Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba bahsettiğiniz sorunu bende yaşıyorum bazen fakat 10 saniye sürmüyor ekrana tıklayınca geliyor simgeler. Bazen oluyor bazen olmuyor bugün hiç olmadı mesela. İlginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Bana da aynı cevap geldi. Xiaomi Türkiye'de garanti hususunda 3 şirketle anlaşmış. Kutudan çıkan kitapciklarda bunlar yazar. Yaygın olan Evofone ve GENPA. Sıkıntı yok yani.
    anladım. olmaz inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Vergi dahil ne kadar acaba ? kılıf güzele benziyor
  • amazon trde world card ile 2683tl suan. her gun fiyat dusuyor acaba dip kaç olcak?

• RevivaL kullanıcısına yanıt
    45+15 lira vergi ödedim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncel olarak 64 ile 128 arasinda 166 tl fark var. hangisini alsam kararsizim eski telefonumda 30 gb bile dolduramadim. var mi fikir verecek olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

amazon trde world card ile 2683tl suan. her gun fiyat dusuyor acaba dip kaç olcak?
    2683 TL baya iyi, bende Mi5S var telefonu değiştiresim var hazır uygun fiyat bulmuşken. 64 GB bana gayet yeterli geliyor, fiyat farkı vermek istemiyorum 128 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

2683 TL baya iyi, bende Mi5S var telefonu değiştiresim var hazır uygun fiyat bulmuşken. 64 GB bana gayet yeterli geliyor, fiyat farkı vermek istemiyorum 128 için.

Alıntıları Göster
    64 banada yetecek ama 166 tl fark var sadece ondan kararsiz kaldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Quid -- 9 Temmuz 2020; 16:22:6 >
  • arkadaşlar telefonda ekran koruyucu var değil mi?ince bir katman görünüyor.ekran koruyucu almaya gerek yok galiba?
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Telefonda fabrika çıkışlı ekran koruyucu var. Zaman kazandırabilir. Ben henüz yenisini almadım. Uzun vadede cam gerekiyor tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

amazon trde world card ile 2683tl suan. her gun fiyat dusuyor acaba dip kaç olcak?
    Bende dün amazondan sipariş verdim. 128 GB olanı . Trendyol fiyat indirdikce amazonda indirdi. Trendyolda indirim durunca amazonda durdurdu galiba fiyat indirmeyi. Bi gün geç alsak 75 TL daha uyguna gelecekti :) tabi 3500 e alanlarda var

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_4234

Bende dün amazondan sipariş verdim. 128 GB olanı . Trendyol fiyat indirdikce amazonda indirdi. Trendyolda indirim durunca amazonda durdurdu galiba fiyat indirmeyi. Bi gün geç alsak 75 TL daha uyguna gelecekti :) tabi 3500 e alanlarda var

Alıntıları Göster
    bende 64gb 2900TL den aldım.aradan 12 saat geçmedi 2800 e falan indi.amazom mh mesaj attım bu ne iştir diye.biraz duygu sömürüsü yaptım bari hediye çeki falan verin diye bana iade edebilirsiniz dediler

• mgundem kullanıcısına yanıt
    kamera kısmında var mıdır hocam koruyucu?küçük olduğu için tam görünmüyor.kamera içinde ayrıca almak gerekli midir?
  • ahaha anlasmis galiba trendyoldaki saticilarla amazontr, ayni anda fiyatlari yukselttiler, acikta kaldik yine

• mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Orada yok. Tabi harici kılıflar daha iyi sarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mvlt42

bende 64gb 2900TL den aldım.aradan 12 saat geçmedi 2800 e falan indi.amazom mh mesaj attım bu ne iştir diye.biraz duygu sömürüsü yaptım bari hediye çeki falan verin diye bana iade edebilirsiniz dediler

Alıntıları Göster
    2 haftadır hb de bazen 2999 a düşüyordu . Kart kampanyası bekliyordum bende. World eko vardı kullanmadığım 100 TL world puan konusunu gördüm forumda baktım amazonda 3035 e düşmüş , kartı kullanmadığım için ekstra 250 TL alisverise 25 TL puan kampanyası yapmışlar bana Özel :) 2910 a gelmiş oldu . Sabah bi baktım Amazon fiyat düşürmüş iptal edip yeniden sipariş veriyim dedim kargoya vermişler. Uğraşmak istemedim iptal etmedim. Amazondan ilk alisverisim oldu çok enteresan bir site

• serkan_4234 kullanıcısına yanıt
    3500 olsa gene iyi.."3540" a patladı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Telefonu bizzat isteyerek aldım cihaz hakkında izlenimlerimi aktaracagim.

Neden Note 9 pro aldim?

Son 12 ayda sırayla Mi Max 2, Mi Max 3, Mi 9 Lite, Note 8 Pro ve son olarak Mı 9 Se kullandım. Mi 9 Se'i kibarlığı yüzünden LGS sınavı ödülü olarak çocuğuma hediye edeceğimden Note 9 pro aldım indirime girince.

Kullandığım cihazlarla kıyasladığımda uzak ara en hızlı ve stabil parmak izi okuyucu. Mi Max 3 ten sonra en büyük ekran. Yine Max2 max3 ten sonra en kapasiteli batarya. Çünkü 10 saati aşan ekran süresi alacağıma inanıyorum. 30 watlik hızlı şarjı, 512gb hafıza kartı desteği, Sorunsuz NFC, Kızılötesi, FM radyo, programsız belge tarama, ekran koruyucusu ve klasik olarak şeffaf kılıf. Diğer telefonlarda da çıktı ama bundaki kılıf kamerayi güçlü şekilde sarıyor ve koruyor. 2. Bir ekran koruyucu ve kılıf almadım.

Barındırdığı özelikler ve donanımı göz önüne alırsak 2900₺ - 3200₺ bandında en iyi fiyat performans telefonu olduğunu söyleyebilirim.

Tabi fikirlerim önceliklerim beklentilerimi baz alarak oluşturdum.

(NFC temassız Mobil ödeme yöntemiyle ayda 30-50₺ puan kazandığımı belirtmek isterim
    Antalya'da yaşıyorum evde 4 değişik marka klimalar ve tvler, kızılötesi benim için büyük kolaylik)
    selam,
    nfc yi nasıl kullanıyorsun peki?
    ne yapmak gerek?

ayrıca kumanda için listede olmayanları nasıl ekliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 10 Temmuz 2020; 8:4:38 >

• **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    Merhaba NFC için öncelikle internet bankacıligina girerek Mobil ödemeyi etkinleştirmeniz gerekiyor. Aşağıda NFC ayarlarını resimlerle gösterdim.

Kumanda için ben play stordan indirdiğim ucretsiz "SURE" isimli programı daha işlevsel buluyorum.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 10 Temmuz 2020; 9:36:44 >

• Diğer konuya yazdım ama burası daha aktif sanırım.
    Dün yaklaşık 10 dk boyunca bir arkadaşım beni aradı 3-4 kere aradığında sesi gelmedi.Ben benim telefon yeni bende sıkıntı yoktur herhalde derken başka bir kişiyle daha aynısı oldu.Ahizeden karşı tarafın sesi gelmedi.Kapatıp açınca düzeldi.Garantiye yollamak mı gerek yazılımla düzelir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.