Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anlamıyorum teli pert ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redmi note'mi satıyorum. sıfır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci ele koysan hemen gider

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Ikinci ele koysan hemen gider

2.el'e sıfır cihaz koyamıyorsun.
    ilanı siliyorlar.
    ikici el yazarsan da adamlara ürün sıfır diye açıklamakta uzun sürüyor :))

teşekkür ederim.

• Orda satılan tellerin yarısı sıfır ve kimse silmiyor bende redmi yi ordan aldım bi yanlışın var ikinci el diğer telefonlara bak bi istersen

• yilmazguney kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.
    daha önce benimkini sildiler diye dedim.
    oraya da açarım...

• Arkadaslar su an cinin guangzhou sehrindeyim. Redminote almak istiyorum. Birkac yere sordum internet sitesindeki fiyatlardan daha yuksek fiyatlar soylediler. Normal fiyatlarina alabilecegim yerleri bileniniz var mi?

• Miui V6 13 Ocakta kullanıma sunulacak. Alacaklara duyrulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

Miui V6 13 Ocakta kullanıma sunulacak. Alacaklara duyrulur :)

android 4.4 ile beraber mi sunulacak hocam? diğer konuda ocak 13'te kitkat'ın geleceğine dair açıklama vardı.
  • Kitkat ile birlikte gelecek öyle okudum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

Kitkat ile birlikte gelecek öyle okudum :)

eyvallah
  • Arkadaşlar beinim tlfn birden sim kart uyarısı verdi imei kurtarma tekrar mı yapmam lazım
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle root, rom, imei kurtarma biliyorum yeni yapıyorum . Twrp recovery kurdum ancak çince menü çıktı sonra telefonu kapattım açtım uygulama yüklenmemiş yalnış ne yapmış olabilirm.
  • CheErnesto kullanıcısına yanıt
    Twrp Çince çıkıyor evet bu nedenle -konuda bahsetmiştik- Play Store'dan twrp theme manager uygulamasını indirip oradan temayı değiştirmeniz gerek. Böylece İngilizce'ye dönüyor ama yeniden başlatınca Twrp neden silindi pek anlayamadım açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Twrp Çince çıkıyor evet bu nedenle -konuda bahsetmiştik- Play Store'dan twrp theme manager uygulamasını indirip oradan temayı değiştirmeniz gerek. Böylece İngilizce'ye dönüyor ama yeniden başlatınca Twrp neden silindi pek anlayamadım açıkcası.

Arkadaşlar yanlış anlamayın da mesela benim yüklediğim twrp direk ingilizce açılıyor. Acaba yüklediğiniz recoverydemi hata var.
    Yoksa sistem sıkıntısı nedeniyle mi böyle bişey oluyor.
    Aslında konu başında tamamen sıfırlanmış cihazlar için 2 anlatım var ilk yazılım güncelleme ve brick telefonlar için kurtarma onları deneyebildiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskader

quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Arkadaşlar yanlış anlamayın da mesela benim yüklediğim twrp direk ingilizce açılıyor. Acaba yüklediğiniz recoverydemi hata var.
    Yoksa sistem sıkıntısı nedeniyle mi böyle bişey oluyor.
    Aslında konu başında tamamen sıfırlanmış cihazlar için 2 anlatım var ilk yazılım güncelleme ve brick telefonlar için kurtarma onları deneyebildiniz mi ?

Arkadaşlar ben ozaman şöle anlatiyim ben tlfnu bi arkadştan aldım oda sanırım telefonu sıfırladı imei kurtmayı yaptı o şekilde verdi bana ben pek anlamadığım için. Yani Mobileuncle yüklüydü mesala ben o şekilde kullandım sonra birden sim kart yok uyarısı aldım bu sebepten anlatılan işlemleri baştan yapmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: X_Seller

gelen redmi note lerde iki farklı miui versiyonu yüklü versiyon 21 sahiplerinde bir sıkıntı yokken versiyon 23 sahipleri update yapmaya çalıştıklarında telefon masa üstüne dönmekte. şimdi her iki modelde de uygulayabileceğiniz telefonu sıfırdan kurmayı, rootlamayı, recovery yüklemeyi, cyanogenmod, aosp, multilanguage miui kurmaya kadar herşeyi anlatıcam. imei ile ilgili hiçbirşey anlatmayacağım, belki bir link koyarım buraya.

TELEFONU SIFIRLAMAK:

ön hazırlık: telefonunuzun arka kapağını, pilini, sd ve sim kartı çıkarın. bu durumdaki telefonu usb kablo ile pc ye bağlayıp bir süre sürücülerin yüklenmesi için bekleyin, sonra pc den ayırın

şu dosyayı bilgisayarınıza indirip rar içerisinden çıkarın:https://yadi.sk/d/FGjErA2bbSr7P
    Redmi-Note-unbrick isimli bir klasör çıkacak rar içerisinden. Redmi-Note-unbrick altındaki sp flash tool klasörüne girip flash_tool dosyasına sağ tıklayıp yönetici izni ile tıklayın,
    Açılan programda Scatter-loading yazan yere tıklayıp, Redmi-Note-unbrick altındaki System-Images klasöründe bulunan MT6592_Android_scatter dosyasını tıklayın.
    Sonra yeşil download butonuna basın. Ardından pilsiz telefonu pc ye bağlayıp işlemlerin olumlu bittiğini belirten yeşil tik işaretini görene kadar bekleyin.

ROOT İŞLEMİ:

https://mega.co.nz/#!Klcy2IJY!f1lcKBWFjsY7l4jbVfNTxa-6dPxr_LYyKt2Tg88O8kg

üstteki linkten miui_redminote_rootonly_rel.zip isimli zipi indirip telefon ana dizinine atın
    updater uygulamasına girin ve menü tuşuna basın (telefonun altındaki dokunmatik tuşlardan en soldaki)

ben hepsini denemedim, sizler denedikçe gözlemlerinizi burada paylaşırsınız artık

Merhaba
    Forumda gezindim ama aradığımı tam olarak bulamadım
    Redmi Note 3g telefon aldım (orjinal ürün olduğunu mi seri numarasından teyit ettim)

sizin de dediğiniz gibi benim telefonda da " ....23 sahipleri update yapmaya çalıştıklarında telefon masa üstüne dönmekte." oluyor

benim problemim telefonum root'lu değil ve updater app yok
    Miui sürümü JHDCNBA97.0 görünüyor

root işlemleri hep updater uygulaması ile anlatılmış ama benim tel. root edilmemiş durumda
    updater kurulumlarına bakıyorum "root'lu cihazlar için" anlatılmış
    ne yapacağımı bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 79elendil79 -- 16 Ocak 2015; 12:08:05 >

• @felixamor

Kamera değerleri ters yazılmış hocam, bilginize.
  • Arkadaslar merhaba. Bugun bende bir tane redmi note 3g aldim. Ama orjinal meiuza nin arayuzu kurulu degildi. Nasil kurabilirim acaba ?

• Öteki redmi konusuns yaz hocam yardımcı olurlar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.