Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne olursa olsun yapın hocam. Yönetim eğer konuyu kaldıracak olursa biz de yazmayarak protesto ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında çift başlılık falan degil amacımız. Ben bu forumda telefonunu değiştirdiği için başlığı başka bir üyeye devreden üyeler gördüm.

Ana konuyu açan kişinin bırakın cihaz sahibi olduğunu cihaz hakkında en küçük bilgisi oldugunu sanmıyorum. En son ilk mesajın güncellenmesi 26 Mayıs'ta yapilmis. Oradaki bilgilerde sadece Note 9 proya ait değil.

Teknolojiyi takip ettiğimi iyi bilen bir öğrencimin cihaz hakkında gönderdiği WhatsApp mesajıyla haberdar olduğum cihazı alırken ilk kez donanımhaberde araştırma yapamadan aldım. Çünkü malum başlıkta ve hala doyurucu bilgiler yok. Konuyu açan kişi aylar olmuş açtığı konuya attığı mesaj sayısı 5. Maalesef hiçbiri bilgi icermiyor.

Bu güzelim cihaza o konuyu yakıştıramadım. Bu ikinci başlık denememiz oldu. İlk baslığımızda mükemmel bilgiler vardı ama kurallar dahilinde kapandı. 1 hafta oldu başlığı açalı. 40'in üzerinde mesajim var. 30 mesajımda izlenim bilgi kalıntıları vardır.

Hala konu kapandı mı kilitlendi mi silindi mi tedirginliği devam etmektedir. Bu süreçte @sub12 rumuzlu üyemizin katkıları bir hayli fazladır. Asıl bilgiler ve tecrübeler onda bu arada. Teşekkür ediyorum. Güzel bir başlık olacağı inancım hala tazedir ve desteklerinizle bu iddiamız sürmektedir. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Bu aralar hatlarda problem var dedi bir telefoncu arkadaşım biraz beklemeyi tavsiye etti.
    Ama yeni telefonda böyle bir şeyin olması hiç hoş bir durum değil maalesef.Umarım birşeye gerek kalmaz.Diger forumlarda benim sorunumu yaşayan 1-2 kişiye denk geldim.Gelismeleri yazarım ilerde, belki faydamız olur.

• Ege.. kullanıcısına yanıt
    google in uygulamaları var,arama ve rehber için.. görüşme kaydı yok..sahsen ben hic kullanmıyordum, eksikliğini hissetmedim.. kimisi için sorun olabilir..

• fotoğraf örnekleri ekleyelim biraz.. dün çektiğim Bergama antik kenti fotoları..hicbir ayar yapmadan cektim(bazilarini u.wide bazilarini normal lens seçtim sadece)

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• biraz teknik ve meraklısına hitap edecek bilgiler...
    tel netflix güzel destekliyor. yasal lisansı var.. zaten xioami miboxlarda aynı şekilde lisanslı... gerekirse (mibox) 4 k ya kadar açıyor... özellikle 9 proda ekranda büyük olduğu için film video keyifli... ips ekrana oğlum hemen alıştı...
    telin bt özelliği güçlü... bt hoparlör olarak mifa a 10..... douni a7.... Anker soundcore ve blitzwolf as 20 dinledik.. gayet iyi... açık
    havada hopların sesi maximuma geldiğinde ses yetmezse bile telin volüm ayarında daha seviye var.. yükseltebilirsiniz .. maximum sesi yüksek.. bt kulaklıklar ile uyumuda güzel.. aynı anda birden fazla bt cihaza bağlanıyor ve ses ayarı yapabiliyorsunuz... bt kulaklık olarak.. awei ak 7.....920 bl.... jbl bt 500...Apple airpods Pro da denendi.. gayet iyi.. kulaklıklardaki ses dengesi ve sahne genişliği bozulmuyor.. qcy t5 de başarılı.. oyun modu iyi destekleniyor gecikme minimum..
    özetle bu fiyat aralığında bir tel için multimedya desteği iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 12 Temmuz 2020; 13:9:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 11 alayım diye çıktığım yolda ne gerek var diyerek dün gece amazondan 64 gb beyaz renk aldım. Yarın elime ulaşır inşallah. Konu sahibi arkadaş tüm sorularımı yanıtladı,kendisine çok teşekkür ediyorum. Cihaz elime ulaşınca ben de konuya katkıda bulunmayı umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr James Wilson

