Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiyem alacağınız cihaz MT6592T'li olması yönünde, performans anlamında bu çipsetle sorun yaşamazsınız. Zenfone hakkında pek bilgim yok bende forumdan takip ediyorum bu telefonun gelişmelerini. Jiayu'nun malzeme kalitesi iyidir, ben G5 kullanıyordum ama ekran biraz ufak kalıyor artık onda.
    Redmi Note 5,5" olmasına rağmen kalın çerçeve oranı nedeniyle bana çok büyük geldi, şu an Idol X+ kullanıyorum çok memnunum, Miui Türkiye olarak bir rom geliştirdik Redmi Note'dan daha akıcı çalıştığını söyleyebilirim.
    Kısaca bulursanız Tcl/Alcatel Idol X+ (S960) bulamazsanız Zenfone'u takip etmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi Note un tipi hoşuma gidiyor ama fazla büyük olmasından endişe ediyorum Jiayu G4s ise bana göre ideal cihaz büyüklük filan MT6592T işlemci olanlar birazcık tuzlu benim için zenfone custom rom cıkarmıkı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 19 Ağustos 2014; 15:54:47 >
  • Intel şu an için custom rom konusunda sıkıntılı ama geliştiriciler custom rom üzerinde çalışırlar muhakkak. Ben beklenmesi taraftarıyım şu an için. Kronik bir sorunu varmı, yazılım donanıma göre optimize mi bilemiyorum. Biliyorsunuz Ascend P6'nınK 3 işlemcisi de rakiplerinden çok daha iyi Antutu puanı alıyordu fakat oyunlarla arası çok kötüydü!
    Redmi Note güzel bir cihaz ama olay 3D'ye dönünce zayıf kalıyor maalesef. Bu nedenle MT6589 Turbo öneriyorum zaten. Çok sık telefon değiştirmiyorsanız bütçeyi biraz daha aşıp 850 TL civarında bu işlemciye sahip bir telefon almanızı öneririm.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    problemde o zaten kamerayı açtığında sağ üstte ön kamera ikonu gözükmüyor.
  • grltrl G kullanıcısına yanıt
    Telefonda hangi sürüm yüklü? Port romlar dahil ilk defa böyle bir sorun duyuyorum. V29 sürümüne güncelleyip deneyin birde.

• Nerden bulabilirim bide asus zenfone 6 mı almalıyım redmi note mu. Xiaomi türkiyeye gelecekmiş şimdi mi almalıyım beklemeli miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    telefondaki sürümü ve kamera ekranını görebilirsiniz. Bir ara ön kamera ikonu bir süre göründü sonra yine kayboldu.
    Kamerayı açarkende anlık görünüp kayboluyor.

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Sanırım rom yükleme konusunda pek bilginiz yok, ben bu temel işlemleri herkes biliyor farzedip anlatım yaptım daha açıklayıcı olursak ;

