Bu sabah açıklanan genelge ile teknik yedek parça ithalatı durma noktasına gelecektir. Roborock ve Xiaomi gibi firmalar resmi olarak yedek parça göndermediklerinden dolayı servisler Cin pazaryerleri üzerinden bu firmaların parça distribütörlerine sipariş veriyorlardı ancak limitin 30€ya düşürülmesi sonucunda ithalat artık imkansız hale gelecektir. Mevcut servis bedellerinin de en az iki üç katına çıkmasını bekleyebiliriz çünkü gümrük vergileri de iki katına çıkartılmış. Bu ülkede coğrafya kederdir. |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1194. sayfa)
-
-
Hocam iyi akşamlar. Emektar bir roborock s50’m var. Yıllardır Çok memnunum. Sadece bir kez yüksek kapasiteli batarya ile pilini değiştirdim.
yeni nesil cihazların daha güçlü fan motorlarıyla güncellenmesine dair bir mesajınızı hatırlıyorum. Bu mümkün mü acaba? oluyorsa tak çalıştır mı? Yoksa tadilat gerekiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Fan, fan kontrolü, akış kontrol devresi takım olarak değişmek zorunda.
Servisimizde bu işlemi yapıyoruz.
-
Roborock s5 max şarj ünitesinin ışığı yanmıyor ve şarj etmiyor.Kontrol ettiğimde kaşıklarda elektrik var görünüyor.Yeni şarj istasyonu almak istedim ancak yurtiçinde satışı yok.Yurtdışından getirmek mi mantıklı olur yoksa tamirini yaptırabileceğim bir yer var mıdır?Ya da başka öneriniz varsa dinlemek isterim.Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arızanız şarj ünitesinde değil, bataryada.
-
Merhaba. Ocak ayından beri ( yaklaşık 7 aydır) xiaomi Mop 2 pro kullanıcısıyım. Evde iki kedim var, bundan dolayı Hep turbo modda kullanıyorum. İlk 4-5 ay çekim gücü çok iyiyken son 3 aydır falan düştüğünü hissediyorum. Yerlerde hep tüy kalıyor, hazne dolmuyor ki önceden doluyordu. Fırçayı, toz haznesini falan sık sık temizliyorum. Sorun ne olabilir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Her platformda sürekli bu konuda yazıyoruz ama size denk gelmemiş demek ki. Robotlarda esas temizlik işini ana fırça yapar, fan sadce fırçanın zeminden kaldırdığı tozu pisliği hazneye taşımak içindir. Zaten avuç içinden bile küçük bir fanın o kocaman fırça ağzından bir şey çekebileceğini düşünmemelisiniz.
Ancak bu fan sürekli yüksek devirlerde kullanıldığında palleri ısınıyor ve hafifçe şekil değiştiriyor. Robot durup da plastik paller soğumaya başladığında tekrar eski hallerini alamayabiliyorlar bu da fanın sürtünmesine, zorlanmasına ve sargıları yakmasına sebep oluyor. Uygulamada yüksek devirde göstermesine rağmen istenen devirlere çıkamıyor ve fırçanın topladığı bazı kırıntıları hazneye çekememeye başlıyor. Sorununuz hali hazırda bu bizce.
Fan değişimi gerekebilir, servisiniz ile görüşmenizi öneririz.
Saygılarımızla
-
Günaydın,
Roborock QRevo sarf malzemeleri geldi az miktarda. Pazartesi satışta olacak Hepsirobot sitemizde.
Saygılarımızla
-
Roborock yeni P serisini önceden belirtmişti, Eylül 15'te dünyaya açacak. Aslında çok da fazla bir değişiklik yok ama yükseklikler, çok yüksek güçlü fan (el süpürgelerinde kullandığına benzer yeni bir fanı var), mop yıkama sıcaklıkları ve kenar fırçalarda değişiklik var.
İlginç olan ilk çıkış fiyatının düşüklüğü - 600USD civarında düşünülüyor.
-
Yıllardır s5max kullanıcısı olarak yeni nesil çöp kovalı ve otomatik paspas yıkamalı modelleri merak ediyorum. Kullanan vardır aramızda mutlaka. Efektif mi bu özellik, işe yarıyor mu, koku falan olmuyor mu?
-
Beklendiği gibi olmadı ve Roborock geliştirdiği yeni teknolojileri IFA'da tanıtmadı.
Robot alanında sadece çok da önemli olmayan iki modelini gösterdi: QRevo CURV ve Slim
Curv ana özelliği önümüzdeki sene hemen tüm robotlarına entegre etmeyi düşündüğü yeni dolaşmasız fırça yapısı ile öne çıkıyor. Slim ise, adı üstünde, 82mm toplam yükseklik ile evlerimizde yer alacak.
Bu arada QRevo serilerinin şase yapısı değişti, artık yükseltileri aşabilmesi için bir omniwheel yapısının da eklenmesi ile tüm şase komple 10mm yükselebiliyor.
Fan alanında ise yeni maximum güç 18600Pa.
Hareketli yan mop artık standart olacak gibi görünüyor, firmalar bunu pek sevdi. Ecovacs patent kiralamadan kazandığı parayı robot satışından kazanmıyordur herhalde :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 6 Eylül 2024; 9:19:35 >
-
arkadaşlar selam bende s10+ var, 2 günde bir çalışıyor ayarlı temizlik. Ama her çalıştığında turbo modda başlıyor standart çalışsın istiyorum bunun ayarı var mı bulamadım
-
Uygulama ana sayfasında fan ayarı var.
-
tamam hocam bunu standart yapıyorum bir sonraki otomatik temizlikte tekrar turbo başlıyor kendi kendine.
-
Şarj yuvası halı üzerinde mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayır değil hocam yeri hiç değişmedi 2-3 aydır aynı yerde ama 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum
-
2024 İkinci çeyrek rakamlarına göre ev robotları liginde birincilik el değiştirdi, artık yeni kral Roborock.
Geçen seneye göre gelirini %31 arttıran Roborock, 625 milyon USD'liksatış ile Ecovacs'ı geçti ve birinciliğe yerleşti. Bu rakamla birlikte 158 Milyon USD de kar açıkladı.
2023 yılında ev robotları pazarının dünya genelinde %15.7 büyüdüğü hesaplanıyor.
Saygılarımızla
-
otomatik toz boşaltma özelliği olan modellerde dock larda yaşanan sorunlar var mı? uzun süre çalışabilecke bir sistem mdir?
-
İçinde bi tane 220V emiş motoru var, bir de şarj devresi. Başka bir şey yok. kolay bozulan bir mekanizma değil.
Ama su doldurup boşaltan ve fırça yıkayan sistemlerde şimdilik sağlamlık konusunda sıkıntılar var bazı markalarda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X