Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstat sattınmı sen telefonu? İmzan değişmiş.(ve neden sattın acaba?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

Tamam
    Oofff multi rom yüklemeden önce mi yükledikden sonra mı yapacağım.
    Gerçi yükledim diye sevindim, gene aynı.

Dosya boyutunda sikinti yok fakat ici hasarliymis, tekrar bastan deneyecegim.

• engincaglayan E kullanıcısına yanıt
    Evet imzamdaki telefonu aldım, bana Redmi Note biraz büyük geldi ve MT6592'nin Turbo modelini denemek istediğim için sattım.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sürümü yükselttim fakat durum yine aynı.
    Bu durumla ilgili (ön kamera ikonu gözükmüyor) herhangi bir yardımda bulunabilirmisiz acaba.
    Teşekkürler
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

• Red mi note

• grltrl G kullanıcısına yanıt
    Başka kamera uygulamasıyla deneyince de aynı mı oluyor? (Better Camera, LG Camera vs. gibi)

• Arkadaşlar Çinden aldığım Redmi note telefonumda imei silindi , root attım mobileuncle ile imei.bak dosyasını atarak imei değiştirdim ancak ''invalid imei'' yazıyor hala ve imei giremiyorum . CDS INFORMATION kısmı root atmama rağmen aktif değil . Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?Yardım lütfen...
    Arkadaşlar Çinden aldığım Redmi note telefonumda imei silindi , root attım mobileuncle ile imei.bak dosyasını atarak imei değiştirdim ancak ''invalid imei'' yazıyor hala ve imei giremiyorum . CDS INFORMATION kısmı root atmama rağmen aktif değil . Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?Yardım lütfen...
    hiç birinde ön kamera gözükmüyor
  • şuan en güncel rom global sürümde stable 30.0 diye bbiliyorum hatta kullanıyorum :)
  • beyler cihazı aldım bayaa da uğraştım -kaç kere v25 yükledim hata yapınca-
    cihazda sorun varsa sd karta v25 dosyasını yükleyin
    http://en.miui.com/download-218.html#326
    buradan older versiyondan seçin
    twrp ve root'u hallettiyseniz eğer
    twrp menüsünde wipe seçeneğinde advancedden sd kart hariç herşeyi silin
    size işletim sistemi yok uyarısı verecek
    sonra sd karttaki v25'i yükleyin
    en sonunda superuser yüklensin mi diye soracak onu yüklemeyin
    bu versiyonda kendi recovery'si gayet güzel çalışıyor
    sonra ilk mesajlardaki su ve root'u flashlayın kendi recovery menüsünden
    telefonunuz sorunsuz bir şekilde hazırdır :)
    tek sorunum wsm modüllerinde xextstorage yok maalesef onu bulamadım, halledebilirsem yazarım
    sorunu olan varsa yazsın baya baya öğrendim keratanın huyunu
    uyarı yapmıyorum brick olursa karışmam gibilerinden brick olan için
    http://xiaomi.eu/community/threads/sp-flash-tool-guide-unbrick-your-device.24488/
    bu konuda brick olanın kurtarılması var ve çalışıyor
    xextstorage modülüne de çok gerek yok aslında system app remover programıyla rootlu telefonda taşıma yapılıyor denedim gayet de oldu
    64gb sandisk kullanıyorum hepsiburadada 89 lira kargo bedava kartı olmayan varsa kaçırmasın ama ilk önce kartı başka bi android telefonda yada bilgisayarda fat32 olarak formatlamanız gerekli
    sorunu olan konu içinde yazsın yarın gece yanıtlarım

• Merhaba arkadaşlar.Bugün bende redmi note ailesine katıldım.Ama pc'ye usb ile bağlamaya çalıştığımda hata veriyor.Usb aygıtı tanımlayamadı diye.Farklı pc'de denedim yine aynı sorun çıktı karşıma.Ne yapmam gerekiyor.
  • merhaba,

ben de dün forumdan bir arkadaştan aldım cihazı
    üzerindeki rom çok kötü ve hantal. update çalışmıyor, banka sms leri gelmiyor.
    önereceğiniz en stabil rom hangisidir?

ayrıca MobiunchleTools da "recovery tools" diye bir bölüm gelmiyor?
    ben mi birşeyi atlıyorum ?

tşk
  • badfan B kullanıcısına yanıt
    Burada verilen V29 romunu veya yeni çıkan V30 romunu kullanabilirsiniz. Mobiunchle Tools'ta "Recovery Update" bölümünden değiştireceksiniz recovery'i..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam gerek kalmadı son sayfayı okumamıştım.Teşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceylinnaz -- 28 Ağustos 2014; 16:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Burada verilen V29 romunu veya yeni çıkan V30 romunu kullanabilirsiniz. Mobiunchle Tools'ta "Recovery Update" bölümünden değiştireceksiniz recovery'i..

Kardeşim bu şekilde yaptım karşıma çince yazılar geldi.Hangisini seçeceğimi bende bilmiyorum.Ne yapayım pili çıkartıp taksam sıkıntı olurmu?veya hangisine basmam gerekli acaba bilginiz varmı
  • ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    Güç tuşuna uzun basıp recovery'den çıkabilirsiniz (hard reset denir buna) Play Store'dan "Twrp Theme Manager" indirip Black theme kurtararsanız İngilizce'ye döner recovery..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader XExtStorage bu modülü nasıl bulacağım.Wsm tools online kısmında yoktur.Sadece Mi-tools'u buldum ou yükledim diğer ikisi yoktur.
  • quote:

Bu dosyaları indirip dosyaları açın ve sd karta atın ve recovery ile flaşlayın..
    Konuyla ilgili olarak dosyaları RAR dosyasından çıktığı halde, zipli olarak mi sd karta atıyoruz?
    İlk kez duyduğum için soruyorum. "flaşlamak" hangi anlamda kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabaddah

quote:

Bu dosyaları indirip dosyaları açın ve sd karta atın ve recovery ile flaşlayın..
    Konuyla ilgili olarak dosyaları RAR dosyasından çıktığı halde, zipli olarak mi sd karta atıyoruz?
    İlk kez duyduğum için soruyorum. "flaşlamak" hangi anlamda kullanılıyor?

Rar'ın içindeki dosyaları bir dosya içine çıkartınız.Daha sonra dosya içindekilerini olduğu gibi sd karta atacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.