Şimdi Ara

Xiaomi Redmi S2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dün hepsiburada'dan 3/32 1199TL'ye aldık, bu fiyata müthiş bir cihaz. Xiaomi Türkiye ithalatçısı, KVK hologramı vardı üstünde.
  • Artık bu cihaz alınmaz. Daha güncel ve rekabetçi iyi cihazlar var bu fiyatlara ya da 100-200 üstüne.
  • Arkadaşlar herkese selamlar, annem de bu telefonu kullanıyor bugün telefonun içine sabunlu su girdi ancak gördüğüm kadarıyla arka kapak açılmıyor ya da ben açamadım. Açmanın bir yolu var mı ya da ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Mesela hangi cihazlar hocam? (İthalatçı garanti olmasın mümkünse)
  • Essentiel kullanıcısına yanıt
    Mesela biraz daha para ekleyip A20 almak.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    O paraya gelirsek M20 daha iyi degil mi?

• Telefonu 29 Mayıs'ta aldım . 2 ayı geçti yani alalı. 2 gün önce MIUI güncellemesi oldu 10.3.3 yüklendi . Bilmiyorum güncellemeden midir yoksa önce mi oldu bugün fark ettim alttaki sol hoparlörden ses gelmiyor . Ayrıca video oynatırken uygulamaları kapatmaya girdiğinizde telefon kitleniyor bazen ve 3 dakka öyle kalıyor dokunmatik tepki vermiyor . Servise mi vermek gerekiyor , napalım sizce ?

• Essentiel kullanıcısına yanıt
    M20 SoC açısından 1 basamak daha iyi. Ama günlük kullanımda, casual oyunlarda anlamaz kimse.

Amaaaaa sAMOLED varken PLS TFT benim için çamurdur. O ekrana para vermem açıkcası.
  • Efsane cuma indirimlerinde Hepsiburada da s2 nin fiyatı 989 tl beyler bizde 2 adet var bir tanede anneme alıcam kısmetse. Bir yıl olacak 2 cihazda da hiç bir sorun yaşamadık sürekli sistem güncellelmeleri ile xiaomi sağolsun telefonu güncel tutmayı başardı ve bu desteğin bir tane daha sipariş vermemde büyük etkisi oldu. Ne dünyaca ünlü markaların cihazlarını kullandık zamanında ( Samsung, Lg, Motorola vs. ) hepsi yeni bir model çıktığında üreticileri tarafından unutulup gitti destek verilmedi. Dün s2 lerimiz miui-v11.0.2.0 sistem güncellelmelerinide aldı. Şu anda hb da üzerinden 989 tl ye satılan her açıdan tam bir f/p performans cihazı bence arkadaşlar

• Merhaba arkadaşlar.6-7 ay önce redmi S2 64/4 almıştım.son 1 aydır telefonda facebook Twitter, letgo, hb gibi uygulamalarda dolaşırken bağlantı kopuyor.format atmaya üşeniyorum bir suyu banka vb. Uygulamanın aktivasyonu gerekiyor, mailleri kurmak gerekiyor.basina böyle bir şey gelen var mı.

• Şarja taktım şarj ışığı yanıp sönmeye başladı. Telefon acılmıyor yardım ltfn

• bu telefonu satsam piyasası kaç tl acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.