ilginize çok teşekkür ederim batarya değişimi maliyeti tahminen ne kadardır bir de robotun düz gitmeme sorununu da batarya ile mi ilgilidir yoksa farklı bir sorunmudur.saygılarımla < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal.t -- 25 Ağustos 2023; 14:7:29 > |
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1180. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Orijinal kapasite olanlar 900TL, daha üst kapasiteli olanlar 1600TLye kadar çıkıyor.
Düz gitmeme genelde tekerlek ile ilgilidir ama bakmadan bir yorum yapmayalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Baylar bu roborock s5 yedek parçası neden orijinal yok fırça alacağım ama yoktur nereden bulabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orijinali çok pahalı, ithal edilmiyor.
Dora mobile resmi distribütörlerden biri midir?
-
Hocam bir ara siz satıyordunuz. ama sizde de artık yok sanki. sitede göremedim.
Daha önce izlediğim videolarda olan özelliğin olmadığını keşfettim bende alıp kurunca. Cidden kaldırılması saçma. Turbo modda çok fazla çalışınca cihazların motorlarında sıkıntığı çıktığını görüyoruz diğer modellerde. Özellikle üstündeki hepa filtreler yıkanıp özelliğini kaybedince daha çok tıkadığı için motoru. Belki ondan kapatmışlardır
-
Dönem dönem geliyor ama ithalatı çok azalttık artık.
-
Biraz önce anakartı değiştirmek için açtım ben. 4 tip vidası var. Hiç zorluğu yok. Gayet kolay bi şekilde açtım anakartı değiştirdim ve geri kapadım.
Arkadaşlar 3 küsür senedir mijia 1S kullanıyoruz, hanım artık bunun dilini Türkçe yapsak dedi bende güncelleme geldiyse olur dedim ama ne güncelleme var nede Türkçe dil desteği. Bunun Sesini Türkçe yapan var mı aranızda ?
hocam nasıl yaptınız bu ızgara temizliği? odayı 2 defa süpür deyince kendisi otomatik olarak mı öyle yapıyordu?
-
Evet , temizliği 2X yapınca böyle ızgara şeklinde yapıyor. yeni taşındığımız evde başta yapmadı ama şimdi baktım tekrar düzeldi. artık ızgara yapıyor çok şükür
geçen sene ya da evvelki sene bir yazılım güncellemesi ile geldi. çok iyi oldu bu özellik
roborock s5 maxta toplam temizlik saatimiz 450 saat oldu
toplam döngü 900
maşallah nazar değmesin, çok memnunuz s5’ten
İthal Dreame D9 bataryalarımız stokta.
-
IFA2023 yaklaşırken yavaş yavaş firmalar da eteklerindekini döküyor:
Dreame L20Ultra
Mopunu yuvada bırakıp kuru temizlik yapabiliyor, 7000Pa, yana açılabilen mop yapısına sahip vs.
Güzel ve anlamlı özellikler var. Yakından inceleyeceğiz.
-
Merhaba, s5 max kullanmıyorum ve sol teker arızası yaşadım. Amazon üzerinden yurt dışından sipariş ettim ve taktım ama ürün 1 gün kullanımdan sonra hata verdim sonrasında bir servise bıraktım. Anakart arızası olduğunu söylediler. Cihaz çalışıyor ama tekerlekler hareket etmiyor, hata kodu da 111 jiroskop hatası diye belirtiyor. Bu hata servise götürmeden bende meydana geldi. Tecrübesi olan var mı? Anakart temin edebileceğim bir yer var mı? Teşekkür ederim.
111 Jiroskop hatasını kendi başına veremez, tekerleği takarken anakartı zedelemiş olmalısınız. S5 tekerlek değişimini yapmak için zaten anakarta kadar sökmeniz gerekiyordu, AliExpress üzerinden yan sanayi kartlardan bir tane sipariş edin, geldiğinde takarsınız.
-
S5 max yedek parça nerden temin ediyorsunuz
s10+ için mop ve fırça yedek parça nerede bulabilirim bilgisi olan?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X