Bildirim
Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (20. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
benim bildigim burası , yani bu konu başlığı bknz, ilk mesaj:)
-
RoboVacuum icin degisik bir temizlik firsat yeri buldum, tavsiye ederim; neresi mi? Yatak oadasındaki gardrobun elektrik supurgesinin hortumuyla bile ulaşmakta zorlandıgımız hatta erişemediğimiz tepesi/ustu:=) koyduk miRobotumuzu, clean dedik arkadas bes dakikada tertemiz yaptı, sonra isini bitirip başladıgı noktaya gelince aldık indirdik.. aklımızda bulunsun:=) -
Kargolanma tarihi olarak 13-14 Temmuz gorunuyor hocam, biraz daha sabır.. normalde ayni gun kargolanan urunu noyle beklemeye aldilar, sizin gibi bekleyen cok arkadas oldu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Super bilgi, aklima gelmemisti hic:) payladim icin tesekkurler hocam
benimde aldığım urun istanbula giris yapmis ctesi gunu.quote:
Orijinalden alıntı: tekiz
Takipte son olarak bunu görebilirsiniz, sonrasında yurtiçi kargo teslim alıp size getiriyor
Pazartesi veya en geç salı günü elinizde olur.
Kargo takibi için yurtiçi kargo uygulamasını indirip siparişte verdiğiniz telefon numarası ile giriş yaparsanız kargoyu takip edebilirsiniz.
yurtici uygulamasini indirdim, telefon numaramla uye olup giriş yaptim ama takibi nerden yapacağımı anlamadım?
edit: sorun çözüldü,uygulamada hesaptan cikip tekrar giris yapinca gorundu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave1907 -- 8 Temmuz 2019; 12:2:30 >
Bir kaç kere silip tekrar ekledim. Ama hala 3.5.0 gibi bir versiyon görünmüyor. 3.3.9_003468 bendeki versiyon. -
Belli bir süre sonra kendi kendine güncellemeyi görüp yükler hocam. Ayni telefonlara gelen android guncellemesi gibi dusunun, ayni marka model cihazlara farkli zamanda guncelleme geliyor. Bu da ayni durum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1. nesil 1686.00 TL uygun değilmi almayı düşünüyorum da.
ayrıca taksitte vad farkı ile 1820 civarında yine tr ye göre uygun sanırm. tesekkurler -
Cihazın genişliği ve yüksekliği kac cm arkadaşlar?
Benim alma isteme sebeplerinden biri bu konudur :)quote:
Orijinalden alıntı: coromantee
RoboVacuum icin degisik bir temizlik firsat yeri buldum, tavsiye ederim; neresi mi? Yatak oadasındaki gardrobun elektrik supurgesinin hortumuyla bile ulaşmakta zorlandıgımız hatta erişemediğimiz tepesi/ustu:=) koyduk miRobotumuzu, clean dedik arkadas bes dakikada tertemiz yaptı, sonra isini bitirip başladıgı noktaya gelince aldık indirdik.. aklımızda bulunsun:=) -
35cm çapında, yüksekliği ise 10cm. 11cm ve üstü her yere girip çıkabilmektedir. -
Yepyeni bir indirim kodu yayınlandı. Banggood kendini aşıyor artık:)
Şu anda herşey dahil fiyatı 1658 TL !
Konunun ilk mesajını güncelledim. -
Biz aldık fiyat düşüyorda düşüyor
Dolar gibi ne olacagi belli olmuyor:) bir anda stoklar bitti diyip satışı da bitirebilirler tamamen
Maalesef bugünkü indirimin dolarla alakası yok. Dolar 5.63 den 5.78 lere çıkmasına rağmen fiyat düştü.
İndirim kodunu yenilediler, gerçekten stok eritmeye çalışıyorlar bariz belli bir durum. Bir anda kesecekler gibi satışları, bakalım..
Vade farksız taksit yapaymis iyiymiş
Enpara veya ziraat bankkarr combo kredi kartiniz varsa vade farksiz 6 taksite alabilirsiniz, ucretsiz olarak boluyor harcamayi sonrasinda
Yok maalesef işte
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X