< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1198. sayfa)

-
-
Aynı ürünü kullanıyorum 2019 yılında bangood üzerinden almıştım yedek parçaları bugüne kadar getirdi. Tekrar ihtiyacım oldu dün roborge sitesi üzerinden aldım gelen parçalar gayet kaliteli gözüküyor. İsterseniz bir göz atın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim deneyeyim.
Kapsama alanı yetmiyor olabilir. İstasyondan çok uzaksa yapabiliyor böyle şeyler.
-
Nereden aldınız, cihazın nedir?
-
Cihaz xiaomi s10 plus
Hepsiburada'da Robot Yedek satıcısından almıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar robotumda son zamanlar sorun oluşmaya başladı evin duvarlarını haritalamada bu şekilde tırtıklı yapıyor ve süpürge konsolunun yerini bu şekilde ki gibi boşlukta duvar arasında vb gibi gösteriyor neden olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haritayı sürekli sıfırlıyormusunuz?
-
Genelde haritalama ünitesi yani lidar ve/veya tampon sensörlerinde bir sorun olduğunda yapar bunu. Bi resetleyin robotu, yeniden harita oluşturun, duvarlar düz çıkmıyorsa yazdığımız sorunlardan en az birisi mevcut denebilir.
-
Teşekkür ederim bir servise götüreyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba,
Mi vacoom mop pro modeli süpürgemizi bir süredir kullanmıyorduk (modem sinyali nedeniyle sıkıntı yaşamaktaydık) modemi değiştirdikten sonra yeni modeme bağlantısı yaptım ama şimdi haritada şarj istasyonu olması gereken yerde değilde başka oda da görüyor.
Kapatıp açma, şarj istasyonunu fişe takıp çıkarma, interneti kapatıp açma yöntemlerini denedim.
Sorunu nasıl çözebilirim?
sarj istasyonuna koyup temizlik başlatın düzelir otomatik.
-
Şarj istasyonundayken haritadan bir alan seçip görev başlattım dediğiniz gibi görev bitmeden (çünkü tam o alana gitmedi hol ün diğer kısmına geçti) standa geri git dedim. Hala haritada şarj istasyonu mutfakta görünüyor ama stand evin 3. Odasında
Hocam mudahale etmeden komple ev temizletin duzelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Roborock S5 Max için filtre ihtiyacım var. Nereden alabilirim?
roborge
-
Merhabalar, Roborock s7 ürünüm var yurtdışı cihazı. 3 yıl oldu gayet güzel kullanıyordum lakin son zamanlarda ürün mop yani paspası (paspas filtresi değil tüm paspas ünitesini) bazen görüyor bazen görmüyor. Temassızlık sorunu var gibi anladım ben. İngilizce şekilde biraz araştırdım ancak kolay bir çözümüne denk gelemedim. Önerisi olan var mıdır? İzmit-Kocaeli civarında verebileceğim servis tamir eden bir yer varsa öneriniz var mıdır? Önerilerinize açığım.
-
Biraz önce Roborock S9, S9 MaxV Ultra ve S9 MaxV Slim tanıtıldı.
Detaylar gelecek.
-
Robotun içinde bir manyetik okuyucu var, o arızalanmıştır. Değişimi mümkün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X