Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
23.958
Cevap
642
Favori
579.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

Midea M8+ tanıtıldı.

En büyük yeniliği elektroliz ile mop suyunu dezenfektana çevirmesi olan bu robot aynı zamanda otonom boşaltma ünitesine de sahip.

Tanıtım ve ön inceleme videosunu ekliyorum.

Marco Repsyoutube
    Get the Midea S8+ here: https://bit.ly/36boDW9 with the Code【MIDEAS8EU】Code only available from 21st-23rd Get €100 coupon by clicking the link below: https://amzn.to/3sGIKmJ (final price: €499) Exclusive content https://www.patreon.com/marcoreps Test gear and more https://www.welectron.com/ 00:00 Intro 01:24 Unboxing 02:46 Power on 03:37 Setup 05:25 Testing Sterilization 08:58 Pathing 09:46 Easy difficulty 10:07 Advanced difficulty 10:50 Dust extraction 12:26 Hard difficulty 14:09 Teardown base 16:15 Teardown robot 19:16 Epilogue #Midea #Mideas8plus #robotvacuum
    https://www.youtube.com/watch?v=0L0gxcWSK2o&feature=youtu.be

midea_landing page
    Campaign | Midea S8+ Robot Vacuum Cleaner
    https://www.midearobotvacuum.com
    Abi bu robotu önerir misiniz? Bir kaç yerde satılıyor. Fakir robert 780 ile aynı model mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• piyangom kullanıcısına yanıt

Bu robotu Toshiba üretiyor ve gayet güzel bir ürün. Ancak Fakir 789 ile bir benzerliğini göremedim.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende var ve artık robotu kırmak üzereyim
    Siz çözdünüzmü sorunu
    Ben çözemedim
    Sırf bu yüzden başka marka süpürge bakıyorum
    Bendeki model mop pro 2 plus 3d tepede lidar sensörü olmayan
    Birde birde özellikle salonda halı varsa çok saçma davranıyor
    Resimde salonda saçmalamış Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 20 Ekim 2023; 23:1:14 >

• cogman kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginç gelecek ama kendi kendine çözüldü sorun. Şarj ünitesini ve robotun üstündeki şarj bölgesini bi süpürgeyle çekin belki toz vs.. olmuş temassızlık yapıyordur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Çok yaptım olmadı
    Sonra baska odaya kurdum yine aynı
    Çözsem rahatlayacagim

Bana sorunun bataryadan kaynaklı olduğunu söylemişlerdi hocam. Araştırdığıma göre cihaz yeterli akımı alamadığı için şarja başlamıyor vs.. diyorlardı maşallah diyeyim bende sorun yok ama sizin sorununuz batarya kaynaklı olabilir 🧿 standa dönme komutunu iptal edip elle şarja koyunca bir süre sonra şarjı başlatıyor mu denediniz mi?

@Hepsirobot daha iyi bilir tabi.

Evet elle koyunca şarj ediyor
    Misal cihazı sıfırlama yapıyorum duzeliyor sanki, ama biraz kullanınca sorun devam ediyor
    Birde şuan süpürgeyi sarjdan çıkardım şarj istasyonunu dc akım ölçtüm 19.82 küsur volt geliyor Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Süpürge ne kadarını alabiliyor hocam acaba sorun o sanırım. İlk etapta akımı almayınca şarjı başlatmıyor demek ki. Bence sorun batarya hocam

Şuan 5dkdir girip çıkıyor ilginç vallahi

Bu robotlar arada böyle mala bağlayıp geri düzeliyor

• Mi robot 1S modeli cihazım, çalışırken bianda hiç hata vermeden olduğu yerde tık diye kalıyor. Bataryası bitiyor olamaz. Başladıktan bir süre sonra oluyor. İnternetten bakınca anakart arızası gibi şeyler yazıyor, sebebi ne olabilir? Ankara'da nereye tamire götürebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shootographer kullanıcısına yanıt

Bataryadan eminseniz anakart akım kontrol devresidir.

• Hocam 4 yıldır s5max kullanıcısıyız ilk arızamız oldu. Paspas takılı değil uyarısı veriyor ne yapabiliriz. Mıknatıs olduğu yeri temizledik paslı değil de yardımcı olur musunuz 🙏 @hepsirobot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buldan2020 -- 30 Ekim 2023; 22:18:39 >
  • Buldan2020 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Robotun iç kısmında manyetik bir sensör var, nemden etkilenebilecek bir yerdedir. Orada sorun oluyor genelde.
    Servislik bir durum.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Peki size yollamak istiyoruz o zaman yarın WhatsApp üzerinden bilgileri alabilirim . Teşekkürler 👍

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Sizden aldığım bataryayı cihaza taktım. Bir süre kullanip yorum yapmak istedim. Cihaz ilk aldığım gibi oldu pil performansı belki orijinalden daha iyi oldu. Çok çok teşekkürler.

• DNZ157 D kullanıcısına yanıt

Memnun kalmanıza çok sevindik, iyi günlerde kullanınız. Herhangi bir soru veya sorunda hizmetinizdeyiz.

Saygılarımızla.

• Arkadaşlar ali abi yedek parça satmayınca aliexpressten ürün aldım. Gelen ürünler ali abiden aldığım ürünler gibi kaliteli tavsiye ederim. Roborock s6 pure benim cihaz.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 137,45TL 54% İndirim | Fırça Mops Hepa filtreleri için borock S5 S50 S502 Robot S6 S6 saf E4 için Robot 1S sdjrobot 01rr elektrikli süpürge aksesuarları
    https://www.aliexpress.com/item/1005005135213906.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60409085021&aff_fcid=188b080bce20423aa5737c46cf6fb172-1698779127609-01352-_EwF569p&tt=MG&aff_fsk=_EwF569p&aff_platform=default&sk=_EwF569p&aff_trace_key=188b080bce20423aa5737c46cf6fb172-1698779127609-01352-_EwF569p&shareId=60409085021&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=cd1c5651bc514c01863ad19efa072145&afSmartRedirect=y

• S5 max için filtre ve yan fırça arıyorum. Piyasada orjinalleri yok onu biliyorum ancak yan sanayiler arasında güvenebileceğimiz, önerebilecekleriniz var mıdır?

Bir de yan fırça için full silikon olan var bir de ucunda fırça şeklinde var, bendeki orjinali silikon, yine silikon olanlardan almamı önerirsiniz?

• S5 max orijinal yedek fırça vs nereden alabilirim aradım taradım bulamadım servisinde var mıdır

• 
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.