Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23.962
Cevap
641
Favori
582.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekiz

Birkaç mesaj yikarıda @coromante bağlantı aşamalarıni detayli bir sekilde anlatmis, atladiginiz bir adim mi var acaba? O asamalara bakarak tekrardan deneyebilir misiniz?
    Aynen hocam mesaj attıktan sonra gördüm açıklamaları. Şimdi oldu güncellemeyi de yapınca gayet güzel düzenli olarak temizledi bitince de dock a döndü.

Güncellemeyi şarjı azken yapmıyor bende de yapmadı. Şarja bağlandıktan sonra tekrar güncelle deyince güncellemeyi gayet güzel aldı. Bu arada sanırım sesli komutta var biraz karıştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir sorum daha var. Temizlediği bir odanın haritasını kaydedebiliyor muyuz? Her yeri temizledikten sonra tekrar açıp bir odayı temizlettiğimde diğer odaların haritaları siliniyor. Bu durumda sonrasında tekrar oda seçemiyorum.

• atalay3650 kullanıcısına yanıt
    ben de hiç olmadı bu şekilde harita her daim mevcut. sürekli de farklı bölgeleri temizletiyorum

• Merhaba. Hala satın alınabiliyor mu?

• Genelde haritalama temizliğe sıfırdan her başlandığında sıfırlanıyor, bulunduğu alanı yeniden tarıyor ve hafızaya alıyor. Bu sebepten oda oda süpürme işlemi en son süpürülen alan içerisinde yapılabiliyor ancak.

supernoova hocam, siz temizliği sanırım tamamen bitirtmiyorsunuz, bu yüzden hafızadaki harita sıfırlanmıyor. "Finish cleaning, going back to the dock" diyip dock'ına döndüğü zaman bitirmiş demek oluyor.
  • Bu durumda süpürmesini istediğim tek bir oda olduğunda manuel olarak götürüp bırakmam gerekecek görünüyor, Xiaomi duy sesimizi güncelleme getir halk geliştirme istiyor:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • atalay3650 kullanıcısına yanıt
    En kolayı odaya bırakıp kapıyı kapatmak hocam, gerisi yalan:)
  • öncelikle forum kurucu TEKİZ arkadaşa teşekkür ediyorum.
    indirimli/kuponlu şekilde bende hem cihaz hemde süpürge siparişi verdim.
    bakalım kaç günde gelecek.

cihazdan sonra gelsin sorular.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **green-eyes** -- 5 Temmuz 2019; 13:30:31 >
  • 29 haziranda konu sahibi arkadasın verdiği kod ve yedek uçlarla birlikte sipariş verdim. yedek parçalar 24 saat içerisinde kargoya verildi. fakat 1 hafta olmasına rağmen ürün kargoya çıkmadı, bugun live chatten müşteri hizmetleri ile görüştüm. 17.07.2019 diye en son tarih verdiler. Ozaman iptal etmelerini istedim. ürünü satın alırken hızlı kargo diye sipariş veriyoruz. neredeyse 3 hafta sonrası için kargoya verileceğinden bahsediyorlar.ben iptal etmelerini istediğimde bir kaç gün daha beklemem için ısrar ettiler. Şu anda bekliyorum fakat 1-2 gün içerisinde kargoya verilmez ise iptal edeceğim.
  • play3r P kullanıcısına yanıt
    Ben 28 haziran gece verdim siparişi ertesi gün kargoya verildi. Şuan tr de gözüküyor.
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

• Blueye kullanıcısına yanıt
    stok piyangosu bana denk geldi. Sanirim benim gibi bir kac arkadas daha vardi forumda. Ama önemli olan olay şu urunu satin aldiktan sonra kargoya 3 hafta icerisinde verebiliriz demeleri. Bence cok uzun bir sure ve ben urunu 1754 liraya aldim. Aradaki kur farki da bana zarar.

• play3r P kullanıcısına yanıt
    USD olarak karttan cektirseydim keşke bilemedik kurun aşağı ineceğini

• siparişim 05/07/2019 tarihi itibariyle IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process olarak görünüyor daha sonra güncelleme oluyor mu bu bildirimden sonra? yoksa kargoyu takip mi etmem gerekiyor? ayrıca hangi kargoyla gönderiyorlar.
  • **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, süreci yazarsınız buradan da
  • ilkerkara İ kullanıcısına yanıt
    Takipte son olarak bunu görebilirsiniz, sonrasında yurtiçi kargo teslim alıp size getiriyor
    Pazartesi veya en geç salı günü elinizde olur.
    Kargo takibi için yurtiçi kargo uygulamasını indirip siparişte verdiğiniz telefon numarası ile giriş yaparsanız kargoyu takip edebilirsiniz.
  • Merhabalar,

Ürünü sonunda teslim aldım ve kendimce incelemede bulundum. Yaklaşık 20 günde geldi. Takıp sisteminde gümrükte diye bildirirken birden kargoyu kapıda buldum. Sistemle orantısız gidiyor sanımca. Hatta ürünü aldım 2-3 gün sonra sisteme yansıdı kargo. Öncelikle ürünü almadan miRobota bakmıştım canlı olarak avm sağolsun ama, özellik ve fiyat açısından arada çok fark var. Saten tahminimce kullanılan motorlar aparatlar aynı sadece teknoloji satılıyor. Daha fazla özellik daha fazla para.

Bugün tam performan olarak kullanma şansım oldu. Genel temizliği komutunu verdim sonra izlemeye başladım ne yapabildiğini. Şarjını bilerek az bıraktım sorun olmadı %20 altına düşünce şarj istasyonuna gitti %80 de devam etti temizliğine. Bir ara köşede sıkıştı çıkamadı bir süre kendini zorladı sonrasında telefona bildirim geldi kabloya sıkıştı diye hata verdi. Orada mudahele gerekti. Kendisini durdurdu sizin ürünü kaldırmanızı bekledi. Kırmızı led yanıyordu. Kaldırıp bırakınca normal rengine döndü sonrasında telefonda temizliğe devam et butonu açılmış oldu. Yani o durumda sizden müdahele ve yardım istiyor.

Bence ne istediğini bile ve ne aldığını bilen kişiler alırsa kesinlikle mennun kalır. Fiyat performans açısından hâlâ en iyisi.

Sormak istediğiniz herhangi bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olurum bu arada..

• 2. nesil (roborock) için satın alabileceğimiz en uygun fiyatlı neresi var? Banggood Türkiyeye gönderim yapmıyor diyor.

• Evolution E kullanıcısına yanıt
    Banggood'la temasa geçip elimden geldiğince baskı yapmaya çalışacağım, 2.nesilin Türkiye'ye gönderimini açmak için. Şu anda pek ekonomik bir alış yeri bilmiyorum ben de..
  • Merhaba 1. nesil en uygun alabileceğim yer neresi, ellerinize sağlık çok güzelbilgiler paylaşmışsınız teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.