Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonu tam almaya karar verdim bugun asagidaki haberi gordum. uygun olsun diye global versiyonunu alacaktim. acaba asagidaki olay turkiyeye yansir mi bir kac gun icinde? 10% ciddi bir rakam ornegin 128 versiyonu 2700 bandinda duser. bu konuda bilgisi olan var mi?

www.teknolojioku.com
    Xiaomi Mi 10 ve Redmi Note 9 Pro fiyatında büyük yaz indirimi!
    https://www.teknolojioku.com/amp/mobil/xiaomi-mi-10-ve-redmi-note-9-pro-fiyatinda-buyuk-yaz-indirimi-5f0379f0c4b434143f429d6d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• musiclover M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bizde anlayamadık vatan bilgisayara gidip gri rengine baktık renkler arasındaki en hoş duran renk olduğunu söyleyebilirim. gri renginin gri ile alakası yok gri füme lacivert arası bir renk gelince detaylı resmini atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

telefonu tam almaya karar verdim bugun asagidaki haberi gordum. uygun olsun diye global versiyonunu alacaktim. acaba asagidaki olay turkiyeye yansir mi bir kac gun icinde? 10% ciddi bir rakam ornegin 128 versiyonu 2700 bandinda duser. bu konuda bilgisi olan var mi?

https://www.teknolojioku.com/amp/mobil/xiaomi-mi-10-ve-redmi-note-9-pro-fiyatinda-buyuk-yaz-indirimi-5f0379f0c4b434143f429d6d
    Şuan fiyatlar bayağı uygun ben sanmıyorum dahada indirim olsun

• böke B kullanıcısına yanıt
    Yani batarya %100'e ulaşınca çekmemeli bir süre daha beklemeli diyorsunuz. Son 2 sefer bekletmeden fişten çektim. 10 saat altına düştü ekran görüntüsü. Bunu deneyeceğim. 👍👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada Amazon.com.tr
    de cihazı wordcard ile 2755₺ ye alabilirsiz. Gördüğüm en iyi rakam. Bilgilendirmek için ekliyorum. Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• Arkadaslar bu telefona imei islemi yapiliyormu? Yapilirsa kendimiz yapabilirmiyiz.
    Aliexpresden alip almanyaya akrabalara yollatacagim. O lardan yanlarinda getirecek.
    Aliexspres de 1750 tl 128 gb modeli

• değişik bir gri... mavi gri karışımı ama güzel.. zaten kılıfı takınca arkası tamamen siyah oldu..
    oğluma aldım.. kurulum yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

telefonu tam almaya karar verdim bugun asagidaki haberi gordum. uygun olsun diye global versiyonunu alacaktim. acaba asagidaki olay turkiyeye yansir mi bir kac gun icinde? 10% ciddi bir rakam ornegin 128 versiyonu 2700 bandinda duser. bu konuda bilgisi olan var mi?

zaten şu anki fiyatlardan bahsediyor sanırım.. sadece yazı 2 gün geç yazılmış..
    ama aceleniz yoksa bekleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 8 Temmuz 2020; 16:7:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ganeja kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Hayırlı olsun.
    saol hocam.. bişi soracam ama ayıp olacak diye korkuyorum.. uygulamalar sayfası niredeki..? yoksa ios gibimi..?
    samsung kullana kullana alıştık.. anasayfayı yukarı çekince birde uygulamalar çıkıyordu ya..
    Bu arada tel bayağı hızlı... akıcı.. bakalım artık..

Anladim. O şekilde kullanmak için play stordan poco, nova gibi launcher yuklemeniz gerekir.

• quote:

Anladim. O şekilde kullanmak için play stordan poco, nova gibi launcher yuklemeniz gerekir.
    eyvallah.. olmazsa nova

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

saol hocam.. bişi soracam ama ayıp olacak diye korkuyorum.. uygulamalar sayfası niredeki..? yoksa ios gibimi..?
    samsung kullana kullana alıştık.. anasayfayı yukarı çekince birde uygulamalar çıkıyordu ya..
    Bu arada tel bayağı hızlı... akıcı.. bakalım artık..

Alıntıları Göster
    Ayarlarda onun bir yeri vardı ama tam hatırlayamadım. İstersen ekranı yukarı kaydırıp uygulama alanına giriyorsun istersen herşey apple gibi ana ekranda duruyor. Uygulama çekmecesi mi kasası mı neydi

Bu arada telefonu dün öğlen 2 gbi şarjdan çektim. Çok aşırı kullanmadım şu anda 52 seviyesinde batarya. Böyle kullanırsam yarın bu saatlerde bitermiş bataryası. Benim için efsane oldu bataryası.

