Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v29 çıktı haberiniz olsun...
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Normal şartlar altında olması lazımdı, farklı bir recovery dosyası upload ederim onu denersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Normal şartlar altında olması lazımdı, farklı bir recovery dosyası upload ederim onu denersiniz.

Başka bir recovery dosyası flashladım oldu, teşekkürler.
  • Telefon brick oldu. Flashtool ile açmaya çalışıyorum şöyle bir hata veriyor. Yardımcı olacak var mı?

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları
    Download only yerine "Firmware Update" seçeneği ile deneyin birde.
  • Şimdi ise böyle bir hata veriyor. Dowload'da bile böyle hata vermeye başladı.

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 16 Ağustos 2014; 1:12:19 >
  • sadece recovery flashlasan yeter.orda firmware updatenin oldugu yerde bir secenek daha var.sadece onu sec.o birkac tanesıne tık atıp yukluyor.ama mtk driverleri cok sıkıntılı.
    pılı cıkarıp telı baglayınca baglandı sesi gelip hemen ordından cıkarma sesi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ifteri61

sadece recovery flashlasan yeter.orda firmware updatenin oldugu yerde bir secenek daha var.sadece onu sec.o birkac tanesıne tık atıp yukluyor.ama mtk driverleri cok sıkıntılı.
    pılı cıkarıp telı baglayınca baglandı sesi gelip hemen ordından cıkarma sesi geliyor.

Evet şuan da öyle bir şey oluyor. Kırmızı şerit sona gidip çıkarma sesi geliyor. Bu telefonu nasıl düzeltebilirim? Kafayı yemek üzereyim, sabahtan beri uğraşıyorum.
  • düzeltilmeyecek birşey değil.dediğim gibi orda bir secenek daha var.
    mota sui like sec .tabiki kurtarma dosyasının tamamını indirdiğini varsayarak diyorum bunu.
    bunu sectikten sonra o zaten bir kac secenege tik atacak.
    sonra programdan downloada bas ve pilsiz sekilde telefonu tak.sorunsuz yuklenecektır.
  • quote:

düzeltilmeyecek birşey değil.dediğim gibi orda bir secenek daha var.
    mota sui like sec .tabiki kurtarma dosyasının tamamını indirdiğini varsayarak diyorum bunu.
    bunu sectikten sonra o zaten bir kac secenege tik atacak.
    sonra programdan downloada bas ve pilsiz sekilde telefonu tak.sorunsuz yuklenecektır.

Yukarıdaki hatanın aynısını aldım.
    INSTALL_USINE_REDMINOTE
    oncelıkle yukardaki dosyayı indirmiş olman gerekiyor.ikinciside yasadıgın sorun mtk65xx driverinden kaynaklanıyor.varsa etrafında xp veya 32bıt win7 onunula dene.yoksa böyle çok uğrasır ama sonuc alamazsın.
  • quote:

INSTALL_USINE_REDMINOTE
    oncelıkle yukardaki dosyayı indirmiş olman gerekiyor.ikinciside yasadıgın sorun mtk65xx driverinden kaynaklanıyor.varsa etrafında xp veya 32bıt win7 onunula dene.yoksa böyle çok uğrasır ama sonuc alamazsın.

İlk denediğimde driverda sorun yoktu. %30'a gelip en üstte attığım hatayı veriyordu. Sonra driver sorunu çıktı işte. Sabah arkadaşların bilgisayarında denerim. Peki bilgisayara programı kurduktan sonra tam olarak ne yapacağım? Sadece recovery yeter dediniz. Recovery'i kurmayı başarırsam nasıl romu kuracağım? Şuan telefon hiçbir tepki vermiyor. Şarja takıyorum, tepki yok.
    slm arkadasım ilk aldıgımda bende twrp yuklerken telefonu brick yaptım ama asagıdaki linkteki konudaki dosyayı indirdigimde sadece dowload yapınca benımkıde yarım kalıyordu sonra telefonun bataryasını cıkarıp format all + download secip downloadı tıklayınca usb yi telefona taktım ilk once kırmızı sildi sonrada sarı formatlayıp telefonu eski versiyonunda geri actı bu sekilde dene iştersen ..

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Rehber-RedMi-Note-kurtarma-Unbrick.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarigol45

slm arkadasım ilk aldıgımda bende twrp yuklerken telefonu brick yaptım ama asagıdaki linkteki konudaki dosyayı indirdigimde sadece dowload yapınca benımkıde yarım kalıyordu sonra telefonun bataryasını cıkarıp format all + download secip downloadı tıklayınca usb yi telefona taktım ilk once kırmızı sildi sonrada sarı formatlayıp telefonu eski versiyonunda geri actı bu sekilde dene iştersen ..

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Rehber-RedMi-Note-kurtarma-Unbrick.html

Denedim hocam sonuç aynı. Hatta şuan kırmızı şeritte kalıyor ve sanki kabloyu çıkarmışsın gibi ses geliyor. Sarı şerit çıkmıyor hiç.

• bu telefon yakında gelecek bana en kısa yoldan imei nasıl degiştirebilirm yardımcı olabilirmisiniz
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    slm
    ustam mobileuncle ile yada burdaki forumdaki yöntemle cok rahat oluyor ben ilk önce zoppo forumdaki yontemle imei degiştirdim sonrada formatattıktan sonra gitmişti bu seferde mobileuncle ile tekrar yaptım su anda cwm ile full backup aldım 2.8 gb boyutunda herhangi bir durum oluncada onu atıyorum hersey yerıne gerı geliyor ...
  • Cihazı bir aydır kullanıyorum sanırım..i mei degistirmemistim dun aksam hat gitti dimdizlak kaldım ilk sayfadaki yöntemle evden PC de programı kurdum eski cihazimdaki i mei yukledim bat dosyasini face den kendime mesaj yoluyla attım (teli PC ye baglayamadigim icin) bat dosyasını ustatin söylediği gibi mobilunchrrdan yukledim restart attı IMEI yüklendi hat aktif oldu..ben tek hat kullanıyorum iki hatta da ayni IMEI attım sanırım sıkıntı olmaz.tekrar tesekkur ediyorum felixamor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulkarneyn___ Z kullanıcısına yanıt
    Konuda bahsettiğim gibi dünyanın en kolay IMEI işlemi bu. Sürücü ve ekstra program yok, uyumluluk sorunu yok, karmaşık işlemler yok. Sadece telefonunuzun Mediatek işlemcili olması ve Mobiunchle yüklü olması yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Konuda bahsettiğim gibi dünyanın en kolay IMEI işlemi bu. Sürücü ve ekstra program yok, uyumluluk sorunu yok, karmaşık işlemler yok. Sadece telefonunuzun Mediatek işlemcili olması ve Mobiunchle yüklü olması yeterli..

Hocam bahsettiğiniz şekilde anlatım varmı? Yani Mobiunchle ile nasıl imei atarız?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.