Bildirim
Xiaomi RedMi Note 9 tanıtılıyor! 14.30'da Türkçe Simultane çeviriyle!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Burak şolt farkı ile
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arka kamera tasarımının görüntüsü dışarıdan çok iç açıcı görünmüyor, onun dışında herşey fiyata bakar
-
bu da 4gb ram ile gelirse 9s almak daha mantıklı olur helio g85 nedir ...
-
plastik çöp. böyle deyince xiaomi fanboyları sinirleniyor. iphone'a o kadar sövüyorduk yemin ediyorum adamlar fiyat / performans telefonu oldular. parayı veriyorsun ama karşılığında 4-5 yıl stabilite, güvenlik, kaliteli malzeme, iyi kamera vs. satın alıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 30 Nisan 2020; 15:39:52 > -
Vergileri unutursak her telefon fiyat performans telefonu olur
Hindistan gibi olduk en dandik oyuncak gibi telefonlar geliyor artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi kötüleyenler, aynı donanımlı ve ucuz telefon varsa söylese aşarım.
-
Canlı yayın yapılacak bir telefon mudur. Abartmayın..
bu ne ya oyuncak telefonlar gibi -
sd 720g, 30w sarj (kutudan 33w sarj cihazı çıkacakmış) ve kamera 64mp..note 9s ten daha iyi.. aslında note 9 pro max bu zaten,isimler ve modeller karman corman oldu yine.. isim kıtlığı var bu pilavcilarda galiba..
kısacası note 9 pro max in global versiyon adı note 9 pro..begendim sahsen..ama fiyat yuksek..4 64 olan 269$,6 128 olan 299$..bakalim kaça gelecek buraya..3bin den aşağı olmayacak gibi..
eyw hocam bu isim karışıklığını bilmiyordum
Ben redmi note 10 proyu bekliycem.Şu seriye amoled ekran koyana dek elimi sürmem.Herşey iyi hoşta lcd ne ya? 2500 TL cihaz sonuçta.Artı olarak 6 ayda yeni redmi cihaz çıkıyor.Bari bekleyip 10 alıyım (rakam takıntısı var).Hem dahada geliştirirler o zamana dek.
-
Appleın 5300 e sattığı iphoneda da ips lcd yani benzer ekran teknolojisi kullanılmış.quote:
Orijinalden alıntı: Virtüöz
Ben redmi note 10 proyu bekliycem.Şu seriye amoled ekran koyana dek elimi sürmem.Herşey iyi hoşta lcd ne ya? 2500 TL cihaz sonuçta.Artı olarak 6 ayda yeni redmi cihaz çıkıyor.Bari bekleyip 10 alıyım (rakam takıntısı var).Hem dahada geliştirirler o zamana dek.
Burada önemli olan ekranın panel kalitesi. Leş bir lcd kullanmadıktan sonra işinizi fazlasıyla görür. Kalitesiz Amoled ekranlar, kullanıcıların başına çok büyük işler açıyor. Ekranı yanar, iz bırakır... Bu modelde eğer kaliteli bir panel kullanılmışsa, açıklanan fiyatlar da rekabetçi olursa çok satar. Pil değrti beni bitirdi. O ekran ile beraber 2 gün değil 4 gün bile gider.
Sadece o değilki bataryaya etkisi çok büyük.Artı olarak dokunmatik hassasiyeti fazla.Genel olarak amoledlerin nit değerleri yüksek.Güneş altı okunabilirliği daha iyi.Film ve video izlerken çok daha keyif veriyor.Çünkü siyahlar derin ve renkler canlı.O yüzden amoled herzaman daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748
Appleın 5300 e sattığı iphoneda da ips lcd yani benzer ekran teknolojisi kullanılmış.
Burada önemli olan ekranın panel kalitesi. Leş bir lcd kullanmadıktan sonra işinizi fazlasıyla görür. Kalitesiz Amoled ekranlar, kullanıcıların başına çok büyük işler açıyor. Ekranı yanar, iz bırakır... Bu modelde eğer kaliteli bir panel kullanılmışsa, açıklanan fiyatlar da rekabetçi olursa çok satar. Pil değrti beni bitirdi. O ekran ile beraber 2 gün değil 4 gün bile gider.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Red mi gibi Redmi fiyatında başka bir telefon varsa söyleyin onu alalım ? -
9s daha iyi
Sıradaki gelsin ona da bir bakalım ama cinematic portre mod güzel gözüküyor
canlı yayında tanıtılacak kadar iyi mi ? -
Arka kamera tasarımı leş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
plastik çöp. böyle deyince xiaomi fanboyları sinirleniyor. iphone'a o kadar sövüyorduk yemin ediyorum adamlar fiyat / performans telefonu oldular. parayı veriyorsun ama karşılığında 4-5 yıl stabilite, güvenlik, kaliteli malzeme, iyi kamera vs. satın alıyorsun.
|
Vergileri unutursak her telefon fiyat performans telefonu olur
|
Benzer içerikler
- yapay zeka uygulamaları
- hileli whatsapp
- spotify link kısaltma
- instagram takip isteği attıklarım
- whatsapp neden açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X