Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shadow22 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
23.962
Cevap
641
Favori
582.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. nesil ile 2. nesil yedek parçalar birbirine uygun mu, 85 tl ye 12 parça buldum ama 2. Nesil demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tylolhot98 T kullanıcısına yanıt
    2.nesilde bulunan mop hariç diğer tüm yedek parçalar uyumludur
  • Adamlar hız kesmeden indirim yapıyor. Yepyeni bir indirim kodu yayınlandı. İlk mesaj güncellendi.
  • Nakliye sigortası dahil 1638tlye düşüren bir kodda ben paylaşayım. 10 adetle sınırlı
    İndirim Kodu: BGRobVacMi

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kod için
    dayanamayıp enpara kredi kartı ile yapıştırdım gitti bir tane. pişman olursam kullanmadan satarım artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dieselsingle -- 9 Temmuz 2019; 10:26:19 >
  • dieselsingle D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Güle güle kullanın😉

• şu an en uygun hangi kod ile ve de nasıl oluyor yazabilirmi birisi 1654 zaten oluo
  • arkadaşlar tr ye girdikten sonra yurtiçi kargodaki durumu nasıl tespit ediyorsunuz yaw göremedim hiçbirşey. Yurtiçi uygulamasına üye olduğum cep ile ama girdikten sonra ancak gönderi no ile birşeyi sorgulayabiliyorsun elimde de gönderi numarası yok banggood daki ALJ.. li takip no haricinde. 29unda verdiğim sipariş ayın 5.inde tr ye girmişti nerede merak ediyorum:)
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Ben de sorgulayamamıştım. 3 ggün içinde yurtiçi getirip teslim etti. Gönderi no olmadığı için sorgulayamıyorsun. Beklemek gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tylolhot98 T kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam eli kulağındadır ozaman bugün yarın gelir inşallah

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    İlk siparişim 10 gündür kargolanmadı. İptal edip tekrar sipariş verdim 100₺ karım oldu en az.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    aynen bende iptal ettim. şimdi sipariş vereceğim. paranız hesabınıza geri yattı mı ?
  • play3r P kullanıcısına yanıt
    7-14 gün dediler

• Aynen. Peki avantajix geri odemesini kullandiniz mi ?

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı bir alışveriş olmuş, umarım bu sefer kargo süresi uzamaz. Bir arkadaşta bahsetmiş avantajix bangoodda %4.5 iade veriyor, oda aklınızda olsun.

• tekiz kullanıcısına yanıt
    Su anda 1678 tl sigorta ile birlikte ben mi yanlis yapiorum yoksa fiyat mi artti ?

• tekiz kullanıcısına yanıt
    hocam kod çalışmıyor ilgilenbilir misin?
  • Arkadaşlar bende bu robotu almayı düşünüyorum ama banggood pek güven vermiyor, bununla ilgili forumda çok şikayette mevcut, bu robotu dediginiz gibi 1638 liraya alırsam gümrükte vergiyle ilgili hiç problem yaşamam değil mi veya gümrükte takılma ihtimali nedir.

• play3r P kullanıcısına yanıt
    Kod yenilendi hocam anca indirim de düştü, böyle fırsatlar her zaman gelmiyor bugün yine iyi gitti:)

Şu anda 1699 liralık fiyatla satışa, ilk mesaj güncel.
  • sinanadolu S kullanıcısına yanıt
    Forumda 1 ayda 50ye yakın arkadaşım banggood üzerinden sipariş verdi hocam ürünü, sorun yaşayan kimse de olmadı olsaydı burası karışırdı sanırım:) içiniz rahat olsun yani.

Fiyat arttı ne yazık ki, şu anda 1699 lira, konunun ilk mesajına bakabilirsiniz alış linki ve indirim kodu için..

İlk mesajda anlattığım şekilde alış yaparsanız ekstra bir kuruş para ödemezsiniz, bu fiyata kargo vergi gümrük vs herşey dahildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 9 Temmuz 2019; 19:11:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.