Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba redmi note 9 pro ya da mi note 10 lite arasında kaldım ikisinden birini alacağım arama sırasında sensör sorunu olduğunu duydum ne kadar doğrudur sorun yaşayan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Az önce evofone.com sitesinden canlı desteğe bağlandım. Yazışmamız :
    Hocam çok teşekkür ederim. Alacak olan arkadaşlara da referans oldu bu ekran görüntüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_4234

Amazondan aldıgım telefon bugün elime ulaştı. Evofone garantili yazıyor. Genpaya mail atın GENPA garantili oluyor cihazlar denmiş konuda. Sorgulama için mail attım genpaya. Böyle bir cevap geldi.
    Ücretli/ ücretsiz teknik servis hizmeti veriyoruz ne demek cihazınız GENPA garantisi altındadır gibi bi ibare bekledim açıkçası . Kafam karıştı. Evofone sitesinde garanti sorgulama bölümünü bulamadim. Ayrıca Mi nin kendi sitesinde cihazı sorguladım, cihaz bilgileri çıkıyor

Sayın Değerli Müşterimiz,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Xxxxxxxxxxxx IMEI numaralı ürününüze ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
    Genpa Müşteri İletişim Merkezi
    Xiaomi Türkiye garantili urunlerin ithalatçısı evafon veya baska bir distribütör olsun fark etmiyor anlasmali butun servislerde cihazin herhangi bir sorunda teknik destegi sağlanıyor. Genpa sadece anlasmali oldukları teknik servislerden biri. Bazilarinda kvk da cikiyor ama asil onemli olan konu kutu içeriğinden Xiaomi Türkiye garanti belgesinin cikmasi. O varsa sorun yok.

Kendi cihazimdan cikan Türkiye garanti belgesinde ithalatci olarak rasyonel, teknik servis olarak ta genpa gozukuyordu. Evafona'a yazdım ime ile sorguladilar. Tr garantisini teyit edip her hangi bir sorun durumunda evafondan hizmet alabileceğimi belirttiler.

Genpa'nin size yazmis oldugu cevapta da demek istedikleri, garanti kapsamında ki sorunlar icin ucretsiz, garanti kapsamı disinda kalan sorunlar içinde de mesela ekranin kirilmasi gibi ucretli destek vereceklerini anlatmak istemisler aslinda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• absfr A kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu şöyle cevaplıyorlar. Bütçen varsa Note 10 lite al yoksa note 9 pro al. Bu yanlış bir ifade. 2 cihaz arasında kalmışsanız biraz daha araştırın. Karşılatırın. Beklentiler öncelikler tasarım ekran koruma vb.

Tamam şahsi fikrimi söyleyeyim 3 hafta sonunda bütçem var ve iyi ki Note 9 Pro almışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 13 Temmuz 2020; 16:58:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: absfr

Arkadaşlar merhaba redmi note 9 pro ya da mi note 10 lite arasında kaldım ikisinden birini alacağım arama sırasında sensör sorunu olduğunu duydum ne kadar doğrudur sorun yaşayan var mıdır?
    Redmi note9 pro ile mi note 10 lite bana gore birbirlerine direk rakip degiller. Çünkü birinde ips ekran var diğerinde amoled, biri duz panel kullaniyor oburu edge panel. En keskin ayristiklari 2 nokta burasi.

Edge kavisi sevmeyen, ips/amoled ekran farkını cok önemsemeyen biri icin note9 pro daha uygun fiyatiyla tercih edilebilir. Ama amoled ekrani onemseyen biri zaten mi note 10 lite'i dusunmeden tercih eder. Kisaca kisinin hangi ozellikleri on plana koydugu onemli.

Bana göre note9 pro'nun direk rakibi realme 6pro'dur. İşlemcide dahil benzer donanimlari kullaniyor. Ve fiyatiyla note9 pro daha mantikli bir konumda.

• Xiaomi nin tr de 4 tane distribütörü var.. bilginiz olsun.. diğer 3 firma evofone kadar bilinmese de garanti durumu aynı hepsinin de..

