Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benzer bit durum benim başıma gelmişti yukarıdaki konuda çözüm aramıştım ve @nadir_en nickli arkdaşın bana yolladığı romu yüklemiştim ve düzelmişti. Bu romu tüm herşey seçili olarak flashtool ile yüklemeyi başarmıştım. Konuyu bir incele romun linki de burada

Edit: ben çok uğraşmıştım ve bu işe yaramıştı belkide 5-6 rom denemiştim. Sizde işe yarar mı onu bilemem. Konuda nadir_en arkadaşın yazdıklarına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_al -- 9 Ağustos 2014; 12:36:03 >

• Mesut çevik incelemesimi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    cvm trp ile geçiş esnasında çinceye dönüş flaş yaptım diğer telefona çok flaşladımda doğru rom lazım sanırım yazıda dowlaod yap diyor denedim bu hatada kalıyohttp://xiaomi.eu/community/threads/sp-flash-tool-guide-unbrick-your-device.24488/
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

• restore usine 23.0 INSTALL_USINE_REDMINOTE Redmi-Note-unbrick-ingbrzy bunları denedim sizin mega linkte sorun var adres satırı doğrumu acaba.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Hocam o belirttiğim konuda link vardı. Oraya bi bakın bulamazsanız bilgisayara geçince gönderirim olmadı.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    geçenlerde şunu gördüm işe yararmı bilmem

http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-Rehber-RedMi-Note-kurtarma-Unbrick.html
  • xp ile hallettim restore usine 23.0 SP_Flash_Tool_v5.1409.03 2 lisi ile win 7de % 70 85 de kalıyodu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

ingbrzy ile yaptığım görüşmeye göre gelmesi biraz zor, onun kişisel tahminine göre ya çok gelir yada hiç gelmez diye bir sonuç çıkıyor (Low/Mid-End bir cihaz olduğu için)

Bu arada çoklu dil Miui V5 28.0.0 çıktı, güncellemek isteyen arkadaşlar indirip yükleyebilirler ; Redmi Note 28.0.0

üstat sıkıntı o zaman.miui 6 gelmezse.

üstat incelemene güvenerek uzun zamandır düşünüyordum bu cihazı ama sanırım bazı sıkıntılar mevcut miui 6 gelmeyeceği kesinmi?? birtek senin sözüne güvenip alıp almamaya karar verebilirim.
  • V6'yı çok düşünmeyin patchcode yayınlandığı zaman hemen hemen tüm Mediatek işlemcili telefona portlanır zaten. Bu da er yada geç Redmi Note V6'yı alır demek.

ingbrzy arkadaşımız en kötü senaryoyu söyler her zaman.

• Bu bahsettiğiniz telefonu en Ucuz kaca alabilirim. Sağlam bir satış sitesi var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Bu bahsettiğiniz telefonu en Ucuz kaca alabilirim. Sağlam bir satış sitesi var mı

dostum daha türkiyeye gelmedi xiaomi o yüzden alabileceğin yer yok burada satanlar dışında.aliexpress falanda sıkıntı gümrüğe taklır.ikinci el forumunda 600'e getirecekti bir arkadaş toplu halde oda yalan oldu gibi.
  • lionhearts kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım

• h_k_yavuz H kullanıcısına yanıt
    önemli değil eğer beklerim diyorsan şu konuya bir bak ;http://forum.donanimhaber.com/m_95304596/f_//tm.htm#95304596
    hocam peki alcatel idol x+ mı redmi note mu??
  • Harika bi inceleme olmuş..rot ROM vs pek anlamıyorum ama tesekkur ederim

• [simage]i.hizliresim.com/WWQV8m.png[/simage]

Arkadaşlar ben telefonu aldığımda şu yukarda resmini gördüğünüz versiyonu yüklemiştim. Sadece Çince ve İngilizce. Şimdi siz güncelleme falan diyorsunuz, ben her updater'a girdiğimde resimde altta da göründüğü gibi bu son versiyonu diyor. Şimdi ben bu v28 sürümü indirip updaterden kendim yüklesem sorun olur mu?
    Bu soruyu şu nedenle soruyorum. Bu miui versiyonunu ben resmi sitede göremedim. Eğer bu orijinal bir rom değilse yükleme esnasında sorun oluşturur mu? Bir daha flashtool falan uğraşmak istemiyorum da :)

• Rom orijinaldir xiaomi.eu sitesinde multilang kısmında yayınlanır. Romu indirip SD karta atın ve Updater ile dosyayı gösterip güncelleyin, bir sıkıntı omaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincaglayan

Mesut çevik incelemesimi var?

İnceleme değil de akilli telefonlarin geleceğiyle ilgili sohbet tarzi bir konusma var ana sayfada gorursun xiaomi ye baya giydiriyo redmi note da rezalet bir malzeme kalitesi ve çok kötü bir yazilim varmis ayrica mi3 u de begenmediler

• Googleplay yukledim ama ayrıştırma hatası veriyor kuramadim :)
    Mobiluncher kurdum oradaki ayarları söylendiği gibi yaptım geliştirici seçeneklerini de ayarladim recovery yükleme kisminda kaldım mobiluncherdan recovery moduna tikliyorum robot olmalısınız diyor isimlerden root kısmınıda açtım olmuyor oradan ileriye gidemiyorum dolayısıyla twrp recovery dosyasını kuramadim..
    V 28 i yukledim ana kurulum yapmadım yanlış bisi yaparım diye,.güncellemelerden kurulum paketi seçin yazan yerden zip halinde telefon hafizasindakini mi SD cardakını mi gostereyim..iki yere de kopyaladim sistem ikisininde görüyor onay verdigimde yükleyecek gibi ?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.