Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.958
Cevap
642
Favori
580.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba ben 5 yıldan daha uzun süredir mi robot vacuum ürününü kullanıyorum. O zamanlar gearbestten almıştım türkiyede satışı yoktu türkçe olan tek tanıtımı kargo kapıda sayfası yapmıştı melih beye burdan selam olsun kendisiyle görüşmüştük o süreçte. Bu uzun sürenin sonunda haliyle bataryamıza artık veda etmemiz gerekiyor fakat ben bugüne kadar özellikle batarya konusunda hiç yan sanayiden memnun kalamadım 1 ay önce telefonun bataryasını değiştirdik kapasite %100 görünüyor ama inanırsan tabiki günü çıkarmıyor ortasında bitiyor. Laptop için aldığım batarya yine kısa sürede mefta oldu. Size sorum şu yaptığınız bataryada hangi marka pilleri kullanıyorsunuz ?

• 26.07.2023 tarihinde Rekabet Kurulunca dosyanın müzakeresi sonucunda; TRENDYOL’un algoritmaya müdahale ederek ve pazaryerinde satış yapan üçüncü taraf satıcıların verilerini kullanarak kendi perakende faaliyetine haksız olarak avantaj sağladığı, bu eylemlerinin rakiplerinin faaliyetlerini zorlaştırıcı nitelikte olduğu ve 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal ettiği değerlendirilerek adı geçen teşebbüse idari para cezası verilmesine karar verildi.

Anlattım, dilimde tüy bitti, bir sürü laf yedik. Ama sonunda yargıda da onaylandı.

İstisnasız tüm pazar yerleri kullanıcı verileri ile oynuyor ve bu verileri satıyor. Yorum botları piyasaya çıktığının ikinci günü 'kullandım, çok memnunum' yazıyor, satış rakamları parayla satılıyor.

• Arkadaşlar bende mop2pro var ilk defa yedek parçalarını alacağım. Siz nereden alıyorsunuz, nereden almalıyım ?

• Pyros P kullanıcısına yanıt

Herkese selamlar

Belki ileride benimle aynı sorunu yaşayan birisi olur diye gelişmeleri yazmak istedim.

Ouno servisten cihazı hiçbir değişiklik olmadan göndermelerini istedim. Çok şükür kazasız belasız eksiksiz cihaz geri geldi.

Daha önce samil422 nickli arkadaşın dediğine istinaden birşey yapmadan sadece şarj istasyonunun yerini değiştirdim. 1 hafta - 10 günlük süreçte 2 kere mop ile 1 kere mopsuz temizlik yaptırdık ve şu ana kadar o engel sensörü hatası yok.

Daha önce üzerinde ısrarla pilde sorun yok diyordum halen tek şarj ile evi süpürebiliyor (ev yaklaşık 100m2 ancak süpürdüğü alan 45-50m2 gibi birşey). Özellikle Mijia 1C ile engel sensörü hatası yaşayanlara tavsiyem servise göndermeden önce reset yapıp şarj istasyonunun yerini değiştirmeleridir. Sorun devam eder ise yetkili servis "belası" ile uğraşınız.

• fatihaydin28 F kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Artık önemli bir grup seride Aspilsan kullanıyoruz.

Bu arada, 3 sene önce üretip sattığımız bataryalar halen kullanılıyor. Bataryalarda kullanılan hücrelerin kalitesi kadar bms kartlarının verimi de çok çok önemlidir. BMS kartlarımızı kendimiz tasarlayıp üretiyoruz ve orijinalinden daha verimli çalışıyorlar.

