Şimdi Ara

Xiaomi Redmi S2 Fırsat İndirimi 1099 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
11
Favori
30.356
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten sizin gibi düşünenler olduğu için artık eskisi gibi sıcak fırsatlar yok.

5 TL indirim var alayım, 20 TL ooo yapıştır, 50 TL mi stoklaa.

• Alternatif arayanlar 5000 pilli Asus cihazını Worldpuan ve visa kartı kaydederek gayet uygun bir fiyata alabilirler bunu alacaklar zaten anneye babaya almalık alıyor diye düşünüyorum yüksek pil işlerini daha çok görür (işlemcisi s2 kadar güçlü değil) kendinize alıyorsanız da s2 almayın 1100e değmez az daha dişinizi sıkıp snapdragon660 veya kirin710lu cihaz alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GasiOr kullanıcısına yanıt
    yuzde 10 indirim değil mesele, Xiaomi Türkiye garantili ürünün fiyatı ithalatçı garantili ürünün fiyatının altına düşmüş, ayrıca 100TL daha inseydi fırsat olacaktı da, şimdi de fena değil bence. 1000TL altına alınacak adam akıllı telefon yok artık. hepi topu kaç dolar yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

https://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-4-max-zc554kl-32-gb-asus-turkiye-garantili-p-HBV0000097IFA?magaza=BittiBitiyor&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBV0000097IFA&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c

Alternatif arayanlar 5000 pilli Asus cihazını Worldpuan ve visa kartı kaydederek gayet uygun bir fiyata alabilirler bunu alacaklar zaten anneye babaya almalık alıyor diye düşünüyorum yüksek pil işlerini daha çok görür (işlemcisi s2 kadar güçlü değil) kendinize alıyorsanız da s2 almayın 1100e değmez az daha dişinizi sıkıp snapdragon660 veya kirin710lu cihaz alın
    Tam bu ikilemdeyim bende. Ayrıca kart limitim 1000tl. Telefon 999tl 10tl kargo çıkıyor. 1010tl lik işlemi karta para yatırarak 1000tl limitli kartla yapmak mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Tam bu ikilemdeyim bende. Ayrıca kart limitim 1000tl. Telefon 999tl 10tl kargo çıkıyor. 1010tl lik işlemi karta para yatırarak 1000tl limitli kartla yapmak mümkün müdür?

Alıntıları Göster
    çoklu kredi kartı özelliği var o şekilde alabilirsiniz. 2 kartla
  • Mk4Ever. kullanıcısına yanıt
    Visa kartı kaydedince 949a düşmesi gerekiyor

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    kayıtlı ama ödeme sayfasında fiyat normal gözüküyor. eminmisiniz kampanya olduğuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

Visa kartı kaydedince 949a düşmesi gerekiyor
    Visa kredi kartı kaydedildikten 15 gün sonra indirime hak kazanılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E025DA543

çoklu kredi kartı özelliği var o şekilde alabilirsiniz. 2 kartla

Alıntıları Göster
    Hocam o zaman world kart kampanyasından da faydalanabilirmiyiz acaba?

• acaba 16.00 da cidden fiyatı kapatacaklar mı, babama aldım bi tane
  • Valla telefon dayanikli tuketim urunu aliyor 200-300 tl fazla verip daha iyisini alip.orta segment biseyler dururken bunu almak mantiksiz. Anne baba telefonu olarak is gorur ama sosyal medya su bu gunluk aktif kullaniciyi kesmez.

Bende a20 aldim gundelik lullaniciyim bekliyorum.

• Sayaç bitti fiyat aynı:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    sepette 1299 olmuş hocam :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Hayata biraz da düşük gelirlilerin gözünden baksanız? Asgari ücretten daha düşük maaşa çalışan insanlar var. 150tl az rakam değil onlar için.

Sayaç mayaç ne koyarsa koysun. Ayın 28inde saat 13'te açıklayacağı belli. Gerisi beni çok ilgilendirmez. n11'de her sene 11.11 diye bir dünya reklam yapıyor. Herkesin pazarlama taktiği farklı, müşteri olarak ben kendi çıkarıma bakarım.
    asgari ücretin altında geçimini sağlayan bir kişinin internet alışverişi yapacağını düşünmüyorum şahsen.
  • Benim sipariş kargoya verilmiş.Güzel de bir sürpriz yapıp yanına Xiaomi 5000 mAh 2. jenerasyon Taşınabilir Şarj Cihaz hediye olarak eklemişler.
  • noyan_ kullanıcısına yanıt
    İlla ki vardır. Ben benden telefon isteyen bir yakınım için sipariş verdim. Maaşı 2400tl, ailesi çocuğu olan, evini zor geçindiren birisi. Ödemesini bile bana taksitle yapacak. Bu insanlar için 150tl az para değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: batyaz

Benim sipariş kargoya verilmiş.Güzel de bir sürpriz yapıp yanına Xiaomi 5000 mAh 2. jenerasyon Taşınabilir Şarj Cihaz hediye olarak eklemişler.
    Acaba herkesle mi vermişler, eğer vermişlerse fiyat iyi nispeten

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Acaba herkesle mi vermişler, eğer vermişlerse fiyat iyi nispeten

Alıntıları Göster
    İlk 100 kişiye

• Vay be anneme alacaktık , kaçırdık.

• bence iyi bir fırsattı, piyasaya göre 100-150 tl ucuz, yanına 75 TL worldpuan, ihtiyacı olup da çöp diyenlere kulak asanlar yanıldı bence.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.