Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmazguney

antutuda 31914 aldım ama face yüklenmiyo fifa2014 hileli kurulmuyor

Hocam telefon hakkında yazan yerde versiyon ne yazıyor ? ekran görüntüsü atsan bakarız..
    bunların recovery de girilmiyor. sorunlu yani ama güncelleniyor.. sitede konularda var nasıl olacağı..
  • cowboy kullanıcısına yanıt
    Hiç anlamıyorum böle şeylerden sende uzaktasın yoksa ayarlardın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hiç anlamıyorum böle şeylerden sende uzaktasın yoksa ayarlardın

:( yani yakın olsak hallederdik...
  • Merhabalar, ben de 3 ay önce aldım telefonumu. birazcık ağır gelmesi dışında çok memnunum ama imei problemim var. root işleminden sonra eski telefonlardan imei alarak işlem yaptık sorun yoktu. sonra kayıt dışıdır bir ay sonra kapanacak uyarısı verdi yeni imei bulduk, yaptık. sonra yeni imei için de tekrar kayıt dışı uyarısı verdi. süreyi 60 güne çıkarmışlar neyse ki. peki hep böyle mi olacak bu iki ayda bir yeni imei ile mi değiştirmem gerekecek?? yardım rica =((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecemmm89 E kullanıcısına yanıt
    1ay oldu alalı bende bir sorun yok nokia eski imei girdik senin girdiğin imeilerde sorun olabilir bildik bir eski telden at

• siemens, samsung, nokia girmiştim daha öncekilerde ve sonrasında hiç açmadım telefonları. şimdi bi tane sony buldum bakalım o ne olacak

• Arkadaşlar facebook u yüklüyorum yinelenen sağlayıcı yetkisi diyor yüklemiyor bi yardım edin

• quote:

Arkadaşlar facebook u yüklüyorum yinelenen sağlayıcı yetkisi diyor yüklemiyor bi yardım edin

acillll yardım

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cihazxı almak istiyorum ancak root,rom vs şeyler hakkında bilgim yok.Root etmeden kullanırsam bir kaybım ya da eksi birşey olur mu?
  • quote:

Arkadaşlar facebook u yüklüyorum yinelenen sağlayıcı yetkisi diyor yüklemiyor bi yardım edin

Yokmu bilen

• Root etmezseniz bazı nimetlerden faydalanamazsınız (ilk sayfada bir kısmı anlatılıyor) ama rom yüklemeye engel değil bu. "Sistem güncellemeleri" uygulamasıyla cihazınız yeni versiyonlara yükselir yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Root etmezseniz bazı nimetlerden faydalanamazsınız (ilk sayfada bir kısmı anlatılıyor) ama rom yüklemeye engel değil bu. "Sistem güncellemeleri" uygulamasıyla cihazınız yeni versiyonlara yükselir yine.

hocam bu uygulamaları sd karta atablmek için de root etmemiz gerekir mi?brick olma sıkıntısı var mı?
  • quote:

yardım allah rızası için

• yilmazguney kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce basıma gelmedi böyle birşey ama yinelenen derken acaba önceden yüklüydü kalıntıları falan mı var? Komple silip uygulama kalıntılarını tekrar yüklersen olabilir belki.

• face içinfe geldi devre dışı bıraktım verileri temizledim yine olmuyor zaten eski sürüm 3.7 mb

Hocam elinde başka bir telefon varsa rootlu olursa daha güzel olur.Facebook olan telefondan Titanium backup ile yedek alıp o yedeği yine titanium ile bu telefona kurmayı deneyin.

• Sagol denicem birde sistem güncellemeye basınca ana ekrana atıyor

Ben su an redmi kullanmiyorum. Ama kullanırken bana da sürekli en güncel versiyon diyordu. Güncellemeleri görmüyordu.

Bana kalırsa sizin yapacağınız en doğru şey, şu anki en güncel sürümü indirip (V36 sanırım) telefonu fabrika ayarlarına döndürüp bu versiyonu yüklemeniz.
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    anlamıyorum teli pert ederim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.