyor...

Alıntıları Göster
    Hocam ayarlar aynı.. yine parmak izi ile dokununca kilit ekranı geçerek Ana ekrana geliyor.. Neyse seni fazla yormayayım akşam akşam.. teşekkürler

Estağfirullah. Son olarak parmak izi kilit açmayı kapatinca istediğiniz oluyor mu? Kapatarak deneyin. Eğer kilit ekranında kalırsa sorun parmak izi. Yine kilit ekranını geçerse başka bir yol deniyecegiz.

• quote:

Estağfirullah. Son olarak parmak izi kilit açmayı kapatinca istediğiniz oluyor mu? Kapatarak deneyin. Eğer kilit ekranında kalırsa sorun parmak izi. Yine kilit ekranını geçerse başka bir yol deniyecegiz.
    Hocam parmak izini kapayınca istediğimiz oluyor.. tesekkürler

• Yeni93 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bende de durum aynı, sizinle aynı sürümdeyim. Cihazı alalı 35 gün oluyor.

• Arkadaşlar gfx tool ile 60fps açıp ekran kaydiyla oynayinca as rank ta filan 55/60 fps rahat alıyor mu bu cihaz? (PubgM)

• Bi sorum olucak benim hücresel de sadece instagrama girmemle 30 40 mb yiyor ve 4.5 g açık dğeil bunun çözümünü yapan arkadaş var mı

• Anladım hocam sağolun bir sorun yoktur o zaman.

• Arkadaşlar cihazda şebeke problemi var, önceden kullandığım yerlerde telefon çekmiyor. Daha ilginç olanı ise bir anda şebeke akmaya başlıyor kendiliğinden

çözümü var mıdır?

• Telefonu alalı bir hafta oldu ilk izlenim olarak ne şebeke sorunu nede ısınma sorunu var beni iki gün idare ediyor yaklaşık bir birbuçuk saatte tam şarj ediyor gördüğüm tek eksik arama kaydedici yok google ile anlaşsalar da yada yama dır güncelleme dir gelse çok iyi olacak rom suz bu sorunu çözebilen varmı yada bir güncelleme duyumu alan arkadaş
  • cambaz85 C kullanıcısına yanıt
    Hocam arama kaydetmek için ya endonezya rom'u kuracaksınız ya da eu roma geçeceksiniz. Maalesef başka çözümü yok
  • Bu gün cihaz 2.kez elime ulaştı. İlk aldığımda şanssızlık ses açma tuşu çalışmıyordu. Amazon sağolsun 1 günde para iademi yaptı. Tekrar amazon üzerinden 64 gb beyaz modelini satın aldım.Yakın zamanda mi note 10, oneplus7, iphone 7, k20 pro, note 9s vs vs bir dünya telefon kullandım. Fiyatına bakıp yurt dışı alıyordum. İmei atana kadar genelde sorun olmuyordu ama imei atıldıktan sonra türlü sorunlar ya da normalde çok kolay yapılacak işler zorlaşmaya başlıyordu (isim vermiyorum işini gayet bilen birine yaptırdım)O yüzden garantili cihaz almayı tercih ettim. Size de bunu tavsiye ederim. Orijinal sarj aletini vs temin etmek çok zor zaten hatta imkanasız
    -128 gb ile yaklaşık 200 lira bi fark vardı. Benim için 64 yeter ileride gerek olursa 128 gb hafıza kartı alırım diye düşündüm. Hem daha ekonomik hem daha kullanışlı
    -İphone 11 alacaktım normalde sonra telefonu ne kadar ve nasıl kullandığımı düşününce o kadar para vermekten vazgeçtim
    -1 haftalık kullanımdan sonra kullanıcı deneyimlerini detaylı olarak paylaşırım

Edit: Günlük olarak deneyimlerimi paylaşsam daha faydalı olur diye düşündüm. Cihazı açtım gerekli kontrolleri yaptım. Sarjı 33'dü sonrasında sarja taktım. Hızlı sarjı gerçekten muhteşem.Günlük hayatımda kullanmıyorum. Tamamen kişisel düşüncem batarya ömrünü kısalttığını düşünüyorum. Fazlaca ısınıyor zaten. Acele çıkmam gereken durumlarda kullanıyorum. Onun dışında eski bir samsung adaptörüm var. Gece takar sabah alırım her telefonumu da böyle kullandım. Böyle sarj edince cihaz asla ısınmıyor
    -Cihaza bir sürü uygulama yüklü geliyor bu durumu hiç sevmiyorum. Bu yöntemle istediğiniz uygulamaları kaldırabilirsiniz. Ben gereksiz google uygulamalarını kaldırdım(youtube dahil vanced kullanıyorum)https://forum.xda-developers.com/redmi-note-8-pro/themes/adb-fastboot-tools-debloat-safe-list-t4012255/amp/ (hangi uygulamaları güvenlice kaldırabileceğiniz yazıyor,siz kafanıza göre ayarlayın)
    GitHub
    Releases · Szaki/XiaomiADBFastbootTools
    https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools/releases
    (kaldırmak için gerekli uygulama) usb hata ayıklama açık olmalı
    -Şimdi uygulamaları kuracağım. Gece de wifi sorunu vs oldu mu,sarj nasıldı ondan bahsederim

1.Günün sonunda
    Wifi,şebeke vs gibi sorunlarla karşılaşmadım. Volte, vowifi açtım ikisi de sıkıntısız kullanıyor
    Telefonu 8 saat 43 dk önce sarjdan çekmişim, 2 saat 52 dakika ekran, 44 dk telefon ile görüşme var. Günün çoğunda mobil veri açıktı ve mi band 4 bağlıydı. Uygulama vs kurdum ilk gün biraz fazla kurcalanıyor cihaz şu an sarjım %73
    Kulaklık ses çıkışı hem kablolu hem bluetooth için gayet yeterli geldi bana. Note 9s'de çok düşüktü mesela
    Kamerayı deneme şansım pek olmadı. Çekimleri yapınca detaylı olarak eklerim
    -Beklemede ne kadar sarj yiyor:04.37'de %64 sarj ile bıraktım 11.32'de %62 sarj ile aldım. Wifi-mobil veri kapalıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 17 Temmuz 2020; 12:21:51 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.