Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.962
Cevap
641
Favori
582.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim hocam. Cihazın sürekli şarjda durmasının hiçbir zararı yok, zaten tasarımını ona göre yapmışlar. Sürekli internete bağlı olması için bu gerekli, şarjdan çıkardığınız zaman bir süre sonra kendini uyku moduna alıp kapatıyor, uzaktan erişiminiz bu durumda mümkün olmuyor.
  • atalay3650 kullanıcısına yanıt
    Evet çıkıyor. Bizim banyo ile koridor arasında 2 cmlik bir eşik var. Parke fayans birleşim yerlerine konulan alüminyum parçadan rampa yaptım. Çok rahat çıkıp iniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile aracı olduğunuz site vasıtası ile sipariş etmiş bulunmaktayım. Bir süredir araştırmamın sonucunda sanki fiyat performans anlamında şuan bu paraya piyasada alınabilecek en iyi cihaz. Bakalım gelince nasıl olacak. Umarım memnun kalırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ByEhLiKeyF B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, doğru bir tercih yaptığınıza emin olabilirsiniz. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihaza sahip oldunuz böylece. Ürün elinize geçtiğinde tekrar onuya bekleriz sizi.
  • Sagolun hocam. Ürün elime geçtiği zaman kendi capimda ufak bir değerlendirme yapacağım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mstkurt

Evet çıkıyor. Bizim banyo ile koridor arasında 2 cmlik bir eşik var. Parke fayans birleşim yerlerine konulan alüminyum parçadan rampa yaptım. Çok rahat çıkıp iniyor.
    süper teşekkürler
  • Banggood vergiler dahil kargo fiyatını yükseltti, 180 liralardan 314 liraya çıkarttı. Bizdeki gümrük vergileriyle büyük ihtimal zarara giriyorlardı zaten:)

Yeni bir kod var, biraz daha fazla indirim yapıyor, ancak kargo yükselince biraz avantajını kaybetti. Şu anda sonuç fiyat 1840 lira, kod ve alım süreci için ilk mesaj günceldir.
  • Merhaba,

Evimizde kedi beslediğimiz için eşimde bundan almak istiyor. Ancak aklıma takılan bir kaç soru var. Yardımcı olursanız sevirim.

1) Birinci nesil ile ikinci nesil arasında kararsız kaldım. Mop kısmını kullanmayı düşünmüyoruz ancak ikisi arasında seçim yapamadım.

2) YouTube da izlediğim bir video da, ikinci nesil için olan hava filtresi ve altta bulunan döner fırça (turuncu olan), birebir olarak ilk modele de uyuyor. Bu kısmı hoşuma gitti.

3) Ürünü oradan aldığımız da garanti tarafında burada bir destek alma şansımız var mı?

Aklıma takılan başka bir konu olursa tekrar yazarım.

• Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

1. ve 2.nesil arasındaki bariz fark mop olup olmaması evet. Ancak fiyat farkı da oldukça yüksek şu anda, neredeyse iki katı. Seçim sizin, eğer mop ihtiyacınız yoksa tabiki benim oyum 1.nesilden yana olacaktır.
    Tüm yedek parçalar her iki cihaz için de aynı, ana fırça, yan fırça, filtre vs.
    Ürün 1 yıllık uluslararası garanti kapsamında oluyor. Bu 1 yıl zarfında herhangi bir sorunda gönderip tamirini veya değişimini yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

http://bit.ly/2ItWc7w

BGXM0522 indirim kodu ile kargo vergi herşey dahil 50 liraya geliyor hocam, gayet iyi fiyat. Alın bulunsun elbet lazım olacaktır.

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Ben geçenlerde bangood'la baya bir mailleştim. Bu Xiaomi Vacuum Cleaner'a ait yedek parça ürünlerin (filtre vs) hangisi OEM (yan sanayi) hangisi orijinal, açıklamalardan anlaşılmıyor diye sordum. Bangood'ta satılan herşey orijinaldir diye dönüş yapıldı. Ardından bir mail daha attım, xiaomi için filtre vb. bir ürünün Q&A'ta support center tarafından yanıtlanmış gönderilecek ürünler orijinal olmadığını, yüksek kalite OEM ürünler olduğuna :) dair cevabın ekran görüntüsünü gönderdim. Evet haklısınız tüm ürünlerimiz orijinal değil denildi. Nabza göre şerbet vermeye bir örnek oldu :D :D :D

Anladık ki yedek parçalar OEM yani orijinal değilmiiş. Bu arada mail ile bir soru daha sordum, hangi üründeki filtreler yıkanabilir, içeriklerinde yazmıyor dedim. Bilmediklerini söylediler. Zaten yıkanabilir deselerde, inanırmıydık bilmiyorum. (bir öyle bir böyle :D)

Bangood'tan yıkanabilir iyi kalite hepa filtre bilen,teyit eden, kullanan biri varsa lütfen link paylaşsın. Ben, çağrı merkezi/destek ekibi ile bile işin içinden çıkamadım :)
    Bangood yıkanabilir der ve yıkanamaz çıkarsa mahfederiz süpürgeyi :(

• Hedgehog! kullanıcısına yanıt
    Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    3. sorunuz icin, insallah ilerde bir sorun bir sıkıntı arıza vs yaşamayız ama olur da ve burda garanti kapsamı dışında bir yer ararsak; benim aklımda @hepsirobot isimli o da bildiklerini paylaşan yardımcı olmaya çalışan ve robot supurge tamiri hatta yerli robot supurge projesi yapmış olan bir forum uyesi var, onu dusunuyorum. Aklımızda bulunsun..
  • arkadaşlar yabancı forumda s60in mop kısmının s50ye de uyduğu yazıyor ben almayı düşünüyorum. önceden alan bilen varsa iyi satıcı tavsiyelere açığım.

hocam bulursan haber ver lütfen ben içindeki hepa filtresini yıkadım şimdi ne zaman taksam filtre dolu diyor pakette yedeği vardı ona geçtim. sipariş vermem lazım başka yedek yok

• Banggood da kargo fiyatı yaklaşık 20 usd yani 100 Tl artmış. Ben 2nci nesili için beklemedeyim. yada 1nci nesilde daha da indirim olursa belki alırım. Tr ye gönderi hikayesi her üründe yok zaten , neye göre acıyorlar acaba ?
  • luckystar kullanıcısına yanıt
    Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirirmiş, işte tam da öyle:)

Çok iyi indirimde bir kupon yayınlandı, 314 liralık kargoya rağmen bu kuponla ürün şu anda 1745 liraya geliyor, kargo vergi vs herşey dahil fiyata. Bayramda çıkan en iyi indirimle kuponla eşdeğer fiyatta.

Konunun ilk mesajı güncellenmiştir.
  • Kupon kodu nedir:)

• 1781 tl oldu ;))

Son sayfadaki sigortayi da iptal edebilirsiniz, sonrasinda 1745e iniyor

• Alırken , hangi yedek parcaları almaya karar kıldık :) tek siparişte birtin dram :))

Yine ilk mesajda paylaştıgkm, benim de kullandigim parcalari tavsiye edebilirim, kaliteli urunler.

• Herseyi yazmıssın :) teşekkürler ilgine

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.