Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.962
Cevap
641
Favori
582.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akarui

Dostum selam bi arkadaşıma daha aldık. Yedek fırça kodu expire olmuş da. Elinizde yenisi var mıdır?
    98 TLden 130ye(105+25) çıkmış :(
    aynı bu fiyatı artan ve code u expry olan sayfadaki sayıda urun iciren yedek parça satışı buldum 87 + 16 ama sizce nasıldır? Asilkan88 hocamin bahsettigi yedek parca Brand ı "roborock" tu ama burda bişi goremedim. Satış adedi ve oylama sayısı da az olunca kararsız kaldım:( Zaten kararsızlıktan beklemekten birer birer kaçıyor fırsatlar artıyor fiyatlar:(
    www.banggood.com
    TRY88.03 % 12 adet Yan Fırça HEPA Filtre ve Xiaomi Robot Süpürge Parçaları için Ana Fırça ile Alet Edavat Aksesuarları from Endüstriyel & Bilimsel Araç Gereçler on banggood.com
    https://tr.banggood.com/12pcs-Side-Brush-with-HEPA-Filter-and-Main-Brush-for-Xiaomi-Robot-Vacuum-Cleaner-Parts-p-1472595.html?rmmds=detail-left-hotproducts__13&cur_warehouse=CN

alsammı acaba yoksa beklesem tekrar fırsat gelir mi, 98 TL gibi?

Asilkan88 hocam bir de sey sorsam, urunu paketinden çıkarıp ilk actıgımızda full sarj etme 8 saat takılı bırakma gibi bir işlem gerekiyor mu? Sarj etmek icin, dock station ın onune bırakıp ustteki dugmesine uzun basıp açıp beklemek yeterli mi? Telefondan goto Charge gibi bir secenek var mı?:=) Cok basit bir soru olabilir farkındayım

• akarui kullanıcısına yanıt
    İndirim kodları süresi sona ermiş hocam

coromantee'nin paylaştığı yine güzel bir fırsat var 12'li sette, değerlendirebilirsiniz, ilk mesajı güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 2 Temmuz 2019; 17:56:57 >
  • coromantee C kullanıcısına yanıt
    Kalite olarak hiçbir farkın olmadığını düşünüyorum hocam, ilk mesajdaki linki sizin gönderdiğinizle değiştirdim ben de. Fırsatın devamı olarak görüp alabilirsiniz sorun olmayacaktır.

Yeni tip bataryalarda eskisi gibi ilk şarjda uzun tutma durumu yok, zaten cihaz açık konumda her zaman şarjda durmalı, tasarımı buna uygun yapılmış. Bağlantısını sağlayın, dock'a oturtun gerisini düşünmeyin yani:)
  • Bende bu şekilde çıkıyor.

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, cihazı test ediyorum öncelikle çekimi süper 20 dk çalıştı sanırım haznesi doldu ev leş gibiymiş😀 ancak cihazı uygulamaya tanıtamadığım için şuan kafasına göre dolaşıyor haritalamayı göremiyorum. Mi hesabı açıp kayıt oldum cihaz ekleme kısmına geliyorum ancak cihazı manuel olarakta otomatik olarakta bulamadı, cihaz üzerindeki düğmelere aynı anda bassamda olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

• Fiyat 1707 olmuş.

• erkan_163 kullanıcısına yanıt
    Hong Kong'dan gelen bir arkadaş getirdi. Kendisinin malum sitede ilanı mevcut. İsmi Okan.

Eve kadar getirdi sağolsun.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Turkey Direct Mail seçeneğini seçtiniz değil mi? İyi fiyat yakalamışsınız, kargo ücreti düşük çıkmış. Yakalamışken kaçırmayın derim hocam.
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Dolardaki düşüşle birlikte fiyat da azlıyor evet
  • atalay3650 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam size de.
    Cihazın ilk bağlantısını sağlamak için üstündeki iki tuşa aynı anda basılı tutuyorsunuz, üstündeki ışık yanıp sönmeye başladığında wifi arama moduna girdi demektir.
    Manuel olarak cihaz eklemeniz daha iyi olabilir, listeden doğru cihazı seçtiğinize eminsiniz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

