Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1181. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Silikon kısmın ayrı olarak satıldığını pek görmedim ama AliExpress üzerinde aramalısınız.
Silikon malzeme olduğu için 3M pencere bandı çok iyi yapıştırır, o şekilde de kullanmaya devam edebilirsiniz.
-
Selamlar arkadaşlar. S5 Max cihaz lidar sensoru hatası veriyor ve sürekli kendi ekseni etrafında dönüyor. Yetkili servis kullanıcı hatası olduğunu iddia ediyor. Ücret dahilinde işlem yapacaklarını ifade ettiler. Yüksek bir miktar talep ediyor. Özel servis tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Hangi özel servisleri önerirsiniz ? Teşekkür ederim.
-
-
lidar ünitesine sıkıcan birsey oldu mu ? olsa bile fiziksel bir zarar yoksa servis nasıl kanıtlayacak merak ettim.
-
35m2 için orijinal kapasite 2600mAh almanız yeterlidir.
-
Sıvı teması veya sert cisim düşmesi yok ise lidar arızası kullanıcı hatası olmaz. Ancak S5max lidar arızasında kendi ekseni etrafında dönmez, üç defa dener ve durur, burada bir sorun var.
-
Teşekkür ederim ilginiz için. Servis sıvı teması olduğunu söylüyor, deterjan vs.
-
Merhabalar. Arkadaşım adına yazıyorum, 1C modeli varmış. 2-3 yıl olmuş alalı. Şarj ediliyor gibi ışığı yanıyormuş, şarj ediliyor diye sesli de söylüyormuş ama şarj olmuyormuş yani çalışmıyormuş cihaz. Batarya ölü sanırım değil mi? Nasıl çözebiliriz?
Ayaküstü foruma telefondan girip yazdım, geçmişi çok arayamadım kusura bakmayın yaygın bir sorunsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaygın sorun değil, basbayağı bataryası ölmüş. gayet normal üç senede bitmesi, iyi bile dayanmış.
-
Hmm anladım hocam. Nasıl çözeriz, biz söyleyip mi takıyoruz nasıl yapıyor arkadaşlar, aydınlatabilir misiniz?
-
Birkaç kişi daha sormuş - güncellemiş olalım:
S5 Max için güvenilir yedek parça (filtre, fırça, dönen çok kollu plastik aparat) önerisi olan var mıdır? Muadil ürün almaktan çekiniyorum, orijinalinin yerini tutmaz diye. Ama orijinallerin de ömrü doldu.
-
Orijinal yedek parçaları en son biz ithal ediyorduk ancak artık çok pahalıya geldiği için durdurduk. Muadil ürünleri daha kısa süreli olmak kaydıyla kullanabilirsiniz.
-
Hepsirobotyoutube
Xiaomi 1C veya Dreame F9 robotunuzun eskiyen bataryasını Hepsirobot tarafından üretilen yeni ve daha yüksek kapasiteli batarya ile değiştirmek çok kolay. Bilgi ve satınalma linki: https://hepsirobot.com/urun/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-1c-batarya/ https://hepsirobot.com/urun/mi-robot-vacuum-mop-1c-batarya/https://www.youtube.com/watch?si=EJCTrywbDQCNPbgK&v=A1VTWj9pznM&feature=youtu.be -
Çok teşekkür ederiz. Arkadaşıma iletiyorum, çok iyi oldu bu.
-
güncel olarak roborock cihazlarının yedek parçalarını nereden temin ediyorsunuz? Ali bey'den daha önce tedarik etmiştik ama artık temin edilemiyor.
-
Merhaba,
Robot süpürge almak isteyen ve kararsız olanlara bir ürün tavsiye etmek istiyorum. Kendim 4 yıldır Roborock S50 kullanıyorum. Bu süre içinde 2 kere ciddi arıza yaptı ve sağolsun Hepsirobot Ali Bey bana çok yardımcı oldu. Bu olaylardan sonra Roborock markasından biraz soğudum. Bence gereksiz pahalı ve abartılıyor.
Son bir yıl içinde favorim Sherman 360 S10 modeli. Tam bir fiyat performans ürünü. Emiş gücü, 8 cm kasa yükseklik, içine monte lidar, malzeme kalitesi, uygulama kabiliyetleri ve içerik zenginliği rakipsiz.
Son bir yıl içinde üç yakınıma aldırdım hepsi bana duacı ve teşekkür ediyor. Hepsini ben kurup öğrettiğim için ben de hayran kalıyorum ve kıskanıyorum benim Roborock yanında çok ilkel kalıyor çünkü.
Şu anda hepsiburada da 8799 TL gibi neredeyse bedavaya bu ürünü alabiliyorsunuz. Düşünmeyin, kaçırmayın hemen alın bence.
https://www.hepsiburada.com/360-s10-vacuum-mop-pro-cleaner-akilli-robot-sprge-p-HBCV00000AHHEU?magaza=RiverTek&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 29 Eylül 2023; 15:49:35 >
-
Selam arkadaşlar.
Pro vacuum S12 modeline kurulum yapamadım. Ürün ispanyadan hediye geldi Mi home'da bölgenizde geçerli değil hatası alıyorum. Nasıl aşabiliriz?
-
benim roborock s6max'ın istasyonu bozuldu. robot istasyondan ayrılınca istasyonun tepesinde hani ışık yanar, o yanmıyor artık. robot da yuvayı bulamıyor. yaklaşıyor. bulamadım diyor. elimle üzerine koyuyorum şarj olmuyor. kontrol kalemi ile şarz kızaklarını kontrol ettim, elektrik var. ne olur ne olmaz diye kabloyu istasyondan çıkarıp tekrar taktım, başka prize taktım, tepesindeki lamba yanmıyor. istasyon ile robot bir şekilde haberleşiyor mu acaba? istasyondan sinyal gelmediği için şarj olmuyor mu dersiniz?
-
Kontrol kalemi ile karar vermeyi hayatımızdan çıkarmamız lazım. Bu bir!
Bir kac, ay önce istasyon sorunu çözümünü paylaşmıştım. Bakabilirsiniz. Ben aramayı çok efektif yapamıyorum, kusuruma bakmayın. Bu da iki !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X