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    güncellemede gelmedi.
    ne zaman aldınız ve ne zaman güncelleme geldi acaba?

miui 12 güncellemesi gelen var mı 9 pro?

• 64 GB versiyonunu alarak aranıza katıldım. 2632 TL'ye geldi Amazon puan kampanyası ile. Mi5S'ten geçiyorum, emektar da anneme gidiyor. Hala taş gibi.
  • Selam arkadaşlar 128 GB ligi alarak aranıza katıldım kamera çıkıntısı pek hoşuma gitmedi masaya ters koysam çizilir gibime geliyor önerebileceginiz iyi bir kılıf varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Bu soruyu şöyle cevaplıyorlar. Bütçen varsa Note 10 lite al yoksa note 9 pro al. Bu yanlış bir ifade. 2 cihaz arasında kalmışsanız biraz daha araştırın. Karşılatırın. Beklentiler öncelikler tasarım ekran koruma vb.

Tamam şahsi fikrimi söyleyeyim 3 hafta sonunda bütçem var ve iyi ki Note 9 Pro almışım diyorum.
  • sorix kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, hoş geldiniz :)

Ben bir aydır kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum. Bana yeterli geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

64 GB versiyonunu alarak aranıza katıldım. 2632 TL'ye geldi Amazon puan kampanyası ile. Mi5S'ten geçiyorum, emektar da anneme gidiyor. Hala taş gibi.
    amazon kampanyasi 100 tl kadar degil mi 2732 gordumu cihaz bu aksam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

amazon kampanyasi 100 tl kadar degil mi 2732 gordumu cihaz bu aksam?

Alıntıları Göster
    2 karttan 1001'er TLlik hediye kartı yükleyerek aldım. 200 TL puan geldi, 3. kart olsa onla da 50 TL puan alırdım.

Kısaca 200 TL puan geldi.
  • Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt
    bana da gelmemisti 11.0.1 deyken, 11.0.2 yi kendim kurdum kilit açıldıktan sonra..guncelleme ondan sonra gelmeye başladı..12 hala gelmedi bizim modele,ama yakındır..

• quote:

Orijinalden alıntı: U39770434

Hayırlı olsun, hoş geldiniz :)

Ben bir aydır kutudan çıkan kılıfı kullanıyorum. Bana yeterli geliyor.
    Yeni samsung note telefonumu düşürdüm ekran kırıldı kılıf korudu ama yeterli gelmedi bu kılıf pek koruyacak gibi durmuyor sağlam bir kılıf lazım

• Mi kumanda uygulamasına haricen kumanda yükleyemiyormuyuz önceki telefonumda tek tek tuş tanitabiliyordum bunda bulamadım öyle bir şey

• sorix kullanıcısına yanıt
    Düşme açısına ve yüksekliğine bağlı biraz da. Ama haklısınız benim de samsung s9 vardı ekranda koruyucu yoktu ama spiegen in şeffaf kılıfı takılıydı, ceketin iç cebine salıyorum diye o hizadan betona bırakmıştım bir şey olmadı. Köşesi çarptı ilkin. Ekran üzeri düşseydi bilmiyorum ne olurdu.

Fakat ben bu kılıfın görece dayanıklı olduğunu düşünüyorum. Çok ince değil. Bir de yurtiçi cihazlardan siyaha yakın renkte silikon kılıf çıkıyormuş benimki tamamen şeffaf. Hatta bir ayda sararmaya başladı bile.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

2 karttan 1001'er TLlik hediye kartı yükleyerek aldım. 200 TL puan geldi, 3. kart olsa onla da 50 TL puan alırdım.

Kısaca 200 TL puan geldi.

Alıntıları Göster
    hocam kampanya kosullarinda kart bazinda degil musteri bazinda herkes 1 kere kullanabilir gibi bir ibare var ben sanal kartimla beraber toplamda 3 world card sahibiyim. farkli hesaptan mi hediye yollamam gerekli?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.