Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlemlerden önce konuda verilen "Su" ve "Root" dosyalarını recovery ekranından flaşlamalısınız. Böylece root olur ve diğer işlemleri yapabilirisiniz...Yazılımı daha verimli ve fonksiyonel kullanmak için konuda anlatılanları mutlaka yapmanız gerekmekte. Yoksa en ufak misal Sd karta uygulama bile yükleyemezsiniz.

Bende Alcatel değilde aynı telefonun TCL olanını satın aldım Pazartesi gelecek inşallah, idol x+'ta Mediatek'in son işlemcisi kullanılıyor (MT6592 Turbo) ve çok daha akıcı sistem performansı var (30.000'den yüksek Antutu skoru) Ayrıca çok çok iyi bir ses çipi var. Boyutlarda Redmi Note ile arasında sadece 0.5" oynamasına rağmen çok ufak. Ekran çözünürlüğü FHD ve 440PPI..
    Eksilere gelince pil kapasitesi 2500 mAh, sd kart desteği yok.
    Şu an resmi Miui yayınlamak için mod arkadaşlarla rom portluyoruz. OTA destekli Miui gelecek idol x+'a.. @senol_1980

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

Mesut çevik incelemesimi var?

İnceleme değil de akilli telefonlarin geleceğiyle ilgili sohbet tarzi bir konusma var ana sayfada gorursun xiaomi ye baya giydiriyo redmi note da rezalet bir malzeme kalitesi ve çok kötü bir yazilim varmis ayrica mi3 u de begenmediler

o değerlendirmeyi görmedim ama enteresanmış.mi3'e kötü diyen birini ilk defa duyuyorum.mi3 gibi efsane olmuş satış rekorları kırmış bir telefon nasıl kötü olabilirki? redmi note zaten fp telefonu tamam ama ne resimlerinde ne incelmelerde malzeme kalitesine kötü diyene denk gelmedim ben daha.
    xiaomi'ye laf edenler samsung'u övüyorlar bende buna şaşırıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

quote:

Mesut çevik incelemesimi var?

İnceleme değil de akilli telefonlarin geleceğiyle ilgili sohbet tarzi bir konusma var ana sayfada gorursun xiaomi ye baya giydiriyo redmi note da rezalet bir malzeme kalitesi ve çok kötü bir yazilim varmis ayrica mi3 u de begenmediler

o değerlendirmeyi görmedim ama enteresanmış.mi3'e kötü diyen birini ilk defa duyuyorum.mi3 gibi efsane olmuş satış rekorları kırmış bir telefon nasıl kötü olabilirki? redmi note zaten fp telefonu tamam ama ne resimlerinde ne incelmelerde malzeme kalitesine kötü diyene denk gelmedim ben daha.
    xiaomi'ye laf edenler samsung'u övüyorlar bende buna şaşırıyorum.

http://m.donanimhaber.com/videolar/OPPO-ve-Xiaomi-nereye-gidiyor-Akilli-telefon-devleri-neler-planliyor-Android-iOS-Windows-Phone-ve-BlackBerrynin-gelecegi-Dev-Analiz.htm değerlendirme burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben v28 in değil bendeki romun orjinalliğinden şüpheliyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bu işlemlerden önce konuda verilen "Su" ve "Root" dosyalarını recovery ekranından flaşlamalısınız. Böylece root olur ve diğer işlemleri yapabilirisiniz...Yazılımı daha verimli ve fonksiyonel kullanmak için konuda anlatılanları mutlaka yapmanız gerekmekte. Yoksa en ufak misal Sd karta uygulama bile yükleyemezsiniz.

Bende Alcatel değilde aynı telefonun TCL olanını satın aldım Pazartesi gelecek inşallah, idol x+'ta Mediatek'in son işlemcisi kullanılıyor (MT6592 Turbo) ve çok daha akıcı sistem performansı var (30.000'den yüksek Antutu skoru) Ayrıca çok çok iyi bir ses çipi var. Boyutlarda Redmi Note ile arasında sadece 0.5" oynamasına rağmen çok ufak. Ekran çözünürlüğü FHD ve 440PPI..
    Eksilere gelince pil kapasitesi 2500 mAh, sd kart desteği yok.
    Şu an resmi Miui yayınlamak için mod arkadaşlarla rom portluyoruz. OTA destekli Miui gelecek idol x+'a.. @senol_1980

Hocam kizabilirsiniz ama beceremedim desem :) su ve root dosyası nerede bulamadım ama konunun başındaki herşeyi yukledim.. Güncelleme kısmından v28 i gösterdim cihaz reset attı açılırken guncelleniyor dedi Bekletti ama cihaz açıldığında hala v25 .0.0 da kalmisim:)
    Sanırım dediğimiz su ve root olayından kaynaklanıyor rica etsem dosya linklerini verseniz ve üst düzey için değilde benim gibi tecrubesizlr içinde yapacağımız hamleleri verseniz çok makbule geçer..kusuruma bakmayinuz vaktinizi aldım..yada hic uğraşma derseniz sizin cikartacaginiz romu bekleyebilirim..