• Merhaba Xiaomi mi Home üzerinde mevcut görevi iptal ederek yeni görev atanamıyor mu? Her seferinde stand a yollayarak yeni görev atıyorum yorucu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustaka89 -- 2 Ağustos 2023; 5:35:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aspilsan içerikli Dreame F9 orijinal ve yiksek kapasiteli bataryalarımız hizmetinizdedir.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübühepsirobot
    Dreame F9 Yüksek Kapasiteli Robot Süpürge bataryası
    https://hepsirobot.com/urun/dreame-f9-7000mah-batarya/
  • adalya17 kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi harita zamanla kayıyor. Benim koridor 15 metre flan aylar sonra koridorun bir ucundan koyup diğer ucuna gönderdiğimde koridor bitmeden kendini salonda göstermeye başladığında anladım. Forumda Ali hocamda lazer sensör sıfıra sıfır ölçüm yapmaz demişti. Yani robot sarsıldığında kaymalar hatalar oluyor. Bunuda zamanla kaydedip haritaya işliyor. Arada format atmak gibi düşünülebilir. Bence sorununuz çözülmüş tekrar etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Hocam tam anlayamadım olayı. Kaçırmış olabilirim. Varmı açıklayıcı bir yazınız

• Xiaomi S10+ alacaktım ama halıyı geçip öbür tarafı moplayamıyor. Mop kaldırmalı bir uygun fiyatlı ürün yok sanırım. Olanların da sıkıntıları var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba viomi V3 süpürgem var, deprem den sonra uzun bir süre kullanılmadı. Şimdi yeni evde kurduk tekrar, robota bir odayı süpürmesi için talimat verince başlıyor süpürme bitmeden geri şarja gidiyor. Bazen de süpürme ortasında belli bir yerde dönüp duruyor. Resetledim yeniden kurdum ama sorun hala var çözümü var mı acaba

• Xiaomi mop pro bugün kendi kendine ağ bağlantısını kesti. Bağlantı sıfırlayıp tekrar bağlanmak istedim ama Cihazın Wi-Fi ağını telefonumda göremiyorum maalesef. Fotoğraftaki ağı görüp bağlanamıyorum var mı başına gelen?

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

Edit: Wi-Fi sıfırlamakla uğraşacağıma cihazı kapatıp açsam olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 20 Ağustos 2023; 1:22:52 >

• mi robot vacuum var kaç yıldır sorunsuz kullanıyordum, son zamanlarda bataryası daha olmasına rağmen alanı bitirmeden duruyor fırçalar filtreler her şey yeni sensörler temiz uygulamaya hata bilgisi de göndermiyor hatta son süpürdüğü harita da görünmez oluyor uygulamadan. cihazı resetleyip yeniden kurdum ama yine aynı, sorun hakkında fikri olan var mı?

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt

Mi robot vacuum mopsuz ilk seri mi yoksa kameralı 1C modeli mi? Her iki model çok karıştırılır ve arız yapıları farklıdır, onun için soruyorum.

mopsuz ilk seri, çalışırken kapanıyor kendi kendine sonra şarja takılana kadar açılmıyor. ama batarya bitmiyor çünkü şarja takıp aktif ettikten sonra daha şarj etmeden çalıştırdığında yine çalışıyor sonra 5 10 dk sonra alakasız bir yerde duruyor kapanıyor.

bende ki 1c de 10 gündür şarj hatası veriyor özellikle temizlik bitip şarj ünitesine döndükten sonra havaların çok sıcak olmasından olabilir mi acaba

• Temizlik tamamlanıp şarja dönünce robot şarj istasyonuna girmeye çalışıp geri çıkıyor, geri geri gelip istasyona yanaşıyor, istasyona bastırıyor resmen ve sanki istasyon robotu ittirmiş gibi geri çıkıyor sonra tekrar istasyona girmeye çalışıyor ve bu döngü devam ediyor. Ben robotu durdurup, biraz bekleyip elle götürüyorum şarja ve bu sefer şarj olmaya başlıyor resetledim ama sorun düzelmedi. Umarım anlatabilmişimdir sorun ne olabilir sizce?

Model: Mi Vacuum Mop pro

• Batarya

• erdal.t E kullanıcısına yanıt
    Genelde batarya sorunudur efendim

• ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    Anakart akım kontrol entegresi gibi duruyor ama incelemek lazım

• 
Sayfa: önceki 11771178117911801181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.