İphone 11 alayım diye çıktığım yolda ne gerek var diyerek dün gece amazondan 64 gb beyaz renk aldım. Yarın elime ulaşır inşallah. Konu sahibi arkadaş tüm sorularımı yanıtladı,kendisine çok teşekkür ediyorum. Cihaz elime ulaşınca ben de konuya katkıda bulunmayı umuyorum
    Hayırlı olsun. Estağfirullah. Biz sadece tecrübe ve izlenilerimizi aktardık. Umarım memnun kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 12 Temmuz 2020; 15:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

biraz teknik ve meraklısına hitap edecek bilgiler...
    tel netflix güzel destekliyor. yasal lisansı var.. zaten xioami miboxlarda aynı şekilde lisanslı... gerekirse (mibox) 4 k ya kadar açıyor... özellikle 9 proda ekranda büyük olduğu için film video keyifli... ips ekrana oğlum hemen alıştı...
    telin bt özelliği güçlü... bt hoparlör olarak mifa a 10..... douni a7.... Anker soundcore ve blitzwolf as 20 dinledik.. gayet iyi... açık
    havada hopların sesi maximuma geldiğinde ses yetmezse bile telin volüm ayarında daha seviye var.. yükseltebilirsiniz .. maximum sesi yüksek.. bt kulaklıklar ile uyumuda güzel.. aynı anda birden fazla bt cihaza bağlanıyor ve ses ayarı yapabiliyorsunuz... bt kulaklık olarak.. awei ak 7.....920 bl.... jbl bt 500...Apple airpods Pro da denendi.. gayet iyi.. kulaklıklardaki ses dengesi ve sahne genişliği bozulmuyor.. qcy t5 de başarılı.. oyun modu iyi destekleniyor gecikme minimum..
    özetle bu fiyat aralığında bir tel için multimedya desteği iyi...
    Baya baya tenik bilgiler olmus.Teşekkür ederiz. Ekleme yapayım ben de Mpow alev 2 ile kullanıyorum. Sorunsuz. Bu arada bahsettiğim kulaklığı AliExpresten aldım. 120 tl civarı.Şarj bitmiyor. Meraklısına şiddetle tavsiye ederim. Yalnız Mi Box TV ile uyumsuz olunca biraz moralimi bozdu. Amazfit Pace ile mükemmel uyumu ve koşu - yürüyüş esnasında kesintisiz müzik keyfine diyecek yok. :)

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 12 Temmuz 2020; 16:11:23 >

• Mpow flame i bende geçen sene amazondan almıştım. ear wingsler ile spor yaparken bayağı işime yaradı.. ama sonra sol taraf gitti.. üzülmüştüm.. güzel kulaklık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almak isteyen varsa ithal temin edebilirim.

• arkadaşlar merhaba, diğer konudada sormuştum bi yanıt alamadım, buradan tekrar sorayım.ana alanda kısayol çekmecesi de 12 kısayol mevcut ve düzenle vs seçeneği yok.(1.resim)

ayarlardan 2.alana geçtiğimde orada 20 kısayol ve düzenle seçeneği mevcut.bu sorunu çözemedim bi türlü.(2.resim)

• Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt
    Merhaba aslında diğer konuyu açan arkadaş hemen cevap verirdi ama görmemiş demek ki:)

Hocam 1. Sayfada 12 kısa yol 2. Sayfa da 10 kısa yol var. Düzenle deyince toplam 22 kısa yol tek sayfada açılıyor gerekli düzenlemeyi yapabiliyorsunuz. Bu arada cihazınız hayırlı olsun.

• soul4p kullanıcısına yanıt
    Hangisini kulaklık mı Note 9 pro mu?

• arkadaşlar şu an iphone 6s 32gb kullanıyorum depolama sıkıntısı pek çekmedim note 9 pro siparişi geçicem yarın acaba 128gb ve 64gb arasındaki 200 liralık fiyat farkına değer mi? hiçbir şey kurulmadan önce telefonda kaç gb yer boşta kalıyor?

• mgundem kullanıcısına yanıt
    9pro

• Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Değmez ama 8gb bile olsa SD kart şart. Kaldiki ihtiyaç çoksa 128 de yetmez. Cihazın güzelliği 512 SD kard destekliyor. Hali hazırda hafıza durumunu atmıştım bir iki sayfa önce. Yine de size öngörüde bulunabilir. Orada belirttim. Xihazimda 100'e yakın program var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 12 Temmuz 2020; 23:12:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Değmez ama 8gb bile olsa SD kart şart. Kaldiki ihtiyaç çoksa 128 de yetmez. Cihazın güzelliği 512 SD kard destekliyor. Hali hazırda hafıza durumunu atmıştım bir iki sayfa önce. Yine de size öngörüde bulunabilir. Orada belirttim. Xihazimda 100'e yakın program var.
    8gb bile olsa sd kart şart olayını anlayamadım açabilir misiniz acaba

• Saygıdeğer forum üyeleri merhabalar.

Cihazı bugün Amazon üzerinden satın aldım ve sarja takma gereksinimi duydum. Yaklaşık 2 saatte %15 den ancak %35'e getirebildi. Haftaiçi perşembe yurt dışına çıkacağım ve uzun bir süre gelmeyeceğim. Bu yüzden telefonu iade etmek gibi bir girişimde bulunamam. Çözümü bulan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    Silikon mu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.