Bi açıp kurcalayayım dedim, lidar motorundan sanırım. Adaptörle her hangi bir voltaj verdiğimde çalışması için illa kıpırdatmak gerekiyordu. Sökünce manzara bu çıktı. Kömür vazifesi gören Papuçları ve temas yüzeyi yıllar sonunda bayağı erimiş gibi duruyor. demek bunların da bi ömrü varmış. Edit: çocuğun parçalanmış bir oyuncağından motor fırçası söküp değiştirdim. Çalışıyor ama ömrü kuşkulu tabi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 24 Ekim 2024; 16:38:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1196. sayfa)
-
-
Esenlikler.
Roborock S5 Max kullanıyorum. Artık batarya ömrü bitti gibi görünüyor. Tam dolu olduğunda salonu dahi bitiremeden yeniden şarja dönüyor. Bu modele uygun ve kaliteli bataryayı en uygun nereden bulabilirim ve alsam kendim takabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler.
Not: Bir de eskisi gibi güçlü değil makine. Eskiden gayet normal geçtiği yerlerden şimdi geçemiyor hatta halı köşesine falan denk gelince takılıp kalıyor. Acaba bu da yine bataryanın bitmesiyle mi ilgili yoksa başka bir sorun olabilir mi? (kronik sol teker arızası nedeniyle sol tekeri yenilendi, diğeri sorunsuz görünüyor.)
-
Merhaba,
Bu bataryamızı önerebiliriz, özellikle eskimeye yüz tutmuş robotlarda çok iyi sonuç veriyor extra kapasitesi.
https://hepsirobot.com/urun/roborock-s7-yuksek-kapasite-pil-batarya//
Takılıp kalma başka sebeplerden de olabilir - mesela tekerlek yüzeylerinin aşınması veya tekerlek motorlarının eskimesi gibi.
-
Hocam verdiğiniz bağlantıda S5 Max için uyumlu olduğu yazmıyor. Şu modelde yazıyordu:
Roborock Robot Süpürge için 7000mAh batarya - Hepsirobot
Hangisini almak gerek?
Tekerler motorları için ne yapılabilir?
-
Tüm Roborock bataryaları aynıdır efendim.
Tekerlek motorları için servis verebiliriz.
-
Selamlar.
Roborock S5 Max fan arızası verdi. Çalışırken fanı çok ses çıkarıyor. Kendim söküp kontrol ettim, fanı elle çevirince bir ses yok demek ki motor arızalandı. Bu fandan sizde var mı? Hepsi burada'da bir fan var 750 lira onu almayı düşünüyorum ama sizde daha iyisi varsa alayım.
Bir de saçma gelecek ama bu aletin çekim gücü 2000kpa, bunun daha güçlüsünü takma şansımız yok mu? Yabancı forumlarda bununla ilgili bir şey bulamadım. Sadece bir kişi fan şekilleri aynı ama elektrik soketi birinde 3'lü, diğerlerinde 4'lü yazmış. Deneyeceğim yazmış ama sonrasında bir güncelleme gelmemiş.
Son olarak 20 bine kadar çekim gücü 5000 üstü olan, toz çekme üniteli, mop özellikli, yedek parça sıkıntısı olmayacak hangi makineyi önerirsiniz.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 30 Ekim 2024; 11:56:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstadım son zamanlarda benim s5 max hata veriyor.Tekerler durduruldu diyor.Robotu yerini değiştirin diyor.Aslında takılan bir yeri yok.
-
Bu şekilde bir hata üstad.
Arkadaşlar xniomi 1c vacuum mob STYTJ01ZHM
bataryası değişmesi lazım .varmı kullanıp tavsiye edebileceğiniz . Şuan baktığımda hb de en çok satılan electroll marka
Kronik Roborock tekerlek arızası efendim. Roborock grubunda lidardan sonra en sık rastlanılan sorundur, genelde 3. sene sonunda başlıyor sağlı sollu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz yaklaşık bir senedir üst serilerin yüksek güçlü fanları ile değişim yapıyoruz ama tabii rakamlar sizin yazdıklarınızdan oldukça farklı. Kaldı ki o fiyat da orijinal fan için imkansız, çakma olduğunu düşünüyorum.
https://hepsirobot.com/urun/xiaomi-mi-vacuum-mop-1c-6400mah-pil-batarya/
Merhaba fiyat çok degilmi
Merhaba mi mop pro 2 robotumun bataryasını değiştirmek istiyorum. Ayrıca robot doğru düzgün süpürmemeye yerde pislik bırakıyor üstünden geçtiği tozu çekmiyor,şarj halinde ledler yanıyor ama şarj tamamlandığında yanması gereken beyaz ledler yanmıyor(hem power hem home tuşunda), bir de nedense şarj esnasında docktan enerjiyi kesip şarjı durduruyor ve buna bağlı olarak bir süre sonra kendini kapatıyor.
Sıkıntılarım bunlar tamirat için fiyat alabilme şansım var mı?
İki farklı sorun var gibi.
Birincisi batarya, ikincisi de ya ana fırça ya da fan. İncelenmesi lazım.
Bataryayı kendiniz de satın alıp değiştirebilirsiniz ama mekanik sorunlar için dilerseniz hizmet verebiliriz.
-
Bir kaç farklı kapasitede üreitm yapıyoruz ve kapasitelerine göre piyasadaki makul fiyatlardandır. Dilediğinizi alıp kullanabilirsiniz efendim.
-
Arkadaşlar xniomi yetkili servisi 1c bataryasına3000 TL dedi ayrıca kendileri takma ücreti 750 TL istiyor süpürgeyi servise götür getirle uğraşmak istemiyorum.ayrica iki dakikalık iş için 750 TL abartı . Bataryayı sadece satmiyorlarmis etik bir durum değil. Cihazın garantisi bitik zaten yedek parça satmak zorunda. Bana orjinal batarya dışında kullanipta memnun kalmış kullanici var ise tavsiye edebilirim batarya . Orjinal batarya mah yeterli geliyordu . Robotun gezdiği toplam.alan.50 m2 . Kaliteli uzun süre sorun çıkarmayacak batarya bakiyorum . Lütfen satici tanitimcilar öneride bulunmasin gerçek kullanıcı yorumlarsa sevinirim. Bazı satılan batarlarda içinde 4 pil varmış en az 8 pilli olmalı sanırım
Merhaba,
Aşağıda linkini verdiğimiz batarya piyasadaki en yüksek kapasiteli üründür efendim.
https://hepsirobot.com/urun/xiaomi-mi-vacuum-mop-1c-7000mah-pil-batarya//
Aynı linkten farklı kapasiteli bataryalarımıza da ulaşabilirsiniz.
-
Xiaomi Mi Vacuum Mop 1C 2600mA Pil Batarya
İçinde kaç adet pil mevcut 2600 mah orjinal değerde benim ev için fazlası ile yeterli
2600 ve 3600 içinde kaç adet pil mevcut
Biz artık 2600 üretmiyoruz, hiç talep yok çünkü.
3600 içinde de 4 hücre var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X