Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: felixamor

600'e bulursanız tabiki alın. GMD 2'den iyidir Redmi Note. Donanım olarak hemen hemen aynı olsa da Miui ve bataryayla bir adım önde. Çin'den gelen tabiki garanti kapsamında olmaz ama Xiaomi Türkiye'ye geldiğinde servisi olur en azından.

bende onu düşünerek sormuştum çünkü iphone de, samsung... gibi markalarda yurtdışından aldık diyelim, türkiyede kullanıyoruz. birşey olduğunda türkiyedeki servis kullanılabiliyor hatta garantili diye okumuştum biryerlerde.

http://forum.donanimhaber.com/m_95304596/tm.htm
    bu kişiler hakkında bilginiz varmı, ben note için yazdırdım adımı, mi4 alana kadar note ile ısınırım miui ye. ikinci elde satsam fazla kaybım olmaz diye düşündüm. 600 diyorlar bakalım gerçek çıkacakmı

• nigmativ N kullanıcısına yanıt
    Bende o arkadaştan ikinci Redmi Note'mu alacağım inşallah, çoğu satıcının aksine gayet makul ve mantıklı rakamlar söylüyor kendisi.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    bende talibim hocam arkadaştan alıcam inşallah
    üstat şu ipuçları olarak yazdığın şeyleri diğer mtklı telefonlardada uygulayabiliyormuyuz??(sadece engineer mode için olanları yani)
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    Tabiki, Mediatek işlemci kullanan tüm cihazlarda uygulanabilir o kısımlar.
    eyvallah üstat.ya redmi note yada thl t100s alacağım uyumlumu diye merak etmiştim.
  • senol_1980 S kullanıcısına yanıt
    bu varken t100 alınmaz.benim en yakın zamandaki ilk işim redmi note alıp burada üstadın anlattığı rom root vs işlerine dalmak
  • Mükemmel anlatım emeğinize sağlık. Daha sipariş geçmedik ama araştırmalar ve takip devam ediyor.
  • quote:

Tabiki, Mediatek işlemci kullanan tüm cihazlarda uygulanabilir o kısımlar.

Gps problemi bundada vardır kesin oyüzden mtk lşlemcili tlf lara bulaşmamak gerekli
    Diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yahu üstad ne samimi anlatmışsın :) Okurken çok güldüm. Bir yerde telefonu yerin dibine koyuyon diğer yerde şaha çıkarıyon :) Forumda bazıları konu açıyor öyle bir anlatıyor ki sanki telefonun Türkiye reklam-pazarlama müdürü kendisi :)) Tebrik ediyorum Artısıyla Eksisiyle tarafsız incelemen için, çok teşekkürler
  • Yanlis mi anladim ; simdi biz redmi note alirsak goruntulu gorusme yapamayacak miyiz hocam. Kesin bilgimidir denediniz mi tam alma arefesindeyimde. Benim icin onemli cevap alirsam cok sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Yanlis mi anladim ; simdi biz redmi note alirsak goruntulu gorusme yapamayacak miyiz hocam. Kesin bilgimidir denediniz mi tam alma arefesindeyimde. Benim icin onemli cevap alirsam cok sevinirim.

Evet öyle, MIUI'da zaten öyle bir özellik yok.

• ekrem.kolu kullanıcısına yanıt
    hangi bilgiye dayanarak bunu söylüyorsun? yukarıda gps test snuçları paylaşmış üstat.sende bişey paylaşta karşılaştıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senol_1980

hangi bilgiye dayanarak bunu söylüyorsun? yukarıda gps test snuçları paylaşmış üstat.sende bişey paylaşta karşılaştıralım.

Aga bendeniz 2adet farklı marka mtk işlemcili tel kullandım şuan hala zopo 998 kullanıyorum gps tam çöp test miş benim için önemli diil teli alıp sokaga cıkınca sygic yada igo acınca 30dakikada uydulara baglanmıyorsa gps cöptür oyuzden mtklı tellere bulaşmamak gerek belki gps cipi iyi olan vardır ama ben duymadım görmedim

