Bildirim
Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benimki tekini yazmışlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadircitak
benimki tekini yazmışlar.
Dogrudur hocam orjinali o sekilde zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüm çift hatlı telefonlar (marka/model farketmeksizin) tek IMEI kullanır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 8 Ağustos 2014; 21:59:34 >
simkardı taktımda rehberimi nasıl göstercem tele kişiler listesi boş görünüyo -
Rehber\Menü\İçe-Dışa aktar bölümünden Sim kart kayıtlarını telefona aktarabilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad inceleme için çok teşekkür ederim. Bir iki sorum olacaktı müsait olunca cevaplayabilirsen çok memnun kalırım.
Öncelikle SAR değerleri hakkında bilgin varmı Xioami genel olarak yada Redmi Note hakkında.
2. Olarak telefon Şuanki piyasadaki atıyorum "S4"e kafa kafaya denk yada daha iyi diyebileceğin bir model varmı piyasadaki bilindik markalar açısından ?
Bilişim Üzerine okuduğum için millet bana çok soruyor alıp kullanma fırsatım olmadığı için kesin birşey diyemiyorum bende millete. Gidipde samsunga o kadar para versinlerde istemiyorum bekleyin Xioamiyi dedim bir iki kişide bekliyor işte almak için ancak net birşey söylemek tabi daha iyi olur :) -
Sar değeri 0.8W/kg olarak belirtilmiş.
Samsung S4 ile hemen hemen aynı performansı verir Redmi Note.. Kamera ve genel çipset özellikleri olarak S4 daha iyi donanıma sahiptir ama.
teşekkürler bende miu romu sevmiyorum bi süre böle devam edicem satmazsam başka rom yüklerim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
Sar değeri 0.8W/kg olarak belirtilmiş.
Samsung S4 ile hemen hemen aynı performansı verir Redmi Note.. Kamera ve genel çipset özellikleri olarak S4 daha iyi donanıma sahiptir ama.
Chip açısından şüphem yokta hocam Kamera içindemi onaylarsınız bu durumu ? -
Merhaba, ilk mesajdaki Güncel Rom : MIUI V5 25.0.0 Multilanguage , miui ota güncellemelerini alıyormu ?
@felixamor -
Evet son sürüm bu. OTA güncelleme almıyor birkaç ayda bir periyodik olarak güncelleniyor.
S4 ile birebir karşılaştırma yapmadım internetteki "photo sample"lara baktığım kadarıyla öyle. Lens kalitesi S4'te daha iyi. Ama sonuçta "mercimek" lensler zaten üç aşağı beş yukarı aynı sonucu verir.@HeroCypheR
Yakında Tcl Idol X+'ım gelince devam edeceğim. G5 için 4.7.11'i hazırladım en son ama tek bir telefona yoğunlaşınca daha iyi oluyor çünkü test imkanım oluyor. @lionhearts
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 8 Ağustos 2014; 22:02:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: felixamor
Evet son sürüm bu. OTA güncelleme almıyor birkaç ayda bir periyodik olarak güncelleniyor.
S4 ile birebir karşılaştırma yapmadım internetteki "photo sample"lara baktığım kadarıyla öyle. Lens kalitesi S4'te daha iyi. Ama sonuçta "mercimek" lensler zaten üç aşağı beş yukarı aynı sonucu verir.
Teşekkürler. -
Asus zenfone 6 mi yoksa xiaomi redmi note mu dersiniz arkadaslar note 2 cihazimi satip ikisinden biri almayi dusunuyorum
Asus Zenfone biliyorsunuz Intel'in ürettiği çift çekirdekli bir işlemci kullanıyor, bu çipset pek aşina olmadığımız ve test etmediğimiz bir platform. Yaklaşık 22.000 küsür Antutu puanı var, kullanıcı yorumlarında Wifi kopmalarının olduğu, kimi programların durdurma hatası verdiği, telefonun 42 derecelere kadar ısındığını, bataryanın yüksek kapasitesine rağmen çabuk bittiğini rapor etmişler. Test etmeden bir şey diyemem. Bunlarla belki her kullanıcı karşılaşmaz zira iPhone 5S içinde aynı şeyler söylenirken ben hiçbir sorun yaşamamıştım. Yani genel olmayabilir.
Satın alıp test eden arkadaşlar belli bir kullanım sonrası daha iyi cevaplar verebilirler bu phablet hakkında.. -
Redmi note kullananlar memnun mu cihazdan mesut cevik in dedigi kadar kotu bir telefon oldugunu düşünmüyorum ama insanin akli da karismiyor değil
mesut çevik incelemesini görmedim ama üstadın incelemesine göre alınası yüksek gözüküyor.yani anlamıyorum 29000 antutu puanı var resimler fotoğraflar testler belli.neresi kötü?
kıytırık t50'ye gmd'ye f/p canavarı derler 600 liralık redmi note'a kötü bunu anlamak imkansız.
birde hocam miui v6 bu telefona gelirmi acaba? @felixamor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionhearts -- 9 Ağustos 2014; 9:16:14 > -
ingbrzy ile yaptığım görüşmeye göre gelmesi biraz zor, onun kişisel tahminine göre ya çok gelir yada hiç gelmez diye bir sonuç çıkıyor (Low/Mid-End bir cihaz olduğu için)
Bu arada çoklu dil Miui V5 28.0.0 çıktı, güncellemek isteyen arkadaşlar indirip yükleyebilirler ; Redmi Note 28.0.0 -
telefona yukardaki romu atacakken oldu öle böle derken tel brick oldu şurdaki ile yüklerkende hata 4008 alıp %84 kalıyodu bende format işaretledim olmadı ölede şimdide hiç yüklemeye başlamıyor nasıl ayağa kalkar telefon..http://xiaomi.eu/community/threads/sp-flash-tool-guide-unbrick-your-device.24488/ -
Çok enteresan kendi romunu kendi uygulamasıyla yüklerken nasıl brick olur cihaz? Bir şekilde bir hata olmuş sanırım. SP Flash Tool programıyla kesinlikle seçilmemesi gereken yeri seçmişsiniz oysa download yerine firmware-upgrade yapsaydınız muhtemelen hata almazdınız.
Format seçeneği ile sistem/yazılım/önyükleme/firmware/recovery herşey silinir. Bunu sadece teknik servisler kullanır. Nasıl geri döndürülür bilemiyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X