Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
19
Favori
16.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Öteki redmi konusuns yaz hocam yardımcı olurlar

Yazdım kardeşim. sen anlamıyor musun bu rom olayların dan ;)
  • Bu konuyu inceleme amaçlı açtığım için diğer konu gibi soru&cevap ağırlıklı değil..

Meizu arayüzü derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Redmi Note Miui V5 yüklü olarak gelir. Sanırım farklı bir rom yüklemiş sizden önce kullanan, başka türlü bir açıklaması yok. Diğer konuda rom paylaşımı mevcut oradan indirip orijinal yazılımı yükleyebilirsiniz. Ama bundan önce telefon/ayarlar/hakkında bölümünden ekran görüntüsü alıp paylaşırsanız şu an yüklü olan sürüm ne bakıp daha yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Bu konuyu inceleme amaçlı açtığım için diğer konu gibi soru&cevap ağırlıklı değil..

Meizu arayüzü derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Redmi Note Miui V5 yüklü olarak gelir. Sanırım farklı bir rom yüklemiş sizden önce kullanan, başka türlü bir açıklaması yok. Diğer konuda rom paylaşımı mevcut oradan indirip orijinal yazılımı yükleyebilirsiniz. Ama bundan önce telefon/ayarlar/hakkında bölümünden ekran görüntüsü alıp paylaşırsanız şu an yüklü olan sürüm ne bakıp daha yardımcı olabiliriz.

Ekran alintilari bunlar. Bende orjinal arayuz nasil yuklenebilir diye sormustum. Yardimci olursaniz eger :)
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buradaki konuda güncel rom ve yükleme methodu anlatılıyor.

Kısaca ;
    Romu indirin
    Sd karta kopyalayın
    Telefonun güç+ses açma tuşuna uzun basın ve recovery ekranına girin
    Wipe yapın
    Install deyip sd karttaki romu gösterin
    Ardından "Reboot" deyin ve işlem tamam.
  • Nerde keşke anlasam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Buradaki konuda güncel rom ve yükleme methodu anlatılıyor.

Kısaca ;
    Romu indirin
    Sd karta kopyalayın
    Wipe yapın

Ustam sıkıntı orada. Güncel Romu indire tıklıyorum 30MB iniyor, ardından indirmek otomatik iptal oluoyr. kaç defa denedim aynı hatayı aldım. Neden acaba ? Başka link varsa oradan indireyim. aradım bulamadım. Son olarak, romu yüklemem halin de, şu an ki imei ler silinir mi ?

• quote:

Buradaki konuda güncel rom ve yükleme methodu anlatılıyor.

Kısaca ;
    Romu indirin
    Sd karta kopyalayın
    Wipe yapın

hocam sd kartta ki romu gösterdim, acaba sd karta romu zip haliylemi atacağız yoksa klasörden çıkarıpta mı atacağız ?
  • 5.5.15 güncelleme otomatik geldi ve güncellendi sorunsuz

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

5.5.15 güncelleme otomatik geldi ve güncellendi sorunsuz

Banada geldi, yeniden başlatırken mi yazısından sonra kapandı kaldı bi kackere demedim her seferinde aynisi oldu, recovery de acayim dedim açılmadi da, uğraşırken recovery ekranında açıldı wipeladim sonra tekrar romu kurdum açıldı şuan güncelleme görünüyor ama guncellemeye korkuyorum

• tt.us kullanıcısına yanıt
    nedeni ne olabilir bende sorunsuzken sizde olmaması

• yilmazguney kullanıcısına yanıt
    Uykumun arasinda guncellemeyi gordum, guncellemeyi yapsın uyumaya devam ederim dedim(güncelleme yapılırken uyumus kalmisim) tekrar uyandığımda acilmiyordu gece 3 de telefona ROM yuklemekle uğraştım.

• tt.us kullanıcısına yanıt
    Ben orijinal yazılımı yüklerken brick yaptım cihazı. Bu nedenle dikkatli olun. Hiç bir yöntemle de açamadık, tamamen sustu cihaz.

• felixamor F kullanıcısına yanıt
    mtk brick olmaz.
  • Ben v5 ten v6 arayüzüne geçtim. Ama bir sikintim var. Dil Türkçe olmasına rağmen telefonun içeriği full İngilizce. Birkaç yerde sadece türkçe cümlelere rastladım.ne yapmam gerekiyor acaba ?

• Ayriyeten google play storede açılmıyor. Durduruldu hatası veriyor

• Bizde öyle sanıyorduk fakat oluyor. Forumda tüm telefonlara IMEI yazan Osman bey bile yapamadı.
    Ayrıca internete bir çok konu var bununla alakalı.
    Jtag bile fayda etmiyor, kısaca tamamen susabiliyor herhangi bir Mediatek çipsetli telefon.

• JBart Master ile kendiniz Türkçe dil ekleyebilirsiniz. Google Play hataları için romu yükledikten sonra wipe işlemlerini yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 20 Mayıs 2015; 18:29:26 >
  • felixamor F kullanıcısına yanıt
    anakartla ilgili bir problemi olabilir mi? bana bi pm atarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uayyildiz35 -- 20 Mayıs 2015; 19:03:11 >
  • quote:

JBart Master ile kendiniz Türkçe dil ekleyebilirsiniz. Google Play hataları için romu yükledikten sonra wipe işlemlerini yapın.

Jbant master ne oluyor tam olarak?

• quote:

JBart Master ile kendiniz Türkçe dil ekleyebilirsiniz. Google Play hataları için romu yükledikten sonra wipe işlemlerini yapın.

Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları
     Xiaomi Redmi Note - Kullanıcı İncelemesi / İpuçları

Hocam v5 e geri donmek istedim. Flasladim v5 romunu. Sorunsuz flashlandi. Daha sonra rebot dedim acilis ekraninda mi. Com yazisi ile kaldi. Acilmadi bir türlü. Daha sonra bataryayı cikarip taktim tekrardan tel sonsun diye. Power tusu ile ses acma tusuna aynı anda bastim yuksridaki resim de gördüğünuz şey çıktı karşıma. Normalde böyle bir resim cikmazdi ama neden cikti anlamadim. Install wipe rebot vs yazili bir menü çıkardı. Böylece tıkalı kaldim. Nerede yanlış yaptım ben acaba ve bu yanlışı nasl düzeltebilirim?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.