Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet konuda var anlatım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Evet konuda var anlatım..

Eyvallah hocam.
  • Konu gayet anlaşılır olmuş,
    Teşekkür ederim.
    Sizden Ricam Costum Rom kurulumunu ekleyebilirmisiniz.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Twrp yükleme konuda anlatılıyor, daha sonra needrom.com gibi sitelerden custom rom indirip stok rom yükler gibi yazılım kurabilirsiniz. Yanlız tavsiyem custom rom kurmadan önce Twrp'den backup almanız, boot sorunu yaşarsanız hızlıca sistemi geri yükleyebilirsiniz bu sayede.
    Color OS var örneğin Miui'dan çok daha akıcı çalışan Redmi Note için..

• Anladım Teşekkürler.
  • quote:

Konuda bahsettiğim gibi dünyanın en kolay IMEI işlemi bu. Sürücü ve ekstra program yok, uyumluluk sorunu yok, karmaşık işlemler yok. Sadece telefonunuzun Mediatek işlemcili olması ve Mobiunchle yüklü olması yeterli..

Dostum bu telefonu Rusya'da buldum ama iki farklı sürümü var.

1) Xiaomi Redmi Note
    2) Xiaomi Redmi Note Enhanced

Bunların farkı ne? Rusya'dan alırsam Türkçe dil desteği ile kullanabilir miyim? (pasaport kaydı yaptıramıycam, imei atıcam)

Ve sence bu telefonun eksi özelliği ne? Nexus 5'ten kötü bir telefon mu?
  • arkadaşlar bu çin telefonlarının çoğunda ön menü tuş ışıkları yanmıyor neden acaba,çaresi nedir?
  • semantik41 kullanıcısına yanıt
    "Enhanced" 2 gb bellek ve saat frekansı 1.7 Ghz olan modelidir. Türkçe rom mevcut.

Nexus 5 farklı bir segment. Redmi Note "phablet", çift hat ve batarya sorunu yaşamak istemeyen kullanıcıların rağbet edeceği bir model. Nexus 5 tabiki donanım olarak Redmi Note'dan daha iyidir. Redmi Note f/p ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 18 Ağustos 2014; 13:21:00 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam 550TL'ye geliyor bana. Alıyorum öyleyse :)
  • Başka bir MTK işlemcili telefona imei yükleyip, sd card a backup
    Alıp Redmi ye root olmadan mobileuncle ile restore deyip imei yükleniyor.
  • ön menü ışığı bilgisi olan? yanmıyor nasıl yakarımmm,yazılımsal mı acaba yokmu b,ilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

ön menü ışığı bilgisi olan? yanmıyor nasıl yakarımmm,yazılımsal mı acaba yokmu b,ilen

Grabitybox ile deneyin sonuç verebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Twrp yükleme konuda anlatılıyor, daha sonra needrom.com gibi sitelerden custom rom indirip stok rom yükler gibi yazılım kurabilirsiniz. Yanlız tavsiyem custom rom kurmadan önce Twrp'den backup almanız, boot sorunu yaşarsanız hızlıca sistemi geri yükleyebilirsiniz bu sayede.
    Color OS var örneğin Miui'dan çok daha akıcı çalışan Redmi Note için..

Başka bir twrp ile Costum rom yükledim, fakat sıkıntılı konudaki twrp ile tekrar denesem olur mu?
  • pyrosquad kullanıcısına yanıt
    ayarlarda aç kapa olması lazım
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Rom neydi ve nasıl bir hata aldınız söylerseniz yardımcı olabiliriz. Twrp son versiyonu : 2.7.0.0 (Kontrol edin)

Ayrıca Çinli firmalar bir modelde birden çok donanım kombinasyonu yapıp farklı ülkelere göre sattıkları için custom romlarda uyumsuzluklar olabiliyor. Redmi Note için indirdiğiniz romun build.prob dosyasını açıp bakın ve orada "HM NOTE 1W" yazdığına emin olun. Mediatek işlemcilerin yazılımla hard brick olması çok çok zor, o yüzden yanlış rom yüklerseniz bile en fazla bootloop sorunu yaşarsınız. Hiç açılmıyorsa flash tools ile kurtarırsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 18 Ağustos 2014; 20:25:50 >
  • quote:

Rom neydi ve nasıl bir hata aldınız söylerseniz yardımcı olabiliriz. Twrp son versiyonu : 2.7.0.0 (Kontrol edin)

Ayrıca Çinli firmalar bir modelde birden çok donanım kombinasyonu yapıp farklı ülkelere göre sattıkları için custom romlarda uyumsuzluklar olabiliyor. Redmi Note için indirdiğiniz romun build.prob dosyasını açıp bakın ve orada "HM NOTE 1W" yazdığına emin olun. Mediatek işlemcilerin yazılımla hard brick olması çok çok zor, o yüzden yanlış rom yüklerseniz bile en fazla bootloop sorunu yaşarsınız. Hiç açılmıyorsa flash tools ile kurtarırsınız..

Başından anlatıyım; cihaz orijinal satıcı çok dilli miui yüklemiş ama eu versiyonu değil 4pda.com dan bi twrp indirdim mobiluncle ile vanila rom u yükledim, biraz kullanıp tatto romu yüklemek istedim kurdum sandım açıldı ama telefon hafızasını görmedi tekrar vanila ya geçmek istedim olan oldu, flashtool ile orijinal rom kurdum root oldum ver 29a yükseltince root gitti tekrar 4pda dan orijinal root dosyası bulup aynı twrp ile vanilaya geçtim xposed gravity hata verdi kapattım şimdi de arayan oldumu çihaz kendi cevaplamayı açıyor.
    Sorumun sebebi buydu, sanırım wipe ler tam olmadı

• Merhaba,

Bu cihaz benim de elime yeni ulaştı.

Fazla incelemedim ama ön kamera tuşunu kamera ekranın da göremiyorum.
    Herhangi bir ayarla mı ilgilidir acaba.
  • grltrl G kullanıcısına yanıt
    Kamera uygulamasına girdiğinizde sağ üst köşede ön/arka kamera değiştirme düğmesi var, o kısımda dokunarak ön kameraya geçebilirsiniz.

• Hocam size birşey sormak istiyorum elimde 700tl var ve dahada para çıkamam size sormak istedigim siz olsanız bu paraya Xiaomi Redmi Note mu Jiayu G4s mi yoksa Zenfone5 mi alırdınız veya daha başka bir cihaz varmı acaba önerebileceginiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 19 Ağustos 2014; 15:08:57 >
  • Hocam size birşey sormak istiyorum elimde 700tl var ve dahada para çıkamam size sormak istedigim siz olsanız bu paraya Xiaomi Redmi Note mu Jiayu G4s mi yoksa Zenfone5 mi alırdınız veya daha başka bir cihaz varmı acaba önerebileceginiz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.