• zulkarneyn___ Z kullanıcısına yanıt
    Konunun başında vardı link ama tekrar vereyim ; Download. Bu dosyaları indirip dosyaları açın ve sd karta atın ve recovery ile flaşlayın..
    Yalnız WSM Tools V28'de çalışıyor mu bilmiyorum o nedenle sadece root olun. (su ve root dosyalarını flaşlayarak)
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    hocam tcl idol x+ ile alcatel idol x+ birebir aynımı?
  • quote:

Konunun başında vardı link ama tekrar vereyim ; Download. Bu dosyaları indirip dosyaları açın ve sd karta atın ve recovery ile flaşlayın..
    Yalnız WSM Tools V28'de çalışıyor mu bilmiyorum o nedenle sadece root olun. (su ve root dosyalarını flaşlayarak)

Hocam verdiğiniz linkte su ve robot dosyası çıkmadı :) netten buldum yabancı forumdan indirdik.recovery modda önce su ardından root dosyalarını yukledim SD carddan..ondan sonra mobiluncle rot yetkisini aldı..oradan twrp ile ilgili dosyayı flasladim.ama twrp recovery girin demissiniz öyle bisi bulamadım :) o kısım havada kaldı sanırım.sonra rot file explorer i kurdum jex uzantılarını belirttiğiniz yerden diliyorum fakat silme işlemi basarili demesine rağmen dosyalar orada kaldı..çoklu secim yapatakta sildim sonrasında telefon yeniden baslattim ama jex uzantılı dosyalar hala görülüyor.yinede vsm tools ve mi tools u kurdum.ama sanki bisiler yanlış gibi modül yukleyemiyorum..
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

• zulkarneyn___ Z kullanıcısına yanıt
    Size verdiğim dosya linkini ben tekrar indirdim dosya içeriği şöyle nasıl göremediniz o dosyaları anlayamadım ;
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

Framework'tan jex dosyalarını silmeden WSM Tools kurarsanız telefonu tekrar başlattığınızda boot ekranında kalır, açılmaz. Adım adım teker teker kontrol edin yaptıklarınızı. Çok karmaşık işlemler değil.

• Merhaba.güzel bir yazı öncelikle sagolun.
    Ek bilgi olarak cihaz 64gb kart destekliyor ve ben kullanıyorum sorunsuzca.markası sandisk.

• En sonunda baya büyük cabalarla getirmek için ugrastıgım 2 adet redmi note geldi birazdan birini acıp önce root sonrada arkadasın konu içinde verdigi programlarla root vsr işlemleri yapacagım bakalım birde biz test edelim artık ....
  • quote:

Size verdiğim dosya linkini ben tekrar indirdim dosya içeriği şöyle nasıl göremediniz o dosyaları anlayamadım ;
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

Framework'tan jex dosyalarını silmeden WSM Tools kurarsanız telefonu tekrar başlattığınızda boot ekranında kalır, açılmaz. Adım adım teker teker kontrol edin yaptıklarınızı. Çok karmaşık işlemler değil.

Jexleri sildim ancak bu seferde birçok FC hatası verdi.v28 deyim.wsm kurmaya çalıştım ancak bu hatayı aldım.sonrası zaten 0 dan kurulum mecburen.kendi sitesinden indirip calistiramiyormuyuz yok miui buna engel olmak için bir sistem mi geliştirmiş?

• ifteri61 kullanıcısına yanıt
    Bu anlatımlar V 25 sürümüne göre yapıldı, V23'te farklıydı. Ve şimdi V 28 geldi, şu an açıklanmış bir WSM yükleme yöntemi yok bu sürümde. Bu nedenle bu hataları almanız doğal. Biraz beklememiz gerekecek..

• Herşeyi yaptım fakat XExtStorage modülü yükleme kısmında takıldım. WSM'de öyle bir modül yok.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Evet Google'da aratıp yükleyin o modülün apk dosyasını. Xda'da olacaktı sanırım. Bulamazsanız bendeki dosyayı yüklerim.

• quote:

Evet Google'da aratıp yükleyin o modülün apk dosyasını. Xda'da olacaktı sanırım. Bulamazsanız bendeki dosyayı yüklerim.

Buldum. Birde bu twrp-recovery ekranına nasıl giriyoruz? Mobileuncle Tools uygulamasında Recovery Tools değil Recovery Update vardı. Ordan boot dosyasını flashladım ve telefonu restartlayınca Çince twrp ekranı çıktı.
    Google Play Store'dan Twrp Theme Manager'i indirip black temasını yüklerseniz İngilizce olarak açılır Twrp Recovery..

• quote:

Google Play Store'dan Twrp Theme Manager'i indirip black temasını yüklerseniz İngilizce olarak açılır Twrp Recovery..

Peki Twrp Recovery'yi nasıl açacağım?
    Güç ve ses kısma tuşlarına basarak yada Mobiunchle "enter recovery mode" seçeneğinden girebilirsiniz.

• quote:

Güç ve ses kısma tuşlarına basarak yada Mobiunchle "enter recovery mode" seçeneğinden girebilirsiniz.

Black temayı yükledim ama İngilizce olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.