Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.600
Cevap
51
Favori
148.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PM atmışsınız sms onayım olmadığı için cevap veremedim buradan cevap vereyim evet trendyoldan aldım indirimi kaçırmışsınız sanırım dediğiniz gibi bende de görünmüyor şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galtun24

trendyolda 6/128 2600 olarak göremedim ben ama sanırım indirimi kaçırdık :D
    dün gece saat 3 de gördüm indirimi sabaha alırım dedim sonra vazgecip aldım gece gece. sabah kalkıp baktığımda bitmişti birkac saat sonra tekrar kontrol ettiğimde 2999 TL den satıyorlardı.
    bakalım ne zaman gelecek
  • pro max i bunun gelecek mi tr e

9s niye getirmişler ki
  • RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    Migros mağazalarda 6/128 gb bulunabiliyor fiyatı 2599tl,evofone garantili benim aldığım

• Migros'ta satılanlar paralel ithalat galiba, fiyatları Hepsiburada'ya göre biraz daha düşük. Gerçi şimdi baktım, listeden çıkartmışlar.

• ksph K kullanıcısına yanıt
    Bende migrostakileri paralel ithalat diye düşünüyordum ama kutudaki evofone garantisini görünce aldim

• Hafıza kartı kullanabilen var mı? Kullanılamıyor deniyor imei atma işleminden dolayı.

• WrathChild kullanıcısına yanıt
    benim onkadar alternatifim yok, alıştım miui daki kolaylıklara,baska markaya gecmeyi düşünmüyorum henüz..zaten alternatifleri yüksek fiyatlı..mesela tekrar Samsung a donmem imkansiz gibi..islemci kamera falan hikaye, kullanıcının lehine olan ne varsa kırpma derdindeler..huawei de google ile papaz.durumda,nokia asus falan zaten hic bana göre değil..realme aslinda olabilir ama cok yeni olduğu icin belki 1 sonraki cihaz degisimimde aday listeme alabilirim bir modelini.. şimdilik xiaomi ile devam edecegim , en makul olani note 9 pro benim için..2-3 ay daha note 5 e devam eder sonra 9 proya gecerim.. kısmet tabi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maverick72 M kullanıcısına yanıt
    6-128 2600 liraya fena degil distribütör garantiliyse..evofone kendisi neden 2900 liraya satiyor anlamak mümkün degil..kafadan 300 lira hasirt di blekbord 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 7 Mayıs 2020; 22:39:6 >
  • Bugün migros 6 128 lik olanı aldım ve ithalatçı garanti değil. Evofone garantili yani TR garantilidir cihaz.. Alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Ve çok şükür tianma belasından kurtuldum Huaxing panel çıktı cihaz. Redmi note 8 den geçiş yaptım

• Eren kullanıcısına yanıt
    Gelecek mayıs ortası

• sub182 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de note 9 pro alacaktım ama NFC gündelik hayatta en çok kullandığım şeylerden biri. Ödeme için değil iş yerimde çok lazım oluyor. Pro modelinde NFC olsaydı hiç düşünmeden alacaktım. Note 8 pro'ya da niyeyse ısınamadım. O bu derken sanırım S10 lite alacağım. Aslında ben de çok alıştım miui'ye ama bakalım alışırız.
  • Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Hocam panel olayi nedir. Bende cihazi aldim kargo ile gelmesini bekliyorum. Cihaz gelince. Bende kontrol edeyim

• RaiTaR0 kullanıcısına yanıt
    Sizin ürün kargoya verildi mi benimki hala siparişiniz alındı diyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 8 Mayıs 2020; 0:31:56 >
  • Hocam forumdaki arkadaşlar ve telefon elinde olan herkes panelini kontrol edebilir mi? Bi bakalım xiaomi bu modelde de tianma kullanmış mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaiTaR0

Hocam panel olayi nedir. Bende cihazi aldim kargo ile gelmesini bekliyorum. Cihaz gelince. Bende kontrol edeyim
    Hocam ayarlar-cihaz hakkında-çekirdek sürümünün üstüne 5 kere basarsanız kontrol moda giriyor oradan bakabilirsiniz panel tipine. Tianma panellerde ghost screen olayı yaşanıyor.Huaxing panellerde sıkıntı yok ama.
  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Benimkide siparis alindi durumunda lafin gelisi kargoda demis bulundum hocam. Migros magazalarinda oldugunu bilsem bende ordan alirdim heralde beklemek can sıkıcı

yapma
    proda nfc var zaten..ama daha gelmedi cihaz..ben olsam az daha beklerdim..s10 lite pek iyi bir secim degil bence..ufak ekran ufak batarya,eski model sayilir ustelik..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.