Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstat play store uygulaması paylaşmışsın bizim p6'larada yükleyebilirmiyiz bu sürümü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Evet tüm Android 2.2 ve üstü cihazlar için güncellenebilir Play Store..
  • Bugun bende pandawill den 200 usd ye aldim bu cihazi. Bakalim ne cikacak. Sirf denemek icin mtk6589 vowney v5 almistim, lewa romla 2 yildir beni fazlasiyla tatmin etti. Xiaomiden beklentim cok fazla, miui romu sevmiyorum ama port degil orjinal olunca belki isler degisir.

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Miui ağır bir romdur, bir çok işlevsel sistem özellikleri gömülü olduğundan Lewa Os kadar rahat çalışamaz. Az da olsa lag olur her zaman. Eğer memnun kalmazsanız needrom.com adresinde çok daha saf Android sürümleri bulabilirsiniz Redmi Note için. MT6592 olduğu için bol miktarda custom romu bulunuyor..
  • gözüme kestirdigim bi telefon ama boyutu biraz beni tedirgin ediyor.
    Ilaki göz alısıyor bi süre sonra ama beni tedirgin eden tasıması, cebe girmesi vs.

Kullanan arkadaslar acaba bilgilerini paylasabilirmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mimar_sinan kullanıcısına yanıt
    Phablet olduğu için bir telefon gibi değil tabi kullanımı, bugüne kadar hep ergonomik telefon (maks 4.7") kullanmış biri olarak gözüm korkmuştu ama çok kullanışsız gelmedi. Cebe sığıyor sıkıntı olmuyor fakat dikkat etmek gerek eğilip kalkarken (misal ayakkabı bağlarken cepte sıkıştırmamak gerek)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Phablet olduğu için bir telefon gibi değil tabi kullanımı, bugüne kadar hep ergonomik telefon (maks 4.7") kullanmış biri olarak gözüm korkmuştu ama çok kullanışsız gelmedi. Cebe sığıyor sıkıntı olmuyor fakat dikkat etmek gerek eğilip kalkarken (misal ayakkabı bağlarken cepte sıkıştırmamak gerek)

Note 2 den buyukmu telefon note 2 ekrani 5.5 ama ekran biraz tombul o yuzden butun 5.5" cihazlar note 2 yaninda ufak kaliyor

• Adorer kullanıcısına yanıt
    Note 2 ile hemen hemen aynı ;

Redmi Note : 154x78.7x9.45
    Note 2 : 151x80.5x9.40

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Üstat needromda g5'çiler isyanda artık güncelleme vermiyorsun diye sanırım redmi note için çalışıyorsun bu ara? bu arada play storeu yükledim çok güzel olmuş uygulama bölümü teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Miui ağır bir romdur, bir çok işlevsel sistem özellikleri gömülü olduğundan Lewa Os kadar rahat çalışamaz. Az da olsa lag olur her zaman. Eğer memnun kalmazsanız needrom.com adresinde çok daha saf Android sürümleri bulabilirsiniz Redmi Note için. MT6592 olduğu için bol miktarda custom romu bulunuyor..

Kesinlikle MIUI'ye alışamamamın sebebi budur , çok ağır geliyor bana , LEWA onun yanında yağ gibi akıyor , ama normal Android arayüzünü hiç sevmiyorum onun için zaten iki seçeneğim var LEWA ya da MIUI , e bu telefonun orijinali de MIUI olduğuna göre LEWA port bulsam bile kullanmam, hazır bu telefon için özel olarak yapılmış ve geliştirilmiş bir arayüz varken, neden port bir arayüz ile uğraşayım ki? MIUI ye ısınma turu olarak bugün emektar Vowney ime MIUI rom yükleyeceğim , XIAOMI gelene kadar elim alışsın :)

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Hayır tüm MTK'lar için çıkmış olan "patchrom code" ile hazırlanıyor Redmi Note'un yazılımı tek fark offical developer takımın hazırlaması. Kısaca iyi hazırlanmış bir port rom bir başka telefonda daha iyi çalışabilir. Örneğin daha önce Jiayu G5'e düzenlediğim MIUI bu telefondan daha seri çalışıyordu.
    Lewa biraz daha stok Android'e yakın olduğundan daha seri çalışır Redmi Note'dada. Aldığınız zaman farklı romlar deneyerek bunu sizde görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 7 Ağustos 2014; 12:35:22 >
  • İyimiş

• mtk toolsda cds pasif durumda imei atcam ne sorun neki rootceçle bakıyorum rootlu gözüküyo..
  • @muratai nickli arkadaşın imza kısmında lenovo telefonlar için nasıl yapıldığını anlatan bi video vardı. Mobildeyim hala var mı bilmiyorum ama varsa onu inceleyin ben o yöntemle yapmıştım sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_al -- 7 Ağustos 2014; 16:29:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Konuda IMEI değiştirme anlatılıyor ekstra programlara ihtiyacınız yok.

• tm gördüm backup yüklemeyi neden pasifki yazdırmıyor bide telefonun usbyi takınca depolama açmak neyi açıyoruz telefona video apk atacam bildirimlerde fotolar dosyalar diye seçenek çıkıyomu ama dosya tıklayınca bellek olmuyor şu usb debunning nerede gizliki.
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları
    Miui kullansanız yardımcı olmaya çalışırdım ama kullandığınız romda menü ve ayarlar nerede bilemiyorum (Eğer ss'dekini kullanıyorsanız tabi). Normalde "Dosyalar" diye seçince hem sd kart hem dahili hafıza disk olarak gözükmesi lazım bilgisayarda, Usb Hata ayıklama "Geliştirici seçenekleri" bölümünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 7 Ağustos 2014; 20:36:15 >
    yazılım üstündeki mui JHDCNBA97.0 ekran görüntüsünü bile pcye kopyalatmıyor resimleri görüyorum oysa.
    o lenovada var red yeni geldi pcde bağlı iken HM NOTE 1W taşınabilir medya olarak görünyo ben direk hafıza kartı istiyorumda geliştirici seçenekleri yok işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 7 Ağustos 2014; 20:53:48 >
    O sürümü kullanmadım Çin sürümü olduğu için. Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Usb Hata Ayıklaması tüm V5 MIUI sürümlerinde aktiftir. Eğer sıkıntı yaşıyorsanız son resmi sürüm olan V 25.0.0'e güncelleyin. İlk sayfada link var..
    Merhaba hocam redmi note kullanicisisiniz herhalde. Kutunuzda, bataryanin altindaki etikette kac imei yaziyor bilgilendirirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.