yanıt için teşekkürler, özellikle roborock markası, s8 serisi gibi mop temizleme özellikli olanlar için sormuştum. |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1195. sayfa)
-
-
O tiplerde özellikle Roborock markasında sık sorun geliyor
-
İkinci el olarak aldığım xiaomi mop 2 pro aynı yerde dönüp durmaya başladı. Kir algılama parkedeki izi kir olarak algılıyor sanırım. Bunun çözümü var mı? Kir algılama kapatılabiliyor mu? Kir algılama nedeniyle ise baktı çıkmıyor daha niye uzatıyor onu da anlamadım.
-
Yuvasının yerini değiştirip deneme şansınız oldu mu? Kir algılamadan çok tekerlek arızası izi gibi bu.
-
Teşekkürler yanıtınız için hocam.
Yuvasını değiştirmedim ama önce farklı odaya gönderdim. Oradan bu odaya geri gönderdim o zaman sorunsuz temizledi. Bugün tekrar dünkü gibi yuvasından bulunduğu odayı temizlettim, sorun tekrarlamadı. Nedenini anlayamadım ama belki de dediğiniz gibi tekerlek arıza vermese de belki yakın zamanda verecektir. :) Ortalama maliyeti ne olur bu arızanın?
-
Artık 2bin liraları buluyor.
-
Merhabalar. Mart ayinda almis oldugum xaomi mop 2 pro supurgem son 5-10gundur iyi temizlemiyor. Soyle ki herseyi calisiyor firca donuyor ama cekmiyor. Firca agzindan pisliklwri birakiyor. Cekmedigi kanisina soyle vardim normalde calisirken arka izgaralardan hava uflerdi simdi hava gelmiyor zaten seside gur gelirdi simdi o ses yok gibi. Birde cektigi zaman haznedeki filtre agizi dolardi simdi sadece fircanin hasbelkader çevirdiğini hazneye atiyor oda zaten agiz kisminda az bisey filtreye yapisan bisey yok haliyle cekmiyor. Yarin servise kargolayacagim ancak internette xaomi servisin sorun yok diyip geri gonderdigi onlarca sikayet var. Basina gelen varmi ? Tesekurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir filtre ile denediniz mi? Bu sorunu ya filtre çok kirlendiğince / yıkandığında yapar, ya da ciddi bir fan arızası olduğunda.
-
Merhaba, Xiaomi s10+ sahibiyim. Halı tanıma ne işe yarıyor tam olarak? Ayar açıkta olsa kapalıda olsa paspas takıyken halıya çıkmıyor zaten.
Birde halıya geldiğinde turboya alsın diye bir özelliği var mı?
Halıda otomatik paspasları kaldırıp turboya alan istasyonlu, paspas yıkıyıp kurutan model var mı acaba?
Ali bey merhaba bu aralar robot süpürge yanma videoları çok çıkıyor. Bataryaları mı kurcalanmış oluyor yoksa orijinal bataryada da bu durum olur mu ? 2 yıldır hep fişte kullandım ama artık tedirgin etti
Yanan robotların hemen tamamında orijinal batarya var.
Bilirkişi olarak katıldığımız davaların hemen hepsinde ya sıvı teması, ya kurcalanma ya da aşırı ısıya maruz kalma görüyoruz.
Ancak çok az sayıda bu durumlar, yani ülkede 6 milyon civarında robot var şu an. Batarya sorunu yüz binde birin de altında, kaygılanacak bir durum değil.
-
Servise gonderdik anakart degismis geldi bu seferde sarj olmuyor iyce rezil ettiler tekrar gonderecegim. Tesekurler
Bu arıza için anakart değişmez, saçmalamışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1957
Matt NovakyoutubeClip from a 1957 RCA-Whirlpool film about the Miracle Kitchen of the future.https://www.youtube.com/watch?si=qjQ9AJgRA61_Rr2m&v=M7rMuiSZEkg&feature=youtu.be -
Merhaba bundan yaklaşık 3 yıl önce @Hepsirobot önerinizle xiaomi 2c almıştım 3 yıldır harika sorunsuz çalıştı gercekten cok memnun kaldım önerdiginiz icin size cok teşekkür ederim🌺
Robotum iki seferdir artık yavaş şarj olmaya başladı şarjının tam dolması iki günü buldu.
Bu durumda bataryayı mi yenilemeliyim yoksa yeni bir robot süpürge mi almalıyım?
Eger bataryayı yenilemem gerekiyorsa hangi bataryayı tercih etmeliyim? orijinal batarya var midir? Orijinal olmayan batarya almam durumunda robota bir zararı olur mu ve patlama ihtimali var mıdır? ( bununla ilgili birkaç haber görmüştüm)
Sarj icin tekrar gonderdigimde sorun yok testleri yapildi diyip geri gönderdiler, bu seferde tamam sarj oluyor ama yine cekmiyor tam iyi degil yani sadece fircanin cevirdigini icine atiyor gibi. Yeni filtre siparis edip deneyecegim yoksa baska bi servise göndereceğim
Hepsirobot olarak bizim batarya satışımız var yıllarıdr, 2009 senesinden bu yana.
Ülkemize orijinal batarya girişi yok, çok kısıtlı resmi ithalat dışı gelenler haricinde.
Şimdiye kadar patlayan bataryaların tamamı ilgili robotların orijinal bataryaları, bırakın bu yerli düşmanlığını artık rica ediyoruz. Kaldı ki bir bataryanın kendi kendine patlaması çok olası değil.
https://hepsirobot.com/urun/xiaomi-mi-mop-2c-7000mah-pil-batarya/
-
Peki bu yaşadığım sorun batarya sorunu mu yoksa başka bir problemden kaynaklı olabilir mi? Çünkü birden bire bu sorunu verdi çalışmasında şarj olmasında bir problem yoktu şimdiye kadar. Sadece son bir aydır evin tamamını temizlemeye şarjı yetmiyordu doldurup tekrar devam ediyordu ancak şarj olmama geç olma gibi bir problemi yoktu dünden beri sadece yüzde 10 ekleyebilmis şarjına @Hepsirobot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valinora -- 25 Ekim 2024; 11:23:41 >
Hocam iyi akşamlar.
Acaba roborock s50 anakart satışınız var mıdır?
Bir süredir 13 hatası vererek kullandığım emektarımız bu akşam çalışmadı. Temizliğe başıyor diyor bi kaç saniye fanı normal çalışıyor ama sonra rölantide calisir gibi ses yapıp başlamıyor, tuşları hatta kapatma tuşuna bile bir süre tepki vermiyor.
Yarın roborock Q8 max alacağım vatandan, ama bu cihaz da çöp olmasın, bataryasını bile 6 ay önce sizin siteden alıp değiştirmiştim, 13 hatası için p185 sigortasını de değiştirecektim ama iş güç vakit bulamadım.
Bi gönderin bakalım isterseniz. S50 anakart bulmamız çok zor ama belki başka bir çözümü vardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X