Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.962
Cevap
641
Favori
582.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İndirim kodu geçerli olduysa doğrudur hocam, kargo fiyati yukseldi çunkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 28 Haziran 2019; 23:24:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.banggood.com
    TRY52.79 62% Ana Fırça Filtreler Yan Fırçalar Aksesuarları Için XIAOMI MI Robot Vakum Ev Başvuru Bölüm  Beyaz Eşya Parçaları from Beyaz Eşyalar on banggood.com
    https://tr.banggood.com/Main-Brush-Filters-Side-Brushes-Accessories-For-XIAOMI-MI-Robot-Vacuum-Home-Applicance-Part-p-1318153.html?p=43270915541282015042&custlinkid=366050&cur_warehouse=CN

www.banggood.com
    TRY105.02 33% 6 adet yan fırça 4 adet HEPA filtre 2 adet ana fırça Xiaomi Robot Süpürge Roborock S50 Xiaomi Roborock Xiaomi Mi için Uygun Beyaz Eşya Parçaları from Beyaz Eşyalar on banggood.com
    https://tr.banggood.com/6pcs-side-brush-4pcs-HEPA-filter-2pcs-main-brush-Suitable-for-Xiaomi-Robot-Vacuum-Cleaner-Roborock-S50-Xiaomi-Roborock-Xiaomi-Mi-Robot-Xiaowa-p-1428767.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN

Bunların ikiside Orijinal Xiaomi Mijia Akıllı Robot Süpürge için uygun mu? Eğer öyleyse 2. linktekini almak daha mantıklı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Aynı kalitede parçalardır, her ikisi de orjinal değil ama fazlasıyla iş görüyorlar. Daha fazla parça almak isterseniz ikincisini seçebilirsiniz, ilki de indirim kuponuyla kargo vergi dahil 60 liraya gelmekte şu anda.

İkincisi de güzel fırsat, sizin de hatırlatmanızla ilk mesaja ekledim hocam, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 29 Haziran 2019; 1:23:49 >
  • Ufak bir indirimle şu anki fiyat 1718 liradır

İlk mesaj güncellenmiştir

• Sonunda 2. Nesile kavuştum :) Çok mutluyum :)

• merhabalar banggoodni sitesine yeni üye oldum.1.718 lik fiyatı göremiyorum.
    1.820 tl fiyat var ve TR gönderimi yok yazıyor.Yardımcı olursanız sevinirim
    www.banggood.com
    TRY1,820.44 21% Orijinal Xiaomi Mijia Akıllı Robot Süpürge LSD ve APP ile SLAM 1800 Pa 5200 mAH Kontrolü Temizlik Aletleri from Beyaz Eşyalar on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Original-Xiaomi-Mijia-Smart-Robot-Vacuum-Cleaner-LSD-and-SLAM-1800Pa-5200mAH-with-APP-Control-p-1098131.html?rmmds=myaccout-bottom-alsolike__2&cur_warehouse=HK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urasssss -- 29 Haziran 2019; 20:36:3 >

• urasssss U kullanıcısına yanıt
    Ozelden yazdim hocam size

• orjinal parçaları baya pahalı ali de mi store da değer mi ki farka. 1. mesajda ki link sadece TR için buraya yollamiyor

• supernoova S kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mesajdaki linkleri actiktan sonra linkin basindaki tr kismini silin, adres banggood.com olarak kalsin, o zaman uluslararasi gonderileri gorebilirsiniz

• Daha önce deneyen oldu mu bilmiyorum ama, banggood ile 2 nci nesil için görüştüm. Bir kac gün sonra tekrar görüşecez. Tr ye vergiler dahil satıs açılması talebimi aldılar. Bu sayede belki ilk nesilinde fiyatı iner:)

• quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Daha önce deneyen oldu mu bilmiyorum ama, banggood ile 2 nci nesil için görüştüm. Bir kac gün sonra tekrar görüşecez. Tr ye vergiler dahil satıs açılması talebimi aldılar. Bu sayede belki ilk nesilinde fiyatı iner:)
    Bu konuyu Bangood ile görüşmüştüm. Hatta live chat yazışma kopyalarıda mailimde duruyor. ilk görüşmemde 3 iş günü bekleyin açıcaz dediler. 4 iş günü tekrar sordum, bu seferde gümrük yasaklarından dolayı gönderemiyoruz dediler. Bende lafı uzatmadım. Birbirlerinden haberleri yok dedim. Bangood sanırım nabza göre şerbet veriyor. Bu bekleyiş sırasında da indirim kuponun limiti doldu, 1. nesili 100 tl daha pahalıya almak zorunda kaldım. Bangood'a inanmayıp, cihazı zamanında alsaydım, fazladan ödediğim, 100 tl'ye yedek parça alabilirdim yani :)

Bilginiz olsun diye paylaşmak istedim, Fakat umarım size bir yardımları dokunur.

En azından 16 günde robotu sapasağlam gönderdiler, gümrükde ödemedim buna şükür :D

• Ürünle ilgili bir soru
    İşe giderken interneti kapatiyorum. Cihazi su saatten sonra calis seklinde ayarlasam, internet kapaliyken benim dedigim saati aklinda tutup calismaya baslayacak mi?
    İnterneti acip uygulamaya girdigimde guncel supurdugu veriler gelecek mi?

• kurtb K kullanıcısına yanıt
    bakalım görecez. Belki 2nci nesil in fiyatı yüksek diye , gümrükte sorun cıkabilir. bir kac gün sonra belli olur. Hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saldıray_TR

Ürünle ilgili bir soru
    İşe giderken interneti kapatiyorum. Cihazi su saatten sonra calis seklinde ayarlasam, internet kapaliyken benim dedigim saati aklinda tutup calismaya baslayacak mi?
    İnterneti acip uygulamaya girdigimde guncel supurdugu veriler gelecek mi?
    MiHome uygulamasından saatli başlatma seçtiğinizde onu cihaz hafızasına alıyor, saati geldiğinde sizin telefon kapalı olsa da cihaz temizliğe başlıyor.

Temizlik esnasında telefonu açıp bağlandığınızda da gerçek süpürmeyi görebiliyorsunuz o an
  • Fiyat 1820 lira olarak gözüküyor artı 320 lira kargo var ben indirimi göremedim ?

• wakrupalice kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk mesajına bakabilir misiniz? Sepette indirim kodu eklediğinizde fiyat düşecektir.
  • Arkadaşlar merhaba. Birinci nesil xiaomi süpürge kullanıyorum. Şimdiye kadar temizlik esnasında haritada çalışma rotasını canlı görebiliyordum ancak wi-fi şifresini değiştirip tekrar bağlantı yaptıktan sonra çalışırken haritalandırma yapmıyor, tek bir noktada yanıp sönüyor ışık. İşlemi bitirdikten sonra temizlik geçmişine baktığım zaman ise normal bir şekilde temizlenen odaları ve rotayı gösteriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. iyi günler.
  • Me7 M kullanıcısına yanıt
    MiHome uygulamasından cihazı komple silin, hatta uygulamayı da kaldırıp tekrar yükleyin. Eski wifi bağlantısı ile ilgili bilgiler kalmış olabilir.
    Yine çözüm olmazsa MiHome'e kullandığınız üyeliği de değiştirin, yeni üyeliğe cihazı yeniden tanımlayın.
  • LmbrJck L kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam?
  • Dostum selam bi arkadaşıma daha aldık. Yedek fırça kodu expire olmuş da. Elinizde yenisi var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.