1) Telefonu açın Miui 25.0.0 dosyasını indirip Sd karta atın. Sonra güncelleme (updater) uygulamasına girip menü tuşuna basın "kurulum paketi seçin" bölümüne tıklayıp sd karta attığınız dosyayı gösterin. Güncellemeyi bu şekilde yapacaksınız.
    2) Mobiunchle uygulamasını Google Play Store'dan yükleyeceksiniz.
    3) Twrp veya kendi recovery'sini açmak için önce ses kısma ve güç tuşuna basarak telefonu açın. Orada Install bölüne girip sd karta attığınız dosyaları gösterip flaşlayın (su,root vs.)
    4) Türkçe dil paketi yok, direk rom olarak yüklemeniz gerek.
    5) Anlattığım IMEI dünyanın en kolay yöntemi hiçbir ek programa v.s ihtiyaç yok. Kalıcı oluyor mu derken ben bozulan iPhone'umun IMEI'sini aktardım. Önemli olan IMEI'sini kopyaladığınız telefonun bir daha hiç açılmaması. Bunun dışında hattın kapanması mümkün değil. Ben çok uzun zamandır aynı IMEI' yi kullanıyorum değişik telefonlarda.
    6) Rom geliştirme şimdilik iptal. Yakında yeni sürüm geleceğinden uğraşmaya gerek olmadığını gördüm ve Çinli geliştirici arkadaşlarla bazı sorunlar yaşadık.
    7) Şu an T50/GMD2 gibi 700/900 arası telefonlara "f/p kralı" deniliyor. Bu telefonu ise 600 TL'ye alabiliyorsunuz. Teknik özelliklerini karşılaştırın sadece bu kadar diyeyim..
    Hiç birimiz annemizin karnında öğrenmedik biraz ilgi ve deneme/yanılma yöntemiyle yapabilirsiniz herşeyi, zaten çok basit işlemler. Burada anlatılanlardan sadece rom yükleme işlemini yapabilirsiniz isterseniz ama maksimum verim için diğer verilen işlemleri de yapmalısınız yoksa en basit misal iki üç tane ağır oyun yüklerseniz hafızanız biter. (Çünkü telefonda stok halde sd karta uygulama yükleme yok)

Teşekkür ederim, fırsat buldukça farklı çekimler ekleyeceğim. @muratai

ustad flashtool ile orj.v21 yukledim, ardindan multilang v25 e update ettim ,cihaz yeniden basladiginda baktim ki hala ayni, ayrica sd card da v25 update dosyasIda yerinde degildi.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 20 Ağustos 2014; 0:46:37 >
  • Çok enteresan gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum, sürümünüz V17 yani bir hayli eski yeni yazılıma yükseltirseniz bu sorununuz çözülür büyük ihtimal..

Sürüm yükseltirken rom yükleme sonrası wipe'ları yaparsanız daha temiz bir kurulum olur..
    Anladım hocam önerileriniz için teşekkürler
    Bide hocam miui romu nasıl portluyacagımı anlatan bir sayfa veya video varmı acaba
  • tecnikadamoguz01 T kullanıcısına yanıt
    Bu linkte Miui port rehberi mevcut inceleyebilirsiniz..
    t.ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Çok enteresan gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum, sürümünüz V17 yani bir hayli eski yeni yazılıma yükseltirseniz bu sorununuz çözülür büyük ihtimal..

Sürüm yükseltirken rom yükleme sonrası wipe'ları yaparsanız daha temiz bir kurulum olur..

Wipe leri nasil yapayim? Ilk surumu flashtool ile sizin verdiginiz multilang zip dosyasini upgrate mi update mi o yontemle yaptim.

• Orijinalden alıntı: felixamor

Çok enteresan gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum, sürümünüz V17 yani bir hayli eski yeni yazılıma yükseltirseniz bu sorununuz çözülür büyük ihtimal..

Wipe leri nasil yapayim? Ilk surumu flashtool ile sizin verdiginiz multilang zip dosyasini upgrate mi update mi o yontemle yaptim
  • Güç ve ses kısma tuşlarına uzun basıp recovery'e girin ve factory reset/wipe yapın..
  • Tamam
    Oofff multi rom yüklemeden önce mi yükledikden sonra mı yapacağım.
    Gerçi yükledim diye sevindim, gene aynı.
  • abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Rom yükseltmenin en iyi yolu TWRP yüklemektir, konuda anlatılıyor Twrp yükleyin ve romlar arasındaki geçişleri rahat biçimde yapın. Ayrıca tam sistem yedeği de alabileceğiniz için en ufak sıkıntıda yedeği geri yükleyebilirsiniz. Twrp'den çok daha sağlıklı çalışıyor wipe işlemleri.

• Şimdi anladım, versiyon kısmından upgrate yöntemi twrp ile de yapabiliyoruz yani.
    Teşekkürler.
  • beyler satmak ısteyen olursa bana yazsın 1ay olacak hala gelmedı tel helenden yokmu satmak ısteyen
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.