Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.950
Cevap
643
Favori
578.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPhone kullanıcılarına HomeKit uygulaması üzerinden temizlik robotu kontrolü özelliği geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • l3gl3g L kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünü kullanıyorum 2019 yılında bangood üzerinden almıştım yedek parçaları bugüne kadar getirdi. Tekrar ihtiyacım oldu dün roborge sitesi üzerinden aldım gelen parçalar gayet kaliteli gözüküyor. İsterseniz bir göz atın.

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim deneyeyim.

• alvarez kullanıcısına yanıt
    Kapsama alanı yetmiyor olabilir. İstasyondan çok uzaksa yapabiliyor böyle şeyler.

• karadağlı123 K kullanıcısına yanıt
    Evet internetten aldığımız filtrelerin yan tarafları açık ve sabitlenmemiş. Yanlardan toz geçiriyor büyük ihtimalle bu da fanda birikiyor. Yanları kapalı olan filtre rastladınız mı acaba internette?
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Xenefonx X kullanıcısına yanıt

Nereden aldınız, cihazın nedir?

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Cihaz xiaomi s10 plus
    Hepsiburada'da Robot Yedek satıcısından almıştım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar robotumda son zamanlar sorun oluşmaya başladı evin duvarlarını haritalamada bu şekilde tırtıklı yapıyor ve süpürge konsolunun yerini bu şekilde ki gibi boşlukta duvar arasında vb gibi gösteriyor neden olabilir.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAG1ZHAN kullanıcısına yanıt

haritayı sürekli sıfırlıyormusunuz?

• 
Sayfa: önceki 11941195119611971198
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.