Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam. Bahsettiğiniz sorunu ben yaşamadım ama bence garantiye yollamakta acele etmeyin şebeke kaynaklı olabilir, anlık bir sıkıntı olabilir. Tekrar tekrar yaparsa garantiye yollarsınız bence.

Bu arada bu telefonu Türkiye’de ilk kullananlardanım sanırım. 10 Haziran’da kullanmaya başlamışım; tam bir ay oldu açıkçası performansı ve pil ömrüyle beni şaşırttı. Kamerası da yarı yolda bırakmıyor.

Konu sahibi @mgundem hocam da konunun hakkını veriyor. Çok seviyeli ve Bilgi verici bir konu olarak burada bulunmaktan da telefondan da inanılmaz derecede memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google assistan'ı kapatmayı denediniz mi ? Aşağıdaki linkte göstererek anlatılmış. Önceki cihazımda güncelleme sonrası ben de böyle bir problem yaşamıştım google assistan'ı kapatarak çözdüm.
    Mike's unboxing, reviews and how toyoutube
    No Sound In Calls FIXED On Android Devices NEW For 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=mWitWQGg6Cc

• Cihazı bugün yurtdışı olarak alacağım cihazın herhangi bir kronik problemi veya yaşattığı bir sorunu var mı? Almadan önce orada açıp kontrol edeyim.
    Teşekkür ederim

• türkiyeden alacağın cihaza güvenme.
    sadece yazılımsal güvence veriyorlar.
    letgoda, sahibinden de ve telefoncularda lebiderya gibi var.
    tavsiye etmem.
    ama direkt kendin yurtdından getirteceksen durum farklı
  • Eyvallah. Çok teşekkür ederim. Bir süre daha geçsin. Desteklerinizle daha güzel görsel - videolarla bezeyeceğiz başlığımızı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir cihazin (sözde)ana konusu sürünürken yan konu nasil parlatılırmis foruma göstereceğiz

• arkadaşlar Türk Telekom volte ve vowwifi

destekliyormu..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gri renk almış olan arkadaşlar buraya telefonun fotosunu çekip atabilirler mi acaba.

Gri renk için bazıları mavimsi gri, bazıları yeşil mavi karışımı bir renk demiş ama kimse foto koymamış. Bu karmaşaya bir son vermek gerek artık.
  • Ege.. kullanıcısına yanıt
    Karanlıkta görüntüsü

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Güneş ışığında görüntüsü
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Yanar dönerli bir renk. Kılıf kapatıyor rengi. Şahsen renk hakkında hala kararsızım. Çok beğenenler de olacak beğenmeyenler de. Kesinlikle siyah beyaz değil. Değişik bir renk.

Aşağıdaki videoda tam da bizim (gri renkli) cihaz tanıtılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 10 Temmuz 2020; 16:35:5 >

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bildiğimiz maviymiş bu sanki.
  • Asistanı kapatmayı hiç denemedim.Bunu deniyicem umarım bir daha olmaz.Biraz moralim bozuldu açıkçası daha 1 hafta olmadı alalı.
    Teşekkür ederim cevaplar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick64 -- 11 Temmuz 2020; 2:15:43 >
  • Ozika965 O kullanıcısına yanıt
    Asistanı da kapattım bugün tekrar yaptı.Karsi tarafın sesi gelmiyor benim gidiyor.Zaten ahizeden bir ses geliyor o arada.
    Kapatıp açınca düzeliyor.
    İşin kötü tarafı il dışına gidicem.Artık uygun fiyatlıysa beklemeden ahize değiştirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick64 -- 11 Temmuz 2020; 14:46:17 >
  • maverick64 M kullanıcısına yanıt
    Cihaz garantili değil mi? Garantiye gönderin.

• 1 haftalık izlenimlerimi paylaşayım.

Artı yönler
    Kamerası çok çok iyi takılma sorunu yaşamadım fotoğraf çekerken.

En çok sıkıntı çektiğim şey şarjdı benim önceki telefonum iphone 7'de. Günde 2 defa şarj ediyordum nerdeyse bunda 2 günde bir anca şarj ediyorum.

Hızlı şarjını çok sevdim. Eğer şarjım çok az ise ve evden hızlı bir şekilde çıkmam gerekiyorsa hazırlanmaya başladığım zamanlarda -ki bu genelde sabah işe giderken oluyor- uyandığımda şarjım az ise eğer hazırlık aşamasında (traş olup giyinirken) şarja takıyorum 20 dakikada bayağı şarj olmuş olarak alıyorum ve günü çok rahat çıkartıyorum.

Takılma donma kasma sorunu yaşamadım şimdiye kadar şükür ki en çok korktuğum konuydu. Daha önceden bir kaç Android telefonumda takılma donma kasma sorunu yaşadım ama şimdi bu telefonda sorun yaşamadım.

Ekran boyutunun büyük olması benim için çok iyi oldu küçük telefondan sıkılmıştım artık. Samsung Note 1 kullandıktan sonra genelde küçük ekranlı telefonlar kullandım. Daha sonra büyük ekran olarak Samsung A8 2018 telefon kullandım ve yaklaşık 2 yıl iphone 7 kullandım. Ekranı yetiyordu ama bazen detaylara bakmak zor olabiliyordu.

