Şimdi Ara

Xiaomi Redmi S2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu telefonu almayı düşünüyorum fakat forumda konusu pek geçmemiş. 3/32 GB olan modeli yaklaşık 1.300 TL civarında. Bu konuda öneri, bilgi, fikir verebilirseniz sevinirim. Özellikleri şu şekilde;

Ekran Boyutu 5.99 İnç
    Batarya Kapasitesi 3080 mAh
    Arka Kamera Çözünürlüğü 12+5 MP
    Ön Kamera Çözünürlüğü 16 MP+Flaş
    Yonga Seti (Chipset) Qualcomm Snapdragon 625 MSM8953
    Ana İşlemci (CPU) Octa-Core 2.0 GHz ARM Cortex-A53
    CPU Frekansı 2.0 GHz
    CPU Çekirdeği 8 Çekirdek
    Parmak İzi Okuyucu Xiaomi Redmi S2Var

• ben bu akşam sipariş verdim eşim telefonun camını kırınca sony xa1 malum ekran problemi hep mevcut bunda karar kıldım hem ucuz hemde güzel bir telefon 32 gb olanını aldım. inşallah memnun kalırız.
  • Miui10 almış diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam, güncellemeyi aldı.

• felekman kullanıcısına yanıt
    Fiyatına göre iyi bir telefon hocam. Şu an ne kadar bilmiyorum, ben 1300 TL'ye almıştım.

• Kullandığınız süre boyunca herhangi bir sıkıntı ile karşılaştıniz mi, özellikle ekran kalitesi nasıl size göre?

• telefon sıkıntısız ve güzel. hızlı ve kullanışlı. eşim kullanıyor. tavsiye ederim tam bir fiyat performans ürünü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi Note 8 64GB &2000TL&
    4 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi Note 9S [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Xiaomi Redmi 13 Note Pro
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Miui10 güncellemesi geldi yükledim. harika bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekman

Miui10 güncellemesi geldi yükledim. harika bir ürün.
    Hocam selam redmi s2 kullandığınızı gördüm,bu telefonun kasası plastik bildiğim kadarıyla.Sormak istediğim şu.Arka tarafta kapak açılıyor mu kendimiz pili değiştirebiliyormuyuz.Ayrıca pil kullanımı nasıl ömrü uzun mu.
  • pil süresi iyi gidiyor. normal kullanım 36 saat. az kullanım 48 saat gibi. sürekli oyun video olursa 24 saat kadar gidebilir. arka kapak açılmıyor pil ömrü gayet iyi. kasa plastik ama iphone 8 plus ile aynı görünüme sahip. çoğu kişi iphone zannediyor.
  • Bende gittigidiyor kampanyasından 1198 Tl ye aldım.3Gb 32 olanından.Axess olsa 100Tl chippara ile 1100 e gelecekti :) Cepporttan delta garantili geldi.

2018/8 üretimi.Çift simli.Global versiyon.

imei kayıtlı kutuyu açmadan kontrol ettim.Çift kamerası gayet güzel çekiyor.Menüler çok iyi ve akıcı.Ekran boyutu zaten tercih sebebi ele iyi oturuyor.Lenovo K5 kullanıyordum ondan da memnundum ama bu ondan çok çok iyi.

Uzaktan kumandası da iyi.Vestel listede var ve herşeyi çalışıyor.Yanlız çalıştırmak için ilk denemede açmayınca bırakmayın :)

Güç düğmesine basın diyor basıyorsun işlem yok evet hayır çıkıyor.Hayır diyince yeni frekans deniyor galiba sonra yeniden güç evet hayır 5 veya 6. sında açtı.Evet diyerek kaydettim şu an tv yi de kumanda ediyor.Beko seg hepsi kumanda listesinde var ayrıca ddiğer cihazlarda var klima vs..

xiaomi redmi s2 vestel kumanda ediyor.(google aramalarında çıksın diye yazdım :)) Listeden vestel seçip yukarıdaki işlemleri yapıyoruz.

Yani kumandası bile var ,çift kamera ,5.99 ekran,çok hızlı parmak izi okuyucusu,çift tıkla ekran açma, bildirim ışığı ,kaliteli görünüm.Keşke ekran koruyucu da üzerinde veya kutu içeriğinde olsaymış.

Dolar yine düşüşe geçti fiyatlar düşmeli ,ben geçen düşüş trendinde aldım.Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon hatta özellikleri diğer markaların 1500-1700 bandında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 29 Ekim 2018; 13:21:45 >

• Cihazı Migrosta inceledim ve beğendim. Oldukça hızlı bir cihaz ekran gayet güzel ve parlak. Tasarım güzel. Benim incelediğim cihazın arka kapağı metaldi.Acaba metal kasa olanlardamı çıktı? Migros fiyatı 1549 tl. Malum sitede fiyatlar bin liraya kadar inmiş durumda. Telefona fazla para vermek istemeyenler için şu an en iyi altarnatif gibi görünüyor. Dolar 5 liraya gerilerse cihazda bin tl altı görülebilir. Almak isteyenler kısa bir süre daha beklemeli bence

• felekman kullanıcısına yanıt
    Hocam pil suresi nasıl o kdar gidiyor.ben alalı 3 4 gun oldu ortalama ugrasıyorum telefonda bı gun ucu ucuna cıkarıyo.sızınkısı 4/64 olan mı acaba bir de miui10 a guncelledim ondan dolayı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz.oktay.cr7 -- 11 Kasım 2018; 3:39:54 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    Hocam pil suresi nasıl acaba.alalı 3 4 gun oldu ama bır gunu cok zor cıkarıyorum.miui 10 güncelledim ondan mı acaba.sızce garantiye gondermelı mıyım

• N11'den indirim gününde 1065 tl ye aldım, ilk gözüme çarpan telefonun altında tek mi, iki hoparlör mü var? sadece sağdan ses geliyor.
  • Telefonu alanlar ekranı hakkında bilgi verebilir mi?
  • ekran büyük ve güzel parlak.
  • Arkadaşlar pil performansını arttırmak için neler yapabiliriz. Miui 10 fazla mı pil tüketiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz.oktay.cr7

Hocam pil suresi nasıl acaba.alalı 3 4 gun oldu ama bır gunu cok zor cıkarıyorum.miui 10 güncelledim ondan mı acaba.sızce garantiye gondermelı mıyım
    Benimkide güncel normal gidiyor ilk şarjları kapatıpda yaptım.Modem sürekli açıksa daha hızlı tüketiyor.Pil süresi kullanıcıya bağlı araçlar gibi :) bana şuan arada modem ama 3g 4g yi aktif etmedim ,evde wireless açık az kullanım ile 3-4 gün rahat gidiyor ilk günler hızlı bitiyordu 3-4 şarj sonrası uzun gitmeye başladı.Hep kapalı şarj ettim.
  • redmi s2 menü tuşu nerde, menü tuşuna bas diyor neresi çözemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.