Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor
    recovery ile flaşlayın..
    "flaşlamak" işlemi install anlamında kullanılıyormuş, öğrendim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabaddah -- 29 Ağustos 2014; 17:14:06 >
  • quote:

Recovery yükleme : MobiunchleTools "recovery tools" kısmına girin Sd karta attığınız "twrp-recovery" dosyasını seçip kurun.
    Mobileuncle Tools programı, Recovery Update kısmı, bu işlemi yapmak istediğimde "önce root yapılmalı" uyarısı veriyor.
    Yardımcı olabilir misiniz?
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dabaddah -- 29 Ağustos 2014; 17:15:50 >

• dabaddah kullanıcısına yanıt
    Evet konuda anlatılıyor root olma, inceleyip yapabilirsiniz.

Kısaca orjinal recovery ile sd karta attığınız "su" dosyasını sonra "root" dosyasını yükleyip sistem açıldıktan sonra Miui "izinler/root yetkisi"in aktif hale getirin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 29 Ağustos 2014; 17:34:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet konuda anlatılıyor root olma, inceleyip yapabilirsiniz.

Kısaca orjinal recovery ile sd karta attığınız "su" dosyasını sonra "root" dosyasını yükleyip sistem açıldıktan sonra Miui "izinler/root yetkisi"in aktif hale getirin..

Twrp recovery kurulduktan sonraki aşamadan bahsediyorsunuz. Eklediğim resimde görüldüğü üzere Twrp recovery programını flaşlamak istediğimde root edilmeli uyarısını veriyor.
    Bu işlemler için twrp'ye gerek yok orijinal recovery ile yükleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayin ama nasil yukleyecegimi bilmiyorum? Dosyalari sd karttan telefona nasil yuklerim?

1) Dosyaları indirin (Su ve Root)
    2) Bu iki dosyayı SD karta atın
    3) Güç+Ses yükseltme tuşlarına uzunca basıp recovery'e girin
    4) Recovery'den "install form sd kart" seçeneğini seçin
    5) Sd karttan ön "Su" sonra "Root" dosyalarını yükleyin

Sanırım Rom&Root&Recovery hakkında temel bilginiz yok, brick gibi olumsuzlara karşı öncelikle bunlarla ilgili araştırma yapmanızı öneririm.
  • Mi3 ekran filmi ihtiyaci olan arkadaslara duyurulur adet 5 tl 2 alana bi adet hediye..3 al 2 ode 10 tl..red mi note ekran filmi adet 5 tl ilgilenenler pmden ulasabilir

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış yazdınız.Aşağıdaki video da görüldüğü üzere ses yükseltme değil azaltma tuşu olacak.
    http://www.youtube.com/watch?v=VTpY14yDUVc

Sorunsuz bir şekilde işlemleri yaptım. Uyarı ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
    Evet doğrudur. Çok telefon değiştirdiğim için karıştırıyorum, kiminde yükseltme, kiminde azaltma tuşu recovery'e giriş için kullanılıyor.. Bu işlemleri yaptığınıza göre gerisi kolay. Benim tavsiyem ilk önce TWRP yükleyip bir sistem yedeği alın, sonra kafanız rahat olsun.
  • madenci274 kullanıcısına yanıt
    hocam bıraz pahalı degılmı 3 tanesı 1 dolara satan bır satıcı vardı ılk sayfalarda alıbabada ve tonla urun satmıstı yorumlardacok ıyıydı

sız baya karlı satıyorsunuz redmı note ıcın konusuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

hocam bıraz pahalı degılmı 3 tanesı 1 dolara satan bır satıcı vardı ılk sayfalarda alıbabada ve tonla urun satmıstı yorumlardacok ıyıydı

sız baya karlı satıyorsunuz redmı note ıcın konusuyorum

Doğrudur usta ben Tr şartlarına göre yazdım fiyati..adam benden adet başına 10 tl istemişti vakti zamanında 3 tane alana 10 lira yüksek bir rakam değil bence..aliex haliyle ucuz ama gelmesi 1 ayı buluyor kendin biliyorsundur

• arkadaslar pıl durumu ıcın ne yapıyorsunuz cok serı cekıyor yav pılı
  • madenci274 kullanıcısına yanıt
    dogru hocam sende haklısın taneye 10 lıra ıstemek fırsatcılık 3 tanesı sana 1 dolara 2.16 lıraya gelıyor %100 karla versen 5 tl desen

bence 5tl alıcı odemelı kargo olsun hem adamların ısı gorulur hemde sen cok serı satarsın benım fıkrım bu
  • Ben ticaretini yapmıyorum bu işin sadece elime geçti 5 tane 1 ini verdim kalan 4 isteyen olursa 4 tane 10 alıcı ödemeli yollayabilir buda son

kardeşim normal e posta atamadığım için burdan yazıyorum kusura bakma
    ben ascend p6ya orjinal rom yüklerken installation aborted yazısı çıktı geri dönüşde yapılmıyor kardeş batarya da çıkmadığı için teli kapatıp açamıyorum da orda kaldı ne yapmalıyım
    yardım edersen çok sevinirim kardeşim
  • kerem0134 K kullanıcısına yanıt
    O hatayı aldıysanız zaten rom yüklenmediği için normal şekilde eski yazılımla açılır telefon.
    ama hocam wipe ile eski yazılımı silmiş olmadık mı şuan bi sistemi yok telefonun açılır mı
  • Redmi note'de akıllı kumanda uygulaması çalışıyormu?
  • Üstad merhaba wsm tools kısmından mithemes ve XExtStorage modülünü nasıl yükleyeceğiz.Online kısmına girdim sadece mi-tools'ü bulup kurabildim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.