Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde xiaomi redmi note 7 var.14 aydir kullaniyorum.iphoneden gectim.biraz idare etsin yine butceyi toparlayinca iphone alirim diye aldim.Ama bekledigimden iyi cikti telefon.Ama 2 sikayetim var.Birincisi baya baya ghost screen sorunu yasiyorum.Oyundan cikinca yada videodan cikinca felan ekran arkada hayalet sekilde net goruluyo.İkincisi tarayicidaki inanilmaz reklam cikmasi.hepsinin engelini yapmama ragmen duzelmedi.Bu cihazi gordum simdide.İphone XR alicaktim fiyat uçtu.Acaba sorun yasadigim 2 maddeyide bu telefonda yasarmiyim.Note 7 den buna gecmek mantiklimi.Yardimci olursaniz sevinirim kullanan arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMen -- 14 Temmuz 2020; 14:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

hocam kampanya kosullarinda kart bazinda degil musteri bazinda herkes 1 kere kullanabilir gibi bir ibare var ben sanal kartimla beraber toplamda 3 world card sahibiyim. farkli hesaptan mi hediye yollamam gerekli?

Alıntıları Göster
    Hocam kampanya müşteri bazlı ama hem babamın hem kendi kartımdan ayrı ayrı aldım hediye çeklerini. Yoksa bende de Adios, Play ve TL kart olmak üzere 3 kart var. Keşke öyle olsa :)
  • MadMen kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bir süre daha bekleyin aciliyet yoksa. Oyun deneyimim olmadı. Bahsettiğiniz sikayetler bu başlıkta geçmedi. Ayrıca telefon 20 günden beri istikrarlı bir şekilde indirime geçti. Bu satış rakamlarına yansımıştır. Artık kullanıcı deneyim ve şikayetlerini beklemek lazım. Tabi aciliyet yoksa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    Anladim.Tekrardan bi yukselme olabilirmi fiyatlarda oyuzden tereddutteyim

Artık bilmiyoruz. 500₺ indirime girmiş bir cihaz. Daha da iner mi? Benzer bir durum geçen yıl Note 8 pro da oldu. 2500₺ den 2000₺ ye düştü. Artan dövizle beraber zamlandı da.

• 2 gündür sürekli wifi kullandım. Wifi kopması kesilmesi olmadı. Üstelik her odada speed testte güzel sonuclar aldım. Ekliyorum. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Anladim hocam tsk ederim

• Arkadaşlar bu güncelleme bana hiç gelmeyecek sanırım. Yurtdışı cihazı benimki. Kilit açıldı imei yazıldı ama güncelleme yok diyor.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• 3 hafta oldu hiç güncelleme almadı. Alışık değiliz. 😀

• arkadaşlar ben bu note pro 128 liği spot ( kaçak almayı düşünüyorum imeisi atılmış 2100 tl diyorlar ) bunu alsam güncelleme vs alırmıyım sorun yaşarmıyım ?
    Telefonu nereden aldınız ? Wifi kopma ve kamera açılma sorunu olmadı mı sizde ?
  • sense21 S kullanıcısına yanıt
    Abim geçmişe dönük bu wi-fi kamera için hepsi aynı tam 7 tane mesajın var ve hepsinde de kullanıcılar sana cevap vermesine rağmen hâlâ ısrarla aynı şeyi yazmanın amacın ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkangell -- 15 Temmuz 2020; 14:22:39 >
  • Merhaba.Yapi kredi world ve vakifbank world de amazon alisverislerinde gecerli 100 tl puan kampanyasi var.Ben cihazin bedelini ayri ayri bu iki kredi kartiyla odeme yapsam iki kartada 100 tl puan verirmi.Bu iki kartta benim uzerime.sadece bankalar farkli.Biri yapikredi biri vakifbank.bilgisi olan varmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadMen

Anladim.Tekrardan bi yukselme olabilirmi fiyatlarda oyuzden tereddutteyim
    ayni kararsizligi yasiyorum. 128 olan 2960, 64 olan 2783 gordu amazonda. world card ile 100 tl daha in. suanda 128 olan 3035, 64 olan 2825 tekrar dip gorurlermi bilemiyorum.

ilk indirimde param hazir olmadigi icin kacirdim 1 hafta once cok kisa surdu ayni gun icinde fiyat geri yukseldi. simdi 3 4 gundur takipteyim suanki fiyatlar o zamandan sonraki en uygun fiyatlar.

• Arama ve mesaj uygulamalarini ne yaptiysam beceremedin tam ekran olarak.
    Guzelim kendi stock uygulamasi yerine google tercih edilmesi sacmalik oldu ayri mesele

• sense21 S kullanıcısına yanıt
    Trendyoldan aldım. Wifi sıkıntım hala hiç olmadı. Ayrıca ayarları sıfırlayınca kamera hatası da almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 15 Temmuz 2020; 19:39:47 >
    Hocam sistemlerinde açık varsa olur. Kampanya müşteri bazlı ama bu ikisi bambaşka iki banka.

Ayrıca Amazon’da çoklu karttan çekim uygulaması başladı mi? Yoksa iki adet mi telefon alacaksınız?

Pardon tek cihaz için söylemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 15 Temmuz 2020; 15:25:12 >
  • Merhabalar,
    Bende geçen hafta Trendyol üzerinden 128lik olanı 2960 a aldım. Denemediğim fonksiyonu kalmadı hiçbir sıkıntım yok. Hızı, stabilitesi, ahize sesi wifi vs. herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Telefonla ilgili 3 günlük kullanım sonrası negatif yazabileceğim 2 konu var. Birincisi telefon gerçekten büyük ve ağır eliniz alışana kadar serçe parmağınızı yorabilir. İkincisi ise stok kamera ile çekim yaparken ön kamera renklerini beğenmedim sarımtrak çıkıyor ten rengi. Gcam için uygun sürüm henüz bulamadım, bulduklarımla özellikle ön kamera ve portre performansı ciddi artıyor ama sorunlar fazla, video çalışmıyor arada takılma yapıyor vb. Gcam için tavsiye veren olursa sevinirim. Haricinde herşeyiyle beni tatmin etti.
  • darkangell D kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çevremde alan 5 kişide de aynı sorunlar görüldü. 4 ü iade etti, bir tanesi hakem heyetine başvurmak zorunda kaldı.
    Ben telefonu almak istiyorum.Anlamak istediğim aynı satıcıların sattığı ürünlerde mi sorun olduğu...
  • Merhaba arkadaşlar benim cihazımda da şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım fakat bana MIUI güncellemesi gelmedi sorun ne olabilir 11.0.1 global yazıyor daha da güncellenmiyor?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.