Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
847
Cevap
41
Favori
87.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam orda, şu anki batarya yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dediğiniz yerde şuanki şarjınız yazıyo.

• Ara sıra kendi kendine Bluetooth açılıyor sizede böyle bir sorun varmı nasıl çözeriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: U39770434

İki aydır kullanıyorum hocam. Toz toplama olmadı. Gün ışığında dataylıca inceledim toz yok.

Bu arada cihaza donanım testi yapıp batarya kapasitesine bakan oldu mu. Meraklısı için donanım testine giriş:

AYARLAR>TELEFON HAKKINDA>TÜM ÖZELLİKLER>ÇEKİRDEK SÜRÜMÜ yazan yeri beş defa tıklıyoruz, ingilizce menü açılıyor.

Benim batarya durumum:

Evet o anki doluluk oranıymış. Faydalı bir şey buldum diye sevinmiştim gece gece

• Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

Bendeki gibi güç tüketim menüsünde bu sonucu alan var mı? Dosya yöneticisi neden ilk sırada bilen varsa yazarsa sevinirim.

• Sa aranıza yeni katılmış bulunuyorum telegram grubuna da dahil oldum. Aşırı memnunum 2 sorunum var ama cihazı bul sım kart etkinleştirmiyor bir de rehber sorunu var bununla ilgili APK varsa paylaşabilir misiniz?

• Ekran koruyucu onereyim istedim. N11 den aldım. Fiyatına göre cok iyi geldi. Bu fiyata Nano olmaz diye düşündüm ama gercekten nano ve bayya tama yakın kapatıyor. 3 adet kargo dahil 30₺ ye geldi. Esnek ve ince. Ben sağ el kullanıyorum, o yüzden sağa daha yakın taktım ki sağ parmak yandan takılmasın diye.

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro Nano Cam Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu 9H Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-redmi-note-9-pro-nano-cam-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-9h-P426528514

Xiaomi Redmi Note 9 Pro Yardımlaşma ve Paylaşım Grubu (kullanıcı yorumları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 8 Ağustos 2020; 21:58:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa.1907

Sa aranıza yeni katılmış bulunuyorum telegram grubuna da dahil oldum. Aşırı memnunum 2 sorunum var ama cihazı bul sım kart etkinleştirmiyor bir de rehber sorunu var bununla ilgili APK varsa paylaşabilir misiniz?
    github
    Releases · Szaki/XiaomiADBFastbootTools
    https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools/releases

Bu programı bilgisayara indirin, burdan gereksiz program ve uygulamaları kaldirabiliyorsunuz. Sim aktive hizmeti felan da dahil.
    Usb hata ayıklama açık olmalı ve bir de telefonun driverlari felan kurulu olmalı bilgisayarda. Onları da internetten öğrenebilirsiniz. Bence bayaa faydalı bir şey.

• Cihandowski kullanıcısına yanıt
    Yazılım hatası olduğunu düşünüyorum. Bende de bazen dosya yöneticisi bazen letgo bazen Android sistemi böyle abuk yüzdelerle en üstte çıkıyor. Çok takmamak lazım.

• evet gayet faydali ve pratik..root da gerekmiyor.. istemediğiniz ne varsa kaldırabilirsiniz ama dikkatli olmak lazim..bazi sistem uygulamalarını kaldırmak sorun çıkartabilir,deneyecek olanlar az araştırma yapmalı konu hakkında..

• Sefa.1907 S kullanıcısına yanıt
    a.selam, hoş geldiniz.. telegram kanalını ben kurdum uygulama paylaşmak icin,fakat rehberle ilgili bir uygulama yok bende,hic gerekmediği için kullanmıyorum..kanalda 500 kadar uygulama paylasmayi düşünüyorum ..her uygulama ile ilgili açıklama yapsam iyi olurdu aslında ama buna yetecek zamanım yok, hepsini deneme şansım da yok..uygulama isteklerini buradan ya da ozel mesajla iletenlere yardımcı olmaya çalışırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 8 Ağustos 2020; 22:38:29 >
  • Bende öyle düşünüyorum çünkü şarja etki etmiyor gibi görünüyor kullanımına da baktığımda 5sn 10sn yazıyor.

• Teşekkür ederim. Rehber olarak demek istediğim aynı isimden 2şer kişi oluyor bi çözüm bulamadım kişiler kısmında gmail hesabını açtığımda olay çok güzel sorunsuz ama ana ekranda arama kısmına gelince kişi sayısı 2 katı herkes 2 şer 3er yazılı

Merhaba. Bu sorun sanki rehberinizin yedeginin cihaza aktarılması esnasında oluşmuş gibi. Bir önceki cihaz Xiaomi miydi? Benzer problemler yaşadım. Karıştırırken yinelenen numaraları birleştir gibi bir işlemle düzeltmistim.

• mgundem kullanıcısına yanıt
    Samsungtu. Büyük ihtimalle simden geliyor yedekten yani drivedan bi yüklüyor düzeltemedim bir türlü.

Şu an masa üstü imkanım olmadığı için test edemiyorum. Bilgisayardan gmail hesabınızı açın . Sonra kişilerinize ulaşın. Orada yinelenen isim numaralari birleştir olacak oradan birleştirme imkanı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgundem -- 9 Ağustos 2020; 1:13:39 >
  • Bu olay benimkinde de var. Herkeste aynı mı, yoksa sorun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de var. Bir zararının olduğunu sanmıyorum.

• Merhaba, urunu kayitsiz imei atilmis sekilde alan varmi?bu sekilde almayi dusunuyorumda herhangi bir sorun yasarmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.