Geçen gün görüşme için aradığım yerde şebeke çekmiyor gibi ses gidip geliyordu korktum ilk başta şebeke sorunu mu çıktı diye ama sorun benden kaynaklı değilmiş içim rahatladı.

Ha birde sağ el serçe parmağım ağrımaya başladı telefon yüzünden buna acilen bir yüzük almam lazım.

Üstündeki ekran koruyucu çok dandik gerçekten. Geçen hafta cuma telefonu aldım sabahına telefonun üstüne sigara powerbank falan koydum çizildi. Şu an elranda bayağı çizik var. Ama gittiği yere kadar devam

• Ünal kullanıcısına yanıt
    Doğru bugün farkettim koruyucu da çizikler oluşmuş. Tatil bitene kadar almayacaktım ama bu koruyucu düşmelere küçük darbelere karşı koruyuculuğu maalesef yeterince yok. Cepte anahtar bozuk paralara karşı nispeten faydalıdır.

• Kamera koruyucu ve ekran koruyucu onerileriniz varmı dir

• Selamlar,

Parmak izi ile kilit açtıktan sonra ana ekranda bazen simgeler gelmiyor 5-10 sn'liğine. Bu tarz bir problem yaşayan var mı ya da çözümü bilen ? Nova launcher'da bu tarz bir takılma yok ama Xiaomi arayüzü daha iyi olduğu için onu kullanıyorum.

Uygulama çekmecesi soranlar için; Ayarlar>Ana Ekran>Tekrar Ana Ekran>Uygulama Çekmecesi ile seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Eğer sizde bu seçenek görünmüyorsa Google'dan "Xiaomi uygulama çekmecesi" diye aratıp bir yine Xiaomi'ye ait bir apk kurmanız gerekiyor. Ama burada da uygulamaları istediğiniz gibi sıralayamıyorsunuz Alfabetik olarak sıralıyor. Uygulama isimlerini değiştirerek örn: "A.Google" şeklinde sıralamayı kendiniz belirleyebilirsiniz.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozika965

Selamlar,

Parmak izi ile kilit açtıktan sonra ana ekranda bazen simgeler gelmiyor 5-10 sn'liğine. Bu tarz bir problem yaşayan var mı ya da çözümü bilen ? Nova launcher'da bu tarz bir takılma yok ama Xiaomi arayüzü daha iyi olduğu için onu kullanıyorum.

Uygulama çekmecesi soranlar için; Ayarlar>Ana Ekran>Tekrar Ana Ekran>Uygulama Çekmecesi ile seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Eğer sizde bu seçenek görünmüyorsa Google'dan "Xiaomi uygulama çekmecesi" diye aratıp bir yine Xiaomi'ye ait bir apk kurmanız gerekiyor. Ama burada da uygulamaları istediğiniz gibi sıralayamıyorsunuz Alfabetik olarak sıralıyor. Uygulama isimlerini değiştirerek örn: "A.Google" şeklinde sıralamayı kendiniz belirleyebilirsiniz.

İyi forumlar.
    Hocam. tesekkürler..

• quote:

Merhaba hayırlı olsun. KVK garantisi değil de, KVK vasıtasıyla telefon satılmıştır. Yani KVK ithalatçı firmadır. Cihaz yine Xiaomi Türkiye garantisi altındadır. Ama yine de cihazın 1. IMEI numarasını info@genpa.com.tr mail çekerek Türkiye Garanti sorgulamasini yapabilirsiniz. 1 gün içinde mail yoluyla geriş dönüş yapılır.
    Hocam dediğiniz gibi yaptım... gelen cevabı yazıyorum.. net bir şekilde xioami tr garantili demiyor.. ama ücretli /ücretsiz teknik hizmet.. sözcüğünden ben tr garantili sonucunu çıkarıyorum.. ne dersiniz..?
    Sayın Değerli Müşterimiz,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. 5............. 0. IMEI numaralı ürününüze ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.Saygılarımızla,Genpa Müşteri İletişim Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 9 Temmuz 2020; 10:58:23 >

Bana da aynı cevap geldi. Xiaomi Türkiye'de garanti hususunda 3 şirketle anlaşmış. Kutudan çıkan kitapciklarda bunlar yazar. Yaygın olan Evofone ve GENPA. Sıkıntı yok yani.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.