Kutunun içinden kılıf çıkması çok iyi. Xiaomi yıllardır bu geleneğinden vazgeçmedi tabi bunun da ama kısmı var onu da eksi yönlerinde söylerim.

Parmak izi ve yüz tanıma ile kilit açma çok hızlı gerçekleşiyor. Bazen can sıkıcı derecede hızlı hemde Alışamayan birisi sürekli ekranı açar mesela ben. Saate bakmak için güç tuşuna basıyorum, bazen kaydettiğim parmak oluyor anında ekran açılıyor. Ekrana çift tıklama özelliğii unutuyorum alışkanlık olmayınca. Ancak bazen denk geldim tanımlamadığım parmakla bile açıldığı oldu ya da yüz tanıma aktif hemen algıladı da açıldı. Bu eksi yön sayılmaz açıkçası. Bu duruma alışamazsam yüz tanımayı kapatabilirim.

Ses çıkışları çok iyi geliyor. Temiz ses alabiliyorum cihazdan. hem hoparlör hem de görüşme esnasında üst kulaklıktan. Önceki telefonumda görüşme sesi çok az geliyordu karşıdakini duymadan cevap vermişliğim vardır.

Eksi yönleri

Cihaz çok ağır buna kimse itiraz etmez sanırım. Tek elle kullandığınız zaman eğer ki telefon yüzüğü yoksa sağ veya sol serçe parmağınız bir müddet sonra ağrımaya başlayabilir.

Ekranın üstüne uygulanmış koruyucu çok dandik. Geçen hafta cuma aldım telefonu sabahında ekran üstünde bir kaç çizik vardı cebimde durduğu için.

Kutunun içinden kılıf çıkması çok iyi ancak kılıf yerine kulaklık koyulmasını tercih ederdim. Maliyeti düşürme politikası tabi bu ama aldığım her tefonda kılıf olup bunda olmamasını yadırgadım. Şimdi kablolu bir kulaklık araştırıyorum.

Kamera çok dışarda olduğu için çizilir korkusu var bende açıkçası ama kılıfla çözülebiliyormuş bu da.

1 haftalık kullanım durumum böyle. Kesinlikle pişman değilim iyi ki almışım diyorum. 1 2 haftalık bir araştırmayla karar verdim almaya. Önceden 9s almak istiyordum ama sorunlarını öğrenince bununla arasında çok fiyat farkı çok olmadığı için bu tercih ettim iyi ki de etmişim. Buna alternatif olarak Samsung A51 ve M31 düşündüm A51'i eledim onda da yazılımsal sorunlar olduğunu ve uzun zamandır çözülmediğini gördüm. M31 ile bunun arasında kaldım ve bir çok kişi bu cihazı önerdi. 3150 TL'ye aldım Turkcell'den. Benim aldığım gün HB 3330 yapmıştı telefonu şu anda 3049 TL Xiaomi TR garantilisi.

• Ünal kullanıcısına yanıt
    İncelemeniz için çok teşekkür ederim. Bu incelemeniz cihazı düşünen arkadaşlar için çok çok bilgilendirici olmuş. Güle güle kullanın inşallah.

• Arkadaşlar yarın akşam itibariyle yayladan merkeze (Antalya) döneceğim. Bilgisayar internet (sınırsız) imkanım olacak. Biraz giriş mesajına yüklemeler yapmak görsel ve videolar ayrıca kullanıma yönelik pratik bilgiler eklemek istiyorum. Ne dersiniz? Silinir mi endişesi hala sürüyor onu da belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

bende 64gb 2900TL den aldım.aradan 12 saat geçmedi 2800 e falan indi.amazom mh mesaj attım bu ne iştir diye.biraz duygu sömürüsü yaptım bari hediye çeki falan verin diye bana iade edebilirsiniz dediler

Alıntıları Göster
    Almanya amazonda aldığım ürünü gönderemedi özür mahiyetinde indirim kuponu vermişti Türkiye'den de böyle şık hareketler gelse keşke bende amazondan 128 GB ligi 2960 TL ye aldım

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Cihaz garantili HP dan aldım.Ama belki yazılımsaldır diye beklemek istedim.Veya cihaz yeni olduğu ve bu durumu sürekli yapmadığı için belki format atıp gönderecekler.Biraz daha beklemeyi düşünüyorum.Cihaz kronik birşey falansa çözümü olur diye.Zaten internetten almak hep bende bir şüphe uyandırır genelde, ilk defa aldım internetten oda böyle oldu

• maverick64 M kullanıcısına yanıt
    Anladim. Şimdi sürekli yapıyorsa problem var demek ki. Eğer iade imkanı varsa süre gecmediyse iade et diyeceğim. Yoksa garanti imkanı zaten var yalnız kafaniza sürekli takilacak gibi duruyor. Garantiye gönderin isterseniz.

• Telefonda normal Rehber yok mu gerçekten. Yoksa nasıl çözüyorsunuz bu sorunu.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.