Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam kamerayı koruyomu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim hızlı şarj etmiyor cihaz bi sorun var sanırım anlamıyorum

• Bazen kilit açtıktan sonra ekran boş kaliyor hiçbir uygulama görünmüyor. Tekrar kitleyip açıyorum bu sefer gözüküyor sizde buna benzer sorunla karşılaştınız mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Tamam cümlemi düzeltiyorum şart değil ama resim ve videoların kayıt edilmesi ve yedeklenmesi ayrıca kurtarılması basittir. Umarım anlaşılmıştır. Şartı kaldırdık yerine gereksinim dedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: mgundem

Tamam cümlemi düzeltiyorum şart değil ama resim ve videoların kayıt edilmesi ve yedeklenmesi ayrıca kurtarılması basittir. Umarım anlaşılmıştır. Şartı kaldırdık yerine gereksinim dedik.
    anlıyorum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelikanliCekirge

Saygıdeğer forum üyeleri merhabalar.

Cihazı bugün Amazon üzerinden satın aldım ve sarja takma gereksinimi duydum. Yaklaşık 2 saatte %15 den ancak %35'e getirebildi. Haftaiçi perşembe yurt dışına çıkacağım ve uzun bir süre gelmeyeceğim. Bu yüzden telefonu iade etmek gibi bir girişimde bulunamam. Çözümü bulan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
    Öncelikle hayırlı olsun. Orjinal batarya cihazı -kapalıyken- 75 dakikada dolduruyor.

şarj aletinin sayısal değerleri ile ilk mesajımda bulunan orjinal şarj aletiyle karşılaştırın. Veya resmini buraya gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 13 Temmuz 2020; 0:56:54 >
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    Buyurun hocam, yorumunuzu bekliyorum. Ona göre riske girip yarın iade edip farklı bir markaya geçeceğim.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    Doğru değerler aynı. Başka bir şarj aleti kablo denediniz mi veya şarja takınca turbo speed gibi bir yazı çıktı mı? Kapalıyken şarja takın bir süre bekleyin.
    Telefon açıkken turbo animasyonu çıkıyor. Kapalıyken 1 dk de %1 artıyor fakat açıkken durum felaket.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt
    O zaman kapalıyken tam şarj yapin. Kaç dakikada şarj yapiyor. En fazla 1.20 saatte şarjın tamamlanması lazım.

• Bluetooth hakkında izlenimlerim çok iyi yönde. Samsung s7 edge den geçtim bu telefona. Resimlerdeki Sennheiser PXC 550 yi kullanmaktayım. Bağlantı uzaklığı oldukça arttı ve ses kalitesindeki iyileşmeleri fark ettim. Son ses düzeyinde basslarda olan kirlenmeler ciddi anlamda azaldı. Kulaklıktan ciddi anlamda daha çok verim aldığımı hissediyorum. Kamera kalitesi açısından da örnek olması adına fotoğrafları da yükledim.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kvothea -- 13 Temmuz 2020; 2:9:24 >

• Selamlar,

Bende de aynı sorun mevcuttu. Poco launcher yükleyerek sorunu çözebilirsiniz. O da Xiaomi yazılımı ve birebir aynı telefonda gelen launcher ile. Diğer türlü güncelleme gelmesini beklemek gerekebilir.

Stabil çalışan Gcam bulabilen var mıdır ?
  • Beyaz renk kullanan var mı?

hocam sıkıntı şu ki düzenle seçeneği yok.attıpım resimdeki gibi simgeler.

ayarlar-özel özellikler-ikinci alan kısmına geçince düzenle seçeneği çıkıyor ve düzenlenebiliyor.

• Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt
    sendeki 9s mi 9pro mu? yazilim versiyonu nedir ayrıca? hangi rom yüklü?

• 9 pro miui global 11. 0.1

• Ümit005 Ü kullanıcısına yanıt
    bendeki 11.0.4

• Amazondan aldıgım telefon bugün elime ulaştı. Evofone garantili yazıyor. Genpaya mail atın GENPA garantili oluyor cihazlar denmiş konuda. Sorgulama için mail attım genpaya. Böyle bir cevap geldi.
    Ücretli/ ücretsiz teknik servis hizmeti veriyoruz ne demek cihazınız GENPA garantisi altındadır gibi bi ibare bekledim açıkçası . Kafam karıştı. Evofone sitesinde garanti sorgulama bölümünü bulamadim. Ayrıca Mi nin kendi sitesinde cihazı sorguladım, cihaz bilgileri çıkıyor

Sayın Değerli Müşterimiz,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Xxxxxxxxxxxx IMEI numaralı ürününüze ücretli/ücretsiz teknik servis hizmeti verildiğini belirtmek isteriz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,
    Genpa Müşteri İletişim Merkezi

• Acil yardım lazım... Note 9 pro kullanıyorum ben de ama ekran kilitlenme süresi 30 sn olsun veya 1 dk olsun hiç farketmiyor 10 sn içinde kararıyor ve kapanıp kilitleniyor. Başına böyle bir sıkıntı gelen var mı nasıl düzelticem ??
  • serkan_4234 kullanıcısına yanıt
    Az önce evofone.com sitesinden canlı desteğe bağlandım. Yazışmamız : Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.