Hayırlı olsun hocam size de.
    Cihazın ilk bağlantısını sağlamak için üstündeki iki tuşa aynı anda basılı tutuyorsunuz, üstündeki ışık yanıp sönmeye başladığında wifi arama moduna girdi demektir.
    Manuel olarak cihaz eklemeniz daha iyi olabilir, listeden doğru cihazı seçtiğinize eminsiniz değil mi?
    Benim de sizin inceleme videonuzda buldugu gibi otomatik olarak gormedi:( add device diyorum bir suru cihaz listesi geliyor, ben de manuel eklemek istemedim, oto bulsun direkt add diyeyim istedim. Guc dugmesine bastım çince bişiler geveledi, sonra kapagı açıp iki tusa aynı anda bes saniye kadar bastım. Mavi wifi simgesi yanıp sonuyor (fast mı slow mu anlamadım ama sanırım yavas yavas) uygulamadan bakıyorum malesef vacuum cleaner diye gelmiyor. Gece 2ye kadar kurcaladım denedim baktım olmadı oyle sarzda bıraktım ve bugun aksam tekrar deneyecegim. İki ihtimal aklıma geliyor , birincisi bizde hem modem hem router var yani iki wireles (Wifi1 ve Wifi2 gibi) SSID var. Acaba telefonum W1 e bağlı da xiaomi w2 den mi deniyor. İkinci aklıma gelen ise sanki forumda profil i China secmek lazım gibi bişiymi okumustum acaba, ama aradım sonra bulamadım o yazıyı/yorumu, yanlış da anlamış/hatırlıyor olabilirim.

Test için router'ı kapatıp sadece modem'in wireless'ını kullanın hocam, belki o sorun yaratıyor olabilir.
    Evet, MiHome'un ilk kurulumunda sizden bölge seçimi istiyor, orada muhakkak "Mainland China" seçmeniz gerekiyor, uygulamayı sıfırlayıp tekrar girin bölge seçimini yapın, bir de o şekilde deneyin.
  • tesekkurler, aksam ikisini de deneyecegim. Ben de Turkey sectim, videonuzda sanırım o kısmı kacırdım:( Profilden china secsem olmayacak anladıgım kadarıyla? Sifirlama derken hocam? telefondan uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak mı? login yapmam yeterli mi yoksa yeniden kayıt mı olmam lazım acaba? (nekadar da cok soru sormusum:>) Tekrardan sagolun hocam...

Not:Ekstradan konu dısı bir soru daha sorsam, daha dogrusu merak ettim nasıl oluyor da xiaomi wireless sifremizi girmeden bağlanabiliyor? Tamam sonradan telefondan device olarak eklendikten sonra SSID bulup secip kullanıcı adı sifre giriyoruz ama oncesinden nasıl bağlı olabiliyor ağa acaba:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coromantee

tesekkurler, aksam ikisini de deneyecegim. Ben de Turkey sectim, videonuzda sanırım o kısmı kacırdım:( Profilden china secsem olmayacak anladıgım kadarıyla? Sifirlama derken hocam? telefondan uygulamayı kaldırıp tekrar kurmak mı? login yapmam yeterli mi yoksa yeniden kayıt mı olmam lazım acaba? (nekadar da cok soru sormusum:>) Tekrardan sagolun hocam...

Not:Ekstradan konu dısı bir soru daha sorsam, daha dogrusu merak ettim nasıl oluyor da xiaomi wireless sifremizi girmeden bağlanabiliyor? Tamam sonradan telefondan device olarak eklendikten sonra SSID bulup secip kullanıcı adı sifre giriyoruz ama oncesinden nasıl bağlı olabiliyor ağa acaba:)
    Bende Türkiye seçmiştim sanırım o yüzden olmadı. Sonradan china seçsemde görmedi. Programı silip tekrar kuracağım bakalım. Teşekkürler bilgilendirmeler için

Videoda sanırım o kısmı atlamışım, aslında önemli bir nokta:)
    Uygulamayı kaldırıp tekrar kurmanız ya da uygulamayı sıfırlamanız yeterli olacaktır, yeniden kurmuş gibi mihome üyeliğinizle giriş yaparsanız bölge seçim ekranını görebilirsiniz.
    Xiaomi cihazların MiHome üzerinden ilk erişimi wireless bağlantısına girmesi ile olmuyor gibi, sanki çevredeki cihazları tarıyor buluyor, kendilerine özgü bir kablosuz ağ üzerinden bulma işlemini gerçekleştiriyor olabilir, kesin bir bilgi değil ama..
  • satın alırken Tarife sigortası ve Nakliye sigortası ekliyor musunuz? İkisi toplam 250 tl tutuyor.
  • ekt kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, herhangi bir sigorta eklemenize gerek yok. Tarife sigortası vergi geri ödemesi için gerekli, üründe zaten vergi ödemeyeceksiniz.
  • Almayı düşünenler acele etmesin. Fiyat dolara bağlı düşüyor. 1660 liraya kadar düşeceğini düşünüyorum. Ben 1728 liraya almıştım 3 gün önce :)

• TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkeden yarının garantisi yok hocam ya, keşke düşse şu dolar ama belli de olmaz:) sağlam tüyonuz varsa dinlerim ama:)
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak dolar 5.42 lere kadar düşebilir. Ben 5.50 5.55 aralığından yukarı dönmesini bekliyorum. Dolardaki düşüş kısa vadeli. Yıl sonu minimum 5.80 lerde kapatır. Ben 6 larda kapatmasını bekliyorum söylediklerim asla yatırım tavsiyesi değildir öngülerimi paylaşıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.