anladım peki yukarıdaki gibi gps test programıyla bir test edermisin.çünkü üstat incelemesinde 5 10 snde bağlanıyor demiş.ayrıca gps saatiyle sistem saati aynı dakikayı gösterdiğine göre doğru söylemiş.benim bildiğim mtklar (6598) anca 3-4 uyduya güçlükle bağlanıyor ama yukarıda şak diye bulup bağlanmış.
  • Arkadaşlar inceleme tamamen tarafsız ve uzun kullanım/testler sonucu yapılmıştır. Öylesine yapmak istesem aldığım ilk gün inceleme yapar bu kadar beklemezdim. GPS dediğim üzere 5/10 sn.de bağlanıyor uydulara ve kopma yaşanmıyor, ilerleyen zamanlarda artan kullanıcısı sayısıyla bunu deneyip paylaşan arkadaşlarımızda olacaktır. Kaldı ki MTK çipsetlerinin GPS hataları kroniktir, bende ürkmüştüm bu yüzden ama neredeyse iPad Air'imle aynı hızda bağlanıyor uydulara..
    Yorum yapmadan önce de Redmi Note alıp test edip sonra "GPS'inde hata var/yok" desek daha yol gösterici olacaktır herkes için.

Ürünü almak isteyenleri yanıltmak olmaz, neyse onu söylemek durumundayım. @arifakinti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 2 Ağustos 2014; 14:04:38 >
  • quote:

Arkadaşlar inceleme tamamen tarafsız ve uzun kullanım/testler sonucu yapılmıştır. Öylesine yapmak istesem aldığım ilk gün inceleme yapar bu kadar beklemezdim. GPS dediğim üzere 5/10 sn.de bağlanıyor uydulara ve kopma yaşanmıyor, ilerleyen zamanlarda artan kullanıcısı sayısıyla bunu deneyip paylaşan arkadaşlarımızda olacaktır. Kaldı ki MTK çipsetlerinin GPS hataları kroniktir, bende ürkmüştüm bu yüzden ama neredeyse iPad Air'imle aynı hızda bağlanıyor uydulara..
    Yorum yapmadan önce de Redmi Note alıp test edip sonra "GPS'inde hata var/yok" desek daha yol gösterici olacaktır herkes için.

Ürünü almak isteyenleri yanıltmak olmaz, neyse onu söylemek durumundayım. @arifakinti

gps test ederken vifi ve gprs kapalımıydı? Degilse kapatıp denerseniz ozaman belli olur zira ağdan yani netten agps bilgi alıyor konumu uydulardan kolay buluyor neti kapatıp denermisiniz durum nedir bakalım.

Tomtom/Yandex ve Google haritalar ile denedim, dediğiniz A-Gps ve Mobil Ağ desteği GPS gibi noktasal bilgi vermez, GPS bağlandığında zaten "GPS uyduları konum belirledi" uyarısı verir. Ayrıca GPS Test programı da A-GPS ve Mobil ağları baz almaz bu yüzden GPS testleri o programla yapılır. Yani dediğiniz başka bir şey. Kaldı ki A-GPS ve mobil ağ desteği GPS uydularını bulmada yardımcı olmasının ne gibi bir yanıltıcı etkisi var onu anlamadım.

Yinede bilgi olsun diye uçak modunda aynı testi evin içinde pencere kenarında tekrarladım ;
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 2 Ağustos 2014; 15:14:44 >

anladık üstat biz zaten incelemende yazdığına göre ekstra ispata gerek yok.sonuçta xiaomi dandik telefon üretmez.
  • quote:

Tomtom/Yandex ve Google haritalar ile denedim, dediğiniz A-Gps ve Mobil Ağ desteği GPS gibi noktasal bilgi vermez, GPS bağlandığında zaten "GPS uyduları konum belirledi" uyarısı verir. Ayrıca GPS Test programı da A-GPS ve Mobil ağları baz almaz bu yüzden GPS testleri o programla yapılır. Yani dediğiniz başka bir şey. Kaldı ki A-GPS ve mobil ağ desteği GPS uydularını bulmada yardımcı olmasının ne gibi bir yanıltıcı etkisi var onu anlamadım.

Yinede bilgi olsun diye uçak modunda aynı testi evin içinde pencere kenarında tekrarladım ;
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

Bilgiler için teşekkür son bir soru nekadar doğru konum buluyor acaba tel çünkü benim telde otobanda giderken tarlada boğaz köprüsünden geçerken denizde gidiyormuşun gibi konum belirtiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.