herkese merhaba, burası yedek parça konusu gibi ama yine de danışmak isterim. 100 m2 evim için uygun bir robot süpürge arıyorum. ancak istediğim, hemen bozulmayacak f/p bir ürün. bütçem de max. 10 bin tl. tavsiyelerinizi rica ederim. çöp istasyonlu model tercihim ancak bütçem düşük sanırım bu modeller için. çöp istasyonlu tavsiyeniz olursa onu da ayrıca yazmanızı rica ederim (bunun için bütçemi biraz daha arttırabilirim). teşekkür ederim. |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1197. sayfa)

-
-
Fiyat ne olur? Çekim gücü kaça çıkıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
Xiaomi mop2 pro+ robot süpürgem var.
Hatırlamadığım bir siteden yedek filtre ve ana fırça almıştım.
Ana fırça orijinalinin aynısı gibi ancak filtre farklı normalde iki tarafından filtreye dokunabiliyordum ama yeni filtrenin bir tarafında ince bir file var.
Eskiden çok iyi süpüren süpürgem şu an çok iyi performans göstermiyor. Topladığı kılı tüyü haznesine aktarmıyor ana fırçanın etrafında biriktiriyor ve halı kenarlarına bırakıyor. Toz haznesine ise eskisinden az miktarda küçük taneli toz topluyor.
Eski filtremin aynısını veya orijinalini nereden alabilirim sizce sıkıntı filtrenin fileli olması mı fileyi söksem düzelir mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında fileli filtrelere daha iyi performans gösteriyor çünkü ana filtre materyali daha az kirleniyor ve daha kolay temizleniyorlar. Belki sorun başka bir yerdedir.
Tabii ki fileyi söküp deneyebilirsiniz.
-
Filtrenin filesini söküp deneyeceğim hava emmesini zorlaştırdığını düşünüyorum umarım haklıyımdır çünkü bir kere yere dökülen sıvının üstünden geçmişti umarım ondan kaynaklı değildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğiniz gibi filtredeki fileyi söktüm ama hiçbir şey değişmedi. Geçen gün temizliğini görmek için çalıştırdım normalde biz evde değilken çalışıyor ve sesine inanamadım. Eskisiyle alakası olmayan bir sesi var ve standart-güçlü-turbo modlarda hiçbir fark yok.
yere bol miktarda dökülüp biriken bir sıvının üstünden geçmişti bir hafta kadar kapağı açık beklettim ama düzelmedi demek sanırım bu yüzden. Kendim içini açmalı mıyım yoksa servise mi göndermeliyim sizce?
Buna bizim bir şey dememiz zor, riski size ait kendiniz sökmek isterseniz. Garanti dahilinde dahi olsa fan için bedel isteyeceklerdir, 2bin TLden fazla vermeyin kesinlikle.
-
-
Arkadaşlar merhaba Roborock S5 Max cihazımda son günlerde "Robot yana eğildi. Düz zemine götürün ve yeniden başlatın" hatası alıyoruz. Cihaz çoğu kez bu hatayı verdiğinde düz zeminde oluyor zaten. Rutin sensör temizliği ve alt pil kapağını açıp ulaşılabilir noktalardaki kirliliği temizledim. Roborock S5 Max te böyle bir hata yaşayan oldu mu?
-
Elinize sağlık, aynı şeyi bende yapacağım garantinin bitmesini bekliyorum ama dış filtrenin çıkarılması ne kadar sağlıklı olur bilemedim şimdi.
Dış filtreden kastınız fan (motor) çıkışında ki filtre (keçe gibi) değil mi?
Bu arada hangi kanaldan faydalandınız belki benim cihazında videosu vardır, yada arama yaparken ne tür anahtar kelimeler (disassembly gibi) yazdınız.
-
-
Güçlü manyetik alan arızası bataryanın anakarta zarar verdiğini gösteriyor gibi. Muhtemelen bir polarite problemi vardı ilk bataryada. Biz şimdiye dek kendi bataryalarımızda bu tür arıza ile karşılaşmadık - zaten bu yüksek kapasite ile değil hatalı ve düşük kaliteli batarya ile ilgisi var.
Bu ve benzeri sorunları sık yaşatan iki firma var yaygın olarak, zaten onların da fiyatlarından belli kaliteleri.
Robotu getirmek isterseniz 05519899836 numaradan bizi bilgilendirin, ofiste sizin için batarya tutalım, tabii ki deneyebilirsiniz. Stoğa geçemeyecek kadar yoğun batarya grubumuz bu aralar.
Saygılarımızla
-
Ana karttan kastınız süpürge ana kartı ise gerek manyetik alan arızası veren gerekse sonradan gönderilen batarya deneyip iade edildikten sonra süpürgenin orijinal bataryasını takıp süpürgeyi kullandım ancak 5 dakikada pil bitiyor.
Bu manyetik alan arızası veren pili kablosu elverdiği ölçüde süpürgedeki yuvasından çıkarıp, uzaklaştırıp birisinden sensörleri kapatıp, tekerlere Bastırmasını istedim ve cihazı uygulamadan temizliğe gönderdiğim de süpürge havada çalıştı; manyetik alan hatası vermedi. Pili yuvaya yerleştirdiğimde aynı hatayı verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merduran -- 22 Kasım 2024; 7:39:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar Xiaomi S20 Plus robot süpürge almıştım, haritalandırma yaptı odalar doğru fakat sırasıyla temizlemiyor odaları bir odayı yarım bırakıp diğerine geçiyor. Sonra tekrar o odaya geri dönüyor. Nasıl düzeltebilirim?
Xiaomi s20 + süpürge sahibiyiz. Bu süpürgede Odayı 2-3 tur temizletemiyor muyuz yoksa ben mi bulamadım. Dreame l10s pro ve xiaomi s10 da, x2 seçip odayı hem enlemesine hem boylamasına temizlik yaptırabiliyorduk.
-
Hocam S20+ da önde kamera var mı? Yoksa lazer kızılötesi vs mi kullanıyor? Birde ana fircaya fazla saç vs dolanıyor mu ? Toz hazinesini her supurmede boşaltmak gerekiyor mu yoksa büyüklüğü 2-3 supurmeye yeter gibi mi? Hiçbir yerde bulamadim hocam bu bilgileri almayı düşünüyorum da
Selamlar
Xiaomi mi robot vacuum kullanıyorum. 4-5 sene kadar önce Ali express üzerinden fırça ve filtre setlerini almıştım.
Malzeme zamanla özelliğini kaybetti ve turuncu fırça flapleri ilk süpürmede kırılarak dökülmeye, yan fırça pervanesi kırılmaya başladı.
Xiaomi store a gittiğimde yedek parça bulamadım, nette satılanların da aynı malzeme kalite sorununa sahip olup olmadıklarını bilemiyorum.
Bir tavsiyesi olan var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman zaten sorun kendini belli etmiş, batarya devresi bir şekilde anakart ile etkileşime giriyor demek ki.
Bataryayı aluminyum folyoya sarıp denemeniz de işe yarayabilir.
Saygılarımızla
-
Mi robot s10 var. Mutfaga girip yarisi gezip cikiyor neden olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X