Bildirim
Xiaomi Redmi Note7 Cihazın Ekran Sararıklığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İade et diğerini -
Panel farkı vardır. Ayarlar/ telefon hakkında / çekirdek sürümüne ekran gelene kadar tıkla ve gelen ekranda software version seçeneğine tıkla. Oradaki lcm information kısmı senin hangi ekran paneline sahip olduğunu gösterir. Bazı ekran panelleri beyaz rengi sarıya daha yakın bir renk olarak gösterir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anladım iade etmem gerekli mi ve iade ederken sıkıntı çıkarırlar mı hocam ?quote:
Orijinalden alıntı: 13th Patronus
Panel farkı vardır. Ayarlar/ telefon hakkında / çekirdek sürümüne ekran gelene kadar tıkla ve gelen ekranda software version seçeneğine tıkla. Oradaki lcm information kısmı senin hangi ekran paneline sahip olduğunu gösterir. Bazı ekran panelleri beyaz rengi sarıya daha yakın bir renk olarak gösterir. -
iade ederken sıkıntı çıkarırlar mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: waswa91
İade et diğerini -
Çıkartırlarsa tüketici hakem heyetine git kazanırsın -
Sadece beyaz renkler biraz daha sarıya yakın olacak onun dışında herhangi bir sorun yaşamazsın. Seni rahatsız ediyorsa iade et. İade konusu aldığın mağazaya/satıcıya göre değişiklik gösterir bundan dolayı yorum yapmam doğru olmaz.
Edit: Telefonların ekran panellerini yazarsan daha iyi bilgi verebilirim panel hakkında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 1 Eylül 2019; 18:59:58 >
"Tianma" ekran paneli zaten "Shenchao" firması tarafınfan üretiliyormuş, bi sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Hatta yaptığım bir araştırmada Redmi Note 7'de "Tianma" ekran varken Redmi Note 7 Pro'da yine "Shenchao" ekran paneli kullanılıyormuş.quote:
Sadece beyaz renkler biraz daha sarıya yakın olacak onun dışında herhangi bir sorun yaşamazsın. Seni rahatsız ediyorsa iade et. İade konusu aldığın mağazaya/satıcıya göre değişiklik gösterir bundan dolayı yorum yapmam doğru olmaz.
Edit: Telefonların ekran panellerini yazarsan daha iyi bilgi verebilirim panel hakkında.
Sonuç olarak tecrübe ve kullanım sonrasında karar verilebilir elbet. Ama siz de benim gibi, -Millette "Tianma" ekran paneli varken, neden bende "Shenchao" ekran paneli var arkadaş? diye düşünmeyin sakın.
Şöyle bir yazı okudum içim rahatladı.
Benim panel Shenchao
Diğer Telefonun Paneli Tianma
bu sebepten ötürü böyle birşey varmış.
-
Shenchao panel bildiğim kadarıyla aralarında en iyisi ve renkleri biraz daha canlı veriyor. Tianma panellerde ghost screen sorunu yaygın diye biliyorum.
Edit: Tabiki bu dediklerimi deneyimleme fırsatım olmadı, kullanıcı yorumlarından hareketle bu yorumları yapıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 13th Patronus -- 1 Eylül 2019; 19:37:27 >
Teşekkür ederim hocam hiç değiştirmeye gerek yok o zaman :)quote:
Shenchao panel bildiğim kadarıyla aralarında en iyisi ve renkleri biraz daha canlı veriyor. Tianma panellerde ghost screen sorunu yaygın diye biliyorum.
Edit: Tabiki bu dediklerimi deneyimleme fırsatım olmadı, kullanıcı yorumlarından hareketle bu yorumları yapıyorum. -
Rica ederim hocam. Ayarlar/Ekran/Kontrast&Renkler ile ekran renginde oynama yapabilirsin.
teşekkür ederim biraz daha düzeldi panelide duyunca rahatladım :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- powerbank şarj etmiyor
- xiaomi güncelleme kapatma
- poco x3 pro şarj olmuyor
- getapps nedir
- ekran kapalıyken saat gösterme
- xiaomi 14 ultra yurtdışı fiyatı
- redmi note 13 pro güncelleme
- yurtdışında yaşayanların telefon kaydı
- miui 14 özellikleri
- mediatek dimensity 9300 vs snapdragon 8